Koti Artikkelit Vuokrahelvetti: Juutalaisomisteinen Sponda kurittaa suomalaisyrittäjiä

Vuokrahelvetti: Juutalaisomisteinen Sponda kurittaa suomalaisyrittäjiä

14

Koronaviruksen käynnistämä globaali talouskriisi on haavoittanut Suomessa valtaosaa kaikista pk-yrittäjistä, sillä myyntilukemat ovat hetkessä romahtaneet. Kuivunut kassavirta ei kuitenkaan ole yrittäjien ainut vihollinen. Erityisen henkisen terrorin kohteeksi ovat joutuneet ne, jotka ovat velkaa ulkomaalaisille vuokraisännille ja rahanlainaajille. Samalla kun suomalaiset ovat osoittaneet toisilleen solidaarisuutta vaikeina aikoina, globalistinen rahaeliitti on aloittanut täyden hyökkäyksen yrittäjiä vastaan.

Uutisoimme jo aiemmin, että Israelin juutalaisten omistama kiinteistöyhtiö Citycon on ajanut kauppakeskuksissaan toimivat pk-yritykset tuhon partaalle vaatimalla näiltä täysiä vuokramaksuja, vaikka muut kiinteistöyhtiöt ovat olleet valmiita osoittamaan tukea vuokralaisilleen vaikeina aikoina.

Kauppalehti uutisoi, että työeläkeyhtiöt Ilmarinen ja Varma ovat suhtautuneet suomalaisten ahdinkoon huomattavasti Cityconia rakentavammin. Molemmat yhtiöt ovat ilmoittaneet antavansa vuokria anteeksi kevään ajalta, koska ravintolatoiminta on kielletty hallituksen päätöksellä. Vuokria ei tarvitse maksaa myöhemmin takaisin.

– Olemme suoraan yhteydessä kaikkiin kahvila- ja ravintolavuokralaisiimme ja jätämme vuokrat perimättä vastaavalta ajanjaksolta kuin ravintolat on määrätty suljettaviksi. Jos päätökselle tulee jatkoa, jatkamme tätä käytäntöä tarvittaessa, Varman sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi kertoi Kauppalehdelle.

Lehti kuitenkin muistutti, etteivät kaikki vuokraisännät ole osoittaneet vastaavaa asennetta. “Ilmarisen linjaus on merkityksellinen, mutta se ei meitä auta, jos nuo muut eivät lähde tähän mukaan”, totesi vuokrakiistan keskelle joutunut nimettömänä pysyttelevä yrittäjä lehdelle. “Noihin muihin” lukeutuvat paitsi juutalainen Citycon myös globaalin juutalaisen sijoitusyhtiö Blackstonen omistama Sponda.

Siinä missä Citycon on Suomen suurin kauppakeskusten omistaja, Blackstone on puolestaan maailman suurin vuokraisäntä. Blackstone kontrolloi satojen miljardien dollareiden sijoituksillaan vuokralaisten arkea useilla eri mantereilla. Yhtiöllä on myös merkittävää poliittista valtaa, sillä Blackstonen juutalainen toimitusjohtaja Stephen Schwarzman on Amerikan presidentti Donald Trumpin uudelleenvalintakampanjan avainrahoittaja.

Cityconin tavoin Blackstonen omistama Sponda lukeutuu Suomen suurimpiin kauppakeskuksia hallitseviin kiinteistösijoitusyhtiöihin. Kauppalehden mukaan Sponda ei ole suostunut harkitsemaan vuokrien anteeksiantoa, vaan yrittäjiä pidetään nyt löysässä hirressä tarjoamalla näille ainoastaan hiukan lisää maksuaikaa tilanteessa, jossa kassat ovat kokonaan tyhjinä.

sponda2

Maksuajan ohella Spondan ainut kädenojennus yrittäjille on ollut kauppakeskusten aukioloaikojen pidentäminen. Tämä on kuitenkin ollut laiha lohtu tilanteessa, jossa kauppakeskukset ovat autioituneet kokoontumisrajoitusten vuoksi. Käytännössä juutalaisen Blackstonen omistama Sponda pyrkii imemään suomalaisten yrittäjien verta mahdollisimman tehokkaasti ja pitämään samalla imagonsa jokseenkin tahrattomana.

Kun konkurssiaalto alkaa, Spondan julkisivu tulee kuitenkin peittymään yrittäjien vereen. Blackstonen ja Cityconin kaltaiset suursijoittajat laskevat mahdollisesti sen varaan, että suomalaisten pk-yritysten tuhouduttua kauppakeskukset voidaan täyttää rahaelitistien omaan sisäpiiriin kuuluvien yhtiöiden kaupoilla ja ravintoloilla. Blackstonen strategia on sama myös Suomen ulkopuolella: juutalaisyhtiö on ajamassa pelkästään Britanniassa tuhansia pienyrityksiä konkurssin partaalle koronkiskonnallaan.

Spondan historiaan liittyy vahvaa symboliikkaa. Suomen Pankki perusti sen edellisen suuren laman yhteydessä vuonna 1991. Blackstone osti Spondan kolme vuotta sitten. Tuolloin juutalaisyhtiön eurooppalaista kiinteistötoimintaa johtanut James Seppälä totesi medialle, että Spondan ostaminen “edusti askelta eteenpäin Blackstonen pitkän aikavälin strategiassa, jossa yhtiö pyrkii investoimaan laatukiinteistöihin ja yhtiöihin kaikkialla Pohjoismaissa”.

Sionistinen finanssikapitalismi ei ole vain kaukainen ilmiö Goldman Sachsin pilvenpiirtäjissä New Yorkissa tai Lontoossa. Se riistää suomalaisia yrittäjiä ostoskeskuksissa, joissa useimmat meistä kuluttavat rahaansa säännöllisesti. Kuten Blackstonen Seppälä totesi, sionistinen pääoma pyrkii jatkuvasti vahvistamaan jalansijaansa joka puolella Pohjolaa. Kyse ei ole teoreettisesta ulkomaisesta uhasta vaan konkreettisesta vitsauksesta, joka tuhoaa suomalaisia kohtaloita omalla maaperällämme joka päivä.

Lähteet: Kauppalehti, Financial Times

Lue myös: Juutalainen vuokraisäntä Blackstone teki ”cityconit” – tuhannet yritykset konkurssivaarassa

14 KOMMENTIT

 1. Suomalaiset firmat auttavat suomalaisia mutta ulkomaalaiset vievät tuhkatkin pesästä. Omistus kannattaa pitää kotimaisissa käsissä.

 2. Suurlama ja työttömyys iskee pahempana kuin koskaan ennen. 90-luku oli vielä suhteellisen tasainen ja sotkuinen tähän tulevaan verrattuna. Demarit ja Kepu häärii taas yhdessä sekä Persut Kokoomuksen apukamuna tuhoaa kaiken muun huolella. Upeaa valekansallismielisyyttä. Onko jo esim Vallinia, Mäenpäätä, Koposta tai Peltokangasta grillattu näistä asioista joita he tässä maassa tekevät?

  https://youtu.be/OOIoA-y_oN8

 3. Jos mietimme mitä ennen koronavirus-showta tapahtui: Kulttuurimarxismin ja ilmastohysterian ajaminen ihmisten mieliin.

  Tarvitaan siis kokonaan uusi maailmanjärjestys. Ongelmana vain oli se, että ihmiset eivät muuttaneet tekojaan, vaikka kaunopuheissa ja keskustelupalstoilla asiat toteutuivatkin jokseenkin.

  Tarvitaan siis konkreettisia toimenpiteitä jossa suursodalla ei kannata kaikkea romuttaa. Luodaan ongelma jossa tahtoamattaan ihmiset menettävät omaisuutensa, mutta solidaarisuus säilyy, koska vihollista ei ole tai sen näkymättömyys tekee passiiviseksi. Olettehan jo huomanneet kuinka “koronavirus on koko maailman kansojen ja hallitusten yhteinen taistelu” jonka jälkeen aurinko jälleen paistaa kirkkaana taivaalta, eikä kulttuurimarxistien tarvitse aloittaa työtään (valehteluaan) alusta.

  Koronavirus-show antaa loistavan mahdollisuuden pitää ihmiskuntaa nyt muutaman vuoden löysässä hirressä. Ihmiset saattavat jokseenkin kapinoida, mutta kuten sanottua, vihollinen on näkymätön. Samaan aikaan savuverhojen takana voidaan järjestellä kaikki asiat uudelleen, kunnes kärsimyksen keskellä koittaa se hetki, että auktoriteetit esittelevät kansoille “uuden ja ehomman maailman”

  On päivänselvää, että juutalaisten rooli on nyt erittäin näkyvä, ja tulee suorastaan päivänvaloon. Tottakai he ovat innoissaan tekemässä ihmisistä köyhiä juuri nyt, koska heidän oma vaikutusvaltansa suorastaan sementoidaan tulevassa projektissa nimeltä agenda 21, joka on YK:n mukaan saattaa globaalisti voimaan viimeistään vuonna 2030.

  Koronavirus-spkulaationi on toki vielä salaliittoteoriaa, mutta olkoot nyt ainakin melkoinen SATTUMA tähän hetkeen. Sen sijaan tuo YK:n projekti on tosi.

  https://kestavakehitys.fi/agenda-2030

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paavovirtaniemi/77350-agenda-21-tie-orjuuteenko/

  • Ai nyt tämä kestää jo muutaman (3–4) vuoden? Ei enää se pari eli kaksi vuotta riitä?

   Kovat on puheet teillä. Mitään näyttöä ei kuitenkaan ole mistään. Ai niin, mutta se vihollinenhan on näkymätön, joo. Sori, hei. Eihän näkymätön näy – tietenkään.

   • Juurihan tuossa todettiin, että näkyy. Ei siinä viruksesta puhuttu ja näkyy sekin kai jossain mikroskoopissa kuulemma. Mutta jos sinulla on silmät selässä, niin en voi mitään

    • Ihmisen hiuksen halkaisijalle mahtuu 1000 virusta. Kyllä se on näkymätön silloin.

   • Kannattaa mielestäni ottaa ihan avoimin mielin vastaan eri mahdollisuuksia, koska jatkuvasti tulee vastaan informaatiota juuri sen puolesta, että koronavirus on biologinen ase ihmiskuntaa vastaan joka niittää sen verran sopivasti yhdessä valtamedian kanssa, että ihmiset suorastaan rukoilevat vallalla olevia pelastamaan meidät.

    Tällaisessa skenaariossa ihmiskunta on helppo orjuuttaa turvallisuuden nimissä. Aivan kuten Kiinassa on jo tehty.

    https://www.tivi.fi/uutiset/ryhtyyko-suomi-vakoilemaan-kansalaisiaan-tm-ministeri-harkitsee-ihmisten-digitaalista-jaljittamista/a1472406-a75e-42a9-b4b2-a9e0a0f80c7a

    • Kerronpa nyt miten asia on. Kun näkyvistä ja näkymättömistä aloitte juttelemaan, avoimin mielin.

     Normivirusverstaalla käytetään elektronimikroskooppia. Sillä näkee hyvin tarkasti “jotain”. Mutta ei elävää kudosta, viruksien luonnollista ympäristöä. Näytteenotto- ja käsittelyprosessi muuttaa näytettä ja viimeistään skooppi itse tappaa kaiken elollisen. Verstaalla liikkuukin aika mielikuvituksellisia teorioita (arvauksia) siitä, kuinka virus voisi ehkä, kenties, toimia luonnossa.

     Jossain kuitenkin on paremmin varustettu paja. Siellä viruksia voi tarkkailla elävässä ympäristössä. Välineistö heillä on ollut jo ainakin 100 vuotta, kiitos miehen nimeltä Royal Raymond Rife. Hän keksi, miten optisen mikroskoopin resoluutiota parannetaan yli normifysiikan “teoreettisten” rajoitteiden, ts. viruskokoluokkaan. Hän teki koneensa ja NÄKI. Melkoinen kilpailuetu. Tämän pajan porukka onkin sittemmin ollut hipihiljaa työkaluistaan ja löydöistään. Tieto on valtaa.

     Virus on elimistön sisäsyntyinen, eloton siivousaine. Tartunta toiselta ihmiseltä tai eläimeltä on mahdottomuus. Ei sinun elimistösi ala kopioimaan satunnaista sisäänsattunutta elotonta partikkelia. Jos näin olisi, me olisimme kaikki kuolleet jo biljoona vuotta sitten.

     Sinä teet ihan itse omat viruksesi, kun sisäistä siivousta tarvitaan. Virus ei aiheuta tauteja yhtään sen enempää kuin pölyimuri aiheuttaa sotkuja. Tässä kohden normiverstaalla menee pieleen: ensin sotkevat itse, imuriarmeijan ehkä ilmaantuessa syyttävät imureita sotkun syypääksi. Logiikan riemuvoitto. Imurointiprosessiin voi kuulua kuumetta ja muuta epämukavuutta. Ihan sen mukaan miten elimistö näkee kokonaisuuden kannalta parhaaksi. Ja ei, aina sinä et selviä siivouksesta. Lopulta kakkaa vain on liikaa.

     Virus on sinun kaverisi, osa sinua. Ei vihollinen.

     “Viral Misconceptions – Presentation on The True Nature of Viruses”, Jeff G., Researcher & Alternative Nutrition: https://youtu.be/MtWYQS3LFlE

 4. “Vuokrajätti Kojamo jakaa koronakeväässä 84 miljoonan euron osingot…

  Yhtiöstä kerrottiin Taloussanomille, että se ei luovu ovensa sulkevilta yrittäjiltä perittävistä vuokrista koronakriisin ajalta, mutta lupaa lisää maksuaikaa…

  Kojamon liiketoiminnasta valtaosa on vuokra-asuntomarkkinoilla, mutta sillä on myös jonkin verran kivijalkaliiketiloja, joissa toimii ravintoloita, kauneushoitoloita, hierojia, kampaajia ja kulttuurialan vuokralaisia…

  Vuokriin 2–3 prosenttia
  Keskustelussa ovat jälleen yhtiön vuokrankorotukset. Kojamo ilmoitti maaliskuussa nostavansa osaa Lumo-kotiensa vuokrista sopimusehtojen mukaisesti toukokuussa…

  Yhtiö maksaa omistajilleen 12. maaliskuuta pidetyn yhtiökokouksen päätöksen mukaan osinkoa 0,34 euroa osaketta kohden, eli reilut 84 miljoonaa euroa. Osingot maksetaan torstaina…Valtion osittain subventoima vuokralaismarkkina takaa hyvää tasaista tuottoa varsinkin vaikeina taloudellisina aikoina. Kela maksaa satoja miljoonia euroja asumistukina suoraan vuokranantajille”

  “Citycon, Kojamo ja 11 muuta pääsivät osallisiksi EKP:n tukirahoista”

  -IS-

 5. Ketkä löivätkään rahoiksi myydessään nuo kauppakeskukset juutalaisille?

 6. Sama kupla rakennetaan uudelleen ja uudelleen aina vaan vähän suurempana. Asuntomarkkinat tulee romahtamaan täydellisesti myös hieman perästä. Olisiko niin vaikeaa luoda järjestelmä jossa omistuksien keskittymistä seurattaisiin ja säännösteltäisiin? Ei olisi mutta samalla porukalla on kätyrinsä joka paikassa.

 7. Tuota, niin vaikealta kuin se varmasti yrittäjästä tuntuukin, niin jos on edes mahdollisuus konkurssista, kannattaa lopettaa yritys saman tien ja antaa työväelle potkut. Nyt yrittäjille jää vielä voittoa (kesälomarahat) mutta kesälomien jälkeen yrittäjälle jääkin pelkkää velkaa. Ja jottei -90 luku toistuisi, niin nyt pitää toimia ripeästi. Firmat nurin, rahat talteen ja sitten katsellaan hetken aikaa.

  Ja kun tällaisen Spondat ja Cityconnat lähtevät maastamme pois mm. vuokratulojen roamhdettua, niin sitten on sitä pääomaa jolla aloittaa yritystoiminta uudelleen.

  Meidän muuten tulisi saada lista jossa olisi näiden toimijoiden tiloilal olevien yritysten nimiä. Silloin asiakkaat voisivat valita kenen palveluja käyttävät. Ja sitäkautta tukea maamme verojen kassavirtaa. Nämä ulkomaaliset kun eivät kuitenkaan maksa veroja Suomeen. On siis väärin että opportunistit hieman halvemmissa tiloissa pilaavat muiden suomalaisten yritystoimintaa.

Comments are closed.