Koti Uutisia “White Man March” järjestettiin Newcastlessa

“White Man March” järjestettiin Newcastlessa

15

National Action järjesti mielenosoituksen Newcastlessa Englannissa lauantaina 21. maaliskuuta.

UK_WhiteManMarch_032015

Protestin aikana ainakin yhdeksän miestä pidätettiin “yllyttämisestä rotuvihaan” heidän poltettuaan Israel- ja Gay Pride -lippuja. Tätä kirjoittaessa näyttää siltä, että miehet ovat edelleen pidätettyinä. “Protesti oli loistava, ja näitä tarvitsemme enemmän”, kirjoitti verkkolehti Daily Stormer. Osallistujat tekivät “suoran käden tervehdyksiä” ja huusivat, että Hitler oli oikeassa.

Apulaisylikonstaapeli Winton Keenen sanoi, etteivät hänen miehensä “siedä ihmisiä, jotka harjoittavat toimintaa, joka voisi vaikuttaa negatiivisesti yhteisöissä”, BBC raportoi. Samaan aikaan muslimit saavat polttaa Britannian lippuja rangaistuksetta, unohtamatta sitä faktaa, että he saavat huumata, raiskata ja ihmiskaupata pieniä valkoisia tyttöjä rangaistuksitta. Kuten olemme nähneet, Britannian viranomaiset eivät pidä muslimien harjoittamaa lapsikauppaa “yhteisöihin negatiivisesti vaikuttavana seikkana”.

Northumbrian poliisin mukaan mielenosoitukseen osallistui 100 mielenosoittajaa ja vastamielenosoittajia vain 70. Poliisi ilmoittaa osanottajien määrät yleensä vääristeltyinä, joten on rohkaisevaa, että jopa poliisin lukumäärät todistivat tällä kertaa, että kansallissosialistit saivat enemmän osallistujia.

Lähde: Daily Stormer

15 KOMMENTIT

 1. Hienoa nähdä, että Kansallissosialismi on nousussa Briteissä (Parempi myöhään kuin ei milloinkaan).

  NA on Britannian tulevaisuus, ja ainoa toivo! Toivottavasti saavat rivinsä kasvamaan entisestään!

 2. Kaunista. Ajatelkaamme itseämmä sekä meidän veljiä ja siskoja Suomesta alkaen koko Euroopan alueelle saakka! Eurooppa on heräämässä.

  Älkää kuunnelko valtamedian kuvottavaa liberaalia propagandaa!

 3. “Osallistujat tekivät ”suoran käden tervehdyksiä” ja huusivat, että Hitler oli oikeassa.”

  Olisivat vielä juoneet kiljua ja potkineet mummoja niin tehtävä olisi suoritettu täydellisesti. Muuten aika perusbrittimeininkiä; kaikki huutaa vähän omia juttujansa, kamala kasa eri lippuja jne.

  • Tempauksen tarkoitus tuskin oli vedota siihen sohvaperunamassaan joka tästä järkyttyy. Ottaen huomioon että National Actionin ensimmäisessä protestissa oli vuosi sitten kaksi ihmistä ja nyt oli lähemmäs 150, niin jotain on tehty oikein. National Action on onnistunut edustamaan valkoisen nuorison raivoa systeemiä kohtaan.

  • Kukas niitä mummoja potkii? Miksi Helsingissä nykyään ryöstetään vanhuksia joka viikko, media puhuu “nuorukaisista” ja “löyhistä porukoista”?

   Alkoholi “keksittiin” muuten Lähi-idässä, nykyään “islamistit” siellä piikittävät huumeita jotta voivat estoitta mestata ihmisiä (ks. Boko Haram ja moottorisahamurhat).

  • Kannattaa muistaa että kyse on “shokkipropagandasta”, suosittelen tutkimaan George Lincoln Rockwellin tyyliä niin ymmärrät paremmin 🙂

   • Omasta mielestäni (ja hyvin monen muunkin) shokkipropaganda on pinnallista ja lyhytjänteistä eli se ruokkii ihmisten nykyaikana hakemaa hetken huumaa ja äkkiä kaikki asennetta.
    Ja muistaakseni Rockwellikin kärsi suuresti siitä ongelmasta, että “you get what you radiate” eli hollywoodnazeilu pääasiassa houkuttelee friikkejä ja ihmisiä joille shokeeraaminen on pääasia, ei itse ideologia tai aate.

    • Shokkipropagandassa on enemmän kyse siitä että saadaan näkyvyyttä, isot mediat eivät voi olla uutisoimatta jos SVL menisi natsiuniformuissa ja natsilipuissa eduskuntatalon eteen vaatimaan maanpettureita kaasutettavaksi 😉

     Kieltämättä shokkipropagandassa on omat ongelmansa niin kuin mainitsit aiemmin, mutta kaikissa tyyleissä on omat plus ja miinus puolensa. Tietenkin pitää lisätä että tuossa marsilla kun he huutelivat ja antoivat käsimerkkejä, kysymys saattoi myös olla vastapuolen ärsyttämisestä.

     • Mutta mikä tosissaan oleva järjestö haluaisi sellaista uutisointia tai näkyvyyttä sellaisen kautta (ellei edesmennyttä suurta Naantalin pelleä lasketa mukaan)?

      “Kaikki julkisuus on hyvästä” on sellainen elämäntotuus jonka keksijä pitäisi piestä. Siitä on tullut sellainen hokema jonka todenmukaisuutta eivät ihmiset edes kyseenalaista, vaan toistavat kuin uskovaiset. Myönnän, että valtamedia ei tule ikinä uutisoimaan positiivisesti tai ilman taka-ajatusta kansallismielisen kentän tekemisistä, mutta sillä on eroa mitä todellisuudessa on tehty eli jos otsikko on “Uusnatsit marssivat eduskuntatalolle!” niin kummallahan saadaan parempi vaikutus “normaali-ihmisiin” ja ulkopuolisiin: 3. valtakunnan fetissimeininki vai normaalivaatteisiin pukeutuminen?

      Ja saattoi olla kyse vastapuolen ärsyttämisestä tai sitten reagoiminen vastapuolen agitointiin vastapuolen haluamalla tavalla. Elämä ei ole yksittäisiä siirtoja tai yksipuolista tekemistä.

     • Vihainen valkoinen nuoriso ei halua esiintyä krakat kaulassa vaatien nimiä adressiin. Tämä on täysin tietoinen valinta National Actionin kannalta, he haluavat vain täysin omistautuneita idealistisia nuoria kansallissosialisteja jotka ovat valmiita menevään vankilaan, niinkuin heitä on jo mennyt. Ja uudelleen, ottaen huomioon NA:n valtavan kasvun, itseasiassa he ovat ainoa kansallissosialistiryhmä joka on kasvanut, niin minusta on hyvin vaikea tuomita heidän metodejaan kun ne toimivat niin hyvin. Ei kai sitä menestystä voi mitata objektiivisesti muuten? NA ei ole loukkaamattoman ei-rasistisen massaliikkeen perässä. He haluavat vallankumouksellisia jotka eivät säiky.

     • Vihainen valkoinen nuoriso ei myöskään halua pussihousuja, hihanahoja tai toistaa shokeeraavia mantroja (“Hitler oli oikeassa”, “6 miljoonaa lisää” jne).

      Mikä persuissa sitten on vikana jos menestystä mitataan nousulla nopeasti?

     • Matti: Marsilla ei huudettu “6 miljoonaa lisää”, koska NA:n aktivistit eivät ole hollywoodnatseja jotka uskovat 6 miljoonaa valhetta..

      Hitler oli oikeassa… Mikä tässä kommentissa on niin kiljunatseilua?
      Pitäisikö sinun siirtyä vaikka hommaforumille, jos kansallissosialismi on niin paha juttu mielestäsi?

      PerusSionistit nyt vaan on feikkioppositiota… Eivät he aio poistaa maahanmuuttoa tai sen ongelmia!

     • Persut eivät ole kansallissosialisteja. Ei olisi uskonut että tämäkin itsestäänselvyys pitää täällä toistaa.

      Nuoriso mielellään huutaa Hitlerin olleen oikeassa, kansallissosialismi on vallankumouksellista ja ainut oikea systeemiä haastava ideologia toisin kuin vaikka antifat. On varmaan vaikea oikeuttaa “kapinaa” kun valtiokin tunkee suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoa joka tuutista ja rahoittaa tätä tuhansilla vuosittain.

 4. Hitler oli oikeassa. Miksi tätä ei saisi sanoa? Juurikin on kumottava propaganda, joka tekee Hitleristä hirviön. Se on helposti kumottavissa. Kaikki muu on juutalaisten pussiin pelaamista. Persut nimenomaan vain myötäilevät juutalaisia tai ovat heidän kiihkeimpiä palvelijoitaan. Nytkin juuri persut haluavat kristillisten tavoin massanettivalvontaa eli ulkomainenkin nettiliikenne valvontaan. Terrorismia ei ole tarkoitus torjua, koska sehän on isännän ihaillun Mossadin työtä. He haluavat todellisuudessa juutalaiskritiikin kitkemistä netistä täydellisesti.

Comments are closed.