Koti Uutisia White Rex toivottaa hyvää uutta vuotta!

White Rex toivottaa hyvää uutta vuotta!

3

Radikaalien venäläisten kansallismielisten perustama White Rex -järjestö on julkaissut tyylikkään videon uuden vuoden toivotuksena. White Rexin ajatuksena on kannustaa kansallismielisiä piirejä urheilemaan sekä treenaamaan kamppailulajeja. Järjestön videot perinteisesti koostuvatkin kansallismielisestä sanomasta yhdistettynä urheiluun. Tämänkertaisella videolla esiintyy myös saksalaisia tovereita, jotka puhuvat valkoisten kansojen keskinäisten erimielisyyksien jättämisestä historiaan ja keskittymisestä selviytymistaisteluun. Alla on esillä englanniksi tekstitetty video uudelle vuodelle 2018.

Uusi vuosi on hyvä hetki aloittaa urheiluharrastus, jos sellainen ei vielä kuulu arkeen. Esimerkiksi kamppailulajiseurat kuten nyrkkeily-, potkunyrkkeily-, thainyrkkeily- ja painiseurat eri puolilla maata aloittavat uudet peruskurssit usein juuri tammikuun aikana. Lajista ja seurasta riippuen peruskurssit kestävät yleensä noin kolme kuukautta. Suosittelemme kaikkia kansallismielisiä aloittamaan liikuntaharrastuksen sekä hankkimaan vähintään peruskamppailutaidot. Alla on video kansallismielisestä kamppailuturnauksesta.

3 KOMMENTIT

  1. On kyllä kieltämättä motivoiva video! Ylös, ulos ja nyrkkeilysalille siitä, niin otetaan yhdessä kadut haltuun tulevaisuudessa.

  2. Onko Oulussa mahdollisesti ilmaista koulutusta itsepuolustukseen?

  3. Tosiaan hakukoneilla löytyy runsaasti varmaan jokaisesta kaupungista noita alkavia peruskursseja. Urheiluseurassa aktivoituminen on myös hyvä tapa tutustua uusiin potentiaalisiin kansallismielisiin.

    Viime vuosina olen huomannut, että erityisesti naisia on paljon uusissa harrastajissa. Tämä kulkee käsikädessä monikulttuurisuuden ja turvattomuudrn lisääntymisen kanssa, kuten turvasumutteiden myynti konsanaan.

Comments are closed.