Koti Uutisia Washington alkaa valvoa Euroopan “antisemitismiä ja suvaitsemattomuutta”

Washington alkaa valvoa Euroopan “antisemitismiä ja suvaitsemattomuutta”

3

uk_juutalaislobby

Yhdysvaltain kongressissa demokraatit ja republikaanit ovat yhdessä ajaneet läpi “lain eurooppalaista antisemitismiä vastaan”. Sen on tarkoitus lisätä Washingtonin juutalaisten suojelua Euroopassa ja painostaa Euroopan maita näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

“On järkyttävää, että tällä vuosisadalla antisemitismi on voimistumassa Euroopassa. Huudot ja uhkaukset kadulla, väkivaltaiset hyökkäykset kouluihin ja synagogiin ja hallitukset, jotka voimistavat antisemitistisiä ajatuksia ja viestejä, kuten Unkarin hallituksen valtionpalkinnon antaminen antisemitistiselle kirjailijalle Zsolt Bayerille, ovat saaneet monet Euroopan juutalaiset miettimään, onko heillä tulevaisuutta näissä maissa”, lain tukijat kirjoittivat lausunnossa keskiviikkona.

“Tätä ei voi hyväksyä, ja tulemme jatkamaan vetoamista Euroopan johtajiin, jotta he puhuisivat tätä ongelmaa vastaan, jotta he vahvistaisivat yhteistyötä juutalaisten kanssa ja jotta he kehittäisivät kulttuuria, joka kunnioittaa kaikkea moninaisuutta ja aivan kaikkien vähemmistöjen hyväksyntää, myös juutalaisten.”

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

 1. Ja kas näin uhriutuu kasaari-juutalainen.

  Mutta kuka puhuisi eurooppalaisen puolesta? Kuka sanoisi:

  “On järkyttävää, että tällä vuosisadalla valkoisen rodun mustamaalaaminen ja sortaminen sekä julkinen haukkuminen ja nöyryytys on voimistumassa Euroopassa: huudot, pahoinpitelyt, uhkaukset kadulla, väkivaltaiset hyökkäykset kouluihin ja yleisötapahtumiin. Hallitukset sekä EU-johtajat, jotka voimistavat semitistisiä ajatuksia, viestejä sekä taloudellista että henkistä kurjuutta, kuten juutalaisten maailmankongressi, ovat saaneet monet Euroopan alkuperäisasukkaat miettimään, onko heillä tulevaisuutta näissä maissa”.

  Kuka käyttää valkoisen alkuperäisväestön äänivaltaa juutalaisia ja islamisteja vastaan?

 2. miksi syyttää ainoastaan juutalaisia kun tässä kansojen kusetuksessa on enemmistönä muita kuin juutalaisia mukana on aivan turhaa jäädä tuojottamaan pelkkiä juutalaisia ja syyllistyä samalla antisemitismiin?

 3. Jos ahdistaa, niin Israel tarjoaa kansalaisuuden jokaiselle juutalaiselle.

  Näille “ihmisille” syy-seuraussuhde on tuntematon käsite. Antisemitismi on aina reaktio jollekkin tapahtumalle.

Comments are closed.