Koti Uutisia Sionismi Wall Street -taustainen keskuspankkiiri tuhosi Libanonin talouden Ponzi-huijauksella

Wall Street -taustainen keskuspankkiiri tuhosi Libanonin talouden Ponzi-huijauksella

1

Juutalaisvaltio Israelin miehitysyritysten kohteeksi usein joutunut Libanon on ajautumassa pankkiirien luomaan talouskriisiin. Tapahtumaketju on herättänyt paljon kysymyksiä, sillä maan korkein taloudellinen valta on miehellä, jonka tausta on sionistisessa Wall Street -pankissa.

Libanon on poliittisesti ja uskonnollisesti sirpaleinen valtio, joka on kyennyt puolustautumaan sionisteja vastaan Hizbollah-vastarintajärjestön ansiosta. Vaikka Hizbollah onkin maan merkittävimpiä poliittisia toimijoita, on Libanonin rahanvalta edelleen Hizbollahin sijaan korruptoituneiden länsimielisten poliitikkojen käsissä.

Sionistit ovat seuranneet Libanonin nopeasti eskaloituvaa katastrofia tyytyväisinä. Libanonin talousvaikeudet ovat vakavampia kuin kertaakaan 1990 päättyneen sisällissodan jälkeen. Maan uskotaan olevan kykenemätön selviämään 88 miljardin dollarin julkisista veloista. Kuluneen syksyn aikana maasta on kadonnut 160 000 työpaikkaa ja 10 prosenttia yrityksistä on ajautunut konkurssiin. Yhä useamman sairaalan tilit ovat tyhjinä, ja kroonisen rahapulan vuoksi valtiolla on ollut hankaluuksia puuttua edes vaarallisiin maastopaloihin.

Kasvava joukko asiantuntijoita syyttää Libanonin kriisistä maan keskuspankin johtajana jo vuodesta 1993 asti toiminutta Riad Salamea. Ennen keskuspankkiiriuraansa Salame työskenteli 20 vuotta globalistisen Wall Street -pankki Merrill Lynchin toimipisteissä eri maissa. Libanonin sotahistorian huomioon ottaen Salamen tausta on kummallinen, sillä Merril Lynch tukee sionismia. Pankki on jopa boikotoinut Englannissa poliittista keskustelutilaisuutta, koska siihen osallistui Israelin olemassaolon oikeutuksen kyseenalaistanut palestiinalainen.

Salamea syytetään nyt keskuspankin luomasta pyramidihuijauksesta. Petos on hyödyttänyt Libanonin taloudellista ja poliittista eliittiä rappeuttaen samalla kansantalouden perustan. Financial Timesin siteeraamien asiantuntijoiden mukaan Salamen johtama keskuspankki on alkanut lainata yksityisiltä liikepankeilta rahaa erittäin korkealla korolla, minkä lisäksi korkokulut on katettu lainaamalla lisää rahaa.

Käytännössä Salame on tuhonnut Libanonin valtiontalouden syytämällä veronmaksajien rahaa yksityisille pankeille, joiden tärkeimpiä omistajia ovat globalistipoliitikot ja muut korruptoituneet sisäpiiriläiset. Nyt valtion rahat ovat loppumassa ja korttitalo on romahtamispisteessä. Libanonin talouskriisin kärjistyessä nähtäväksi jää, oliko kavalluksen taustalla puhdas rahanahneus – vai toimiko sionistisen Merrill Lynchin pankkiiri Israelin asiamiehenä finanssisodassa Libanonia ja erityisesti Hizbollahia vastaan.

Lähteet: Financial Times, The Jerusalem Post

1 KOMMENTTI

 1. > Maan uskotaan olevan kykenemätön
  > selviämään 88 miljardin dollarin
  > julkisista veloista.

  Myös lainan ottamiseen, etenkin valtiollisella tasolla pätee wanha wiisaus:

  Jälkimaailma,
  seiso täällä omalla pohjallasi
  äläkä luota vieraan apuun.

  Sota on muuttunut virtuaaliseksi. Perinteisten aseiden sijaan käytetään juuri tällaisia pankki-iskuja “vihollisen” lannistamiseen, alistamiseen ja orjuuttamiseen. Kansakunnat muuttuvat Über-Kansakuntien orjiksi. Uusi siirtomaavaltio-oppi todistaa kuinka sorretut ja hyväksikäytetyt valtiot voivat olla onnellisia, heidän saavuttamastaan “vapaudesta”.

  Enää ei tarvitse mobilisoida tuhansien sotilaiden armeijoita kaikkine varusteineen. On tullut helpommaksi ja houkuttelevammaksi salaisesti rahoittaa, tukea ja hallita paikallisia protesteja, puolisotilaallisia joukkoja, taloussaartoja ja terroristihyökkäyksiä.

  Libanonin kohtalo on myös Suomen kohtalo:

  – Tulla “edistyksellisten kansainvälisten finanssipiirien” orjuuttamaksi. Oman valintamme olemme jo tehneet. Kuulumme lännen imperiumiin, jossa on vain yksi valta, yksi laki ja yksi pankki (kansallisine alakonttoreineen).

Comments are closed.