Koti Uutisia Sionismi Vladimir Putin kutsui Benjamin Netanjahun katsomaan jalkapalloa

Vladimir Putin kutsui Benjamin Netanjahun katsomaan jalkapalloa

12

Israelin kanssa lämpimissä väleissä oleva Venäjän presidentti Vladimir Putin kutsui roistovaltion pääministerin Benjamin Netanjahun katsomaan kanssaan jalkapallon MM-kisoja keskiviikkona, kun Englanti pelasi Kroatiaa vastaan. Netanjahu ilmoitti myös Twitterissä, että hänellä on tärkeä tapaaminen Putinin kanssa. Hänen mukaansa he keskustelisivat Syyriasta, Iranista ja Israelin turvallisuudesta.

Putin on jo pitkään ajanut monen harhaluuloisen kansallismielisen silmien edessä sionistista politiikkaa. Hän allekirjoitti muun muassa toukokuussa 2014 lain, joka teki holokaustin kyseenalaistamisesta rikoksen.

Lähteet: Breitbart, Wikipedia

12 KOMMENTIT

 1. Venäjä on ihan yhtä lailla valitun kansan hallinnassa kuin Yhdysvallat. Siitä ei ole epäilystäkään. Jotkut retardit toki luulevat, että Putin on kansallismielinen tai peräti “valkoisen rodun pelastaja” hahaha. Venäjähän on maailman monirotuisin maa ja sieltä muuttaa valkoisia valtavasti pois jatkuvasti.

  • Valkoisen rodun pelastaja voi olla Kiina, kun siellä ei mamuja oteta ja panostetaan robotiikkaan, samalla kun kansa vanhenee.

   • Luuletko että joku gook-kansa, jossa syödään rottia ja koiria lounaaksi, joka ei koskaan ole tehnyt mitään valkoisen miehen hyväksi niin “auttaa” valkoista miestä?

    Kiina: yli 1miljr ihmistä, joista yli 300milj on kansallisia vähemmistöjä. Jatkuvasti kähinää eri etnisyyksien kanssa. Vähintään puolet elää köyhyydessä väestöstä. Maailman suurin saastuttaja ja olisi koko maailman kannalta parempi jos kiina vain nuketettaisiin tyhjäksi.

    Kiinassakin on samanlaista ihme vinosilmä burgerointia mitä Japanissa. Nuoret hikkyyntyvät ja katsovat vain animea ja muuta paskaa tai sitten juovat bensaa niinkuin se penikka joka halusi muuttua transformeriksi. Tai animepornoa.

    Valkoisen rodun pelastaja on valkoinen rotu itse. Ei kukaan muu. Parhaiten menee itä-euroopalla.

  • Uskon kyllä että monimuotoisin maa on joko Usa tai Kiina. Molemmissa on eri etnisyyksiä ja rotuja aivan hitosti.

   No en nyt tiedä onko Venäjä niin huonossa jamassa. Maan väestö n.140milj joista valkoisia venäläisiä joku 80milj? Ehkä enemmän. Enemmän perus igoreita on entä muita valkoisia. Ja ne muut jotka eivät ole valkoisia venäläisiä niin ovat pääosin Kavkazeja ja Siperian heimoja.

   Venäjällä kuten muuallakin itä-euroopassa kansallismielinen skene on monipuolinen ja jolla on pitkä historia. Putin on asia erikseen mutta kyllä perus Vanja on patriootti.

   • Myös Putin on patriootti, mutta älykkäänä ihmisenä hän ymmärtää, että vain yhtenäisenä “poliittisena kansakuntana” Venäjä voi olla riittävän voimakas jotta tehdä vastarintaa juutalaisten NWO:lle.

    Venäjä on elävä monikansallinen maa, se on tuhannen vuoden luonnollisen kehityksen tulos. Valkoisia eurooppalaisia siellä on n. 110-120 mln, kaukasoideja ja aasialaisia n.20-30 mln.

 2. Monet kansallismieliset eivät näe eroa sanojen/symboliikan ja tekojen välillä.

  Putin kutsuu Netanjahun jalkapallo-ottelua katsomaan ja samanaikaisesti Putinin ilma-ase pommittaa juutalaisten ISISiä ihan paskaksi. Putin kieltää “Kalokostin” kyseenalaistamista ja samanaikaisesti työntää teräsbetonisiä palkkeja NWOn globaalisiin rattaisiin niin ettei edes juutalaisten omistuksessa oleva USA voi mitään.

  Yksinkertaiset ihmiset eivät näe Suurta Kuvaa, eivät ymmärrä mikä on “The Grand Chessboard”, eivät erota sanoja/symboleja – teoista, eivät näe salattuja motivaatioita, eivät pysty yhdistämään palapelin paloja kuvaan.

  On kyllä harmi, että Kansallisen Vastarinnan toimitus ei näe pintää syvemmälle näissä “Venäjän” asioissa koska esittää KGB: kasvattia Putinia juutalaisten kätyriksi. Ei se ole, toverit! Putin kyllä hymyilee, ja puristaa kättä, ja kutsuu jalkapallo-ottelua katsomaan ja tekee kaikkea muuta mitä diplomaatin on tehtävä protokollan mukaisesti – ja samalla määrätietoisesti pelaa sitä Suurta Shakkipeliä jossa hän on juutalaista ylivaltaa vastaan.

  Toistan vain sen mitä aikaisemminkin sanoin: jos ihme tapahtuu ja Suomesta tulee kansallissosialistinen valtio – sen olemassaolo jatkossa on mahdollinen vain jos suurvalta Venäjä ei ryhdy vastustamaan sitä. Se on niin ilmeistä, mutta näyttää siltä ettei tämä strategisen tärkeä seikka vieläkään ymmärretty.

  Pitäisikö tavata PVL:n johdon edustajan kanssa ja tarvittaessa pidettävä kahden päivän aivoriihi? Jotta kohtalokas strateginen virhe olisi vältetty. Esim. juutalaisten johtamat “ukrainalaiset” “kansallismieliset” dorkat eivät sellaista syvää analyysia ole tehneet ja siksi ovat tuhon omia, peruuttomasti tyhmiä kun ovat. Olisi ikävä jos PVLn kohtalo olisi sama.

  • Älä Leo taas viitsi aloittaa tuota “Putin on messias ja valkoisten ainoa toivo”-propagandaa sieltä Pietarin pohjoisosasta. Menee samaan kastiin tungstenien ja kaasulaivojen kanssa. Putaini on kasannut ympärilleen satakunta miljonäärioligarkkia, joista 95% on juutalaisia ja joiden bisnes on täysin Israelin tukemaa ja pönkäämää ja joidenka raha pitää hänet vallassa.

   Vastarannan kiisket ovat järjestelmällisesti joutuneet korruptiosta vankilaan menettäen omaisuutensa sisäpiirille, pudonneet parvekkeelta, sairastuneet kummallisiin myrkytyksiin, jääneet auton alle tai salamurhan uhriksi. Ihan vahingossa, totta kai, kun taas sisäpiirille ja sen perseennuolijoille ei koskaan satu vastaavia. Joo, tilastovääristymiä ja valtamedian valheita…

   • Et ymmärrä edes käsitettä oligarkki. Rikas liikemies ilman poliittista valtaa ei ole oligarkki.
    Nuo rikkaat liikemiehet ovat kaikki Putinin projektin nöyriä palvelijoita, ja ovat rikkaita vain niin pitkään kuin toteuttavat valtion asettamat tehtävät (rakennuttavat tehtaita, teitä, satamia, lentokoneita, aseita, siltoja, IT-projekteja yms. mihin tarvitaan suurpääomaa), ja vain niin pitkään kun pitävät kieli tiukasti keskellä peetä. Heidän poliittinen valta on yhtä kuin nolla, ja rikkaudekin voi mitätöityä hyvinkin nopeasti. He kaikki tietävät sen, se on pelin sääntö ja hyvä niin, että Soroksen, CIAn tai Mossadin agentit eivät voi sabotoida vapaasti.

    Tungstenista:
    http://www.businessinsider.com/tungsten-filled-gold-bars-found-in-new-york-2012-9?r=US&IR=T&IR=T

    Kaasusta:
    Kaasuterminaali ja satama “Sabetta” toimittaa 16,5 mln tonnia nestekaasua vuodessa. Arvaa, mitä se tarkoittaa USAn “liuskekaasuvallankumoukselle”? (kun NordStream-2 ja TurkStrema otetaan käytöön ja estetään jutikoiden kaasuputki Syyriassa).
    USA on PA eikä mikään Trumpi pysty tätä muuttamaan.

    Tyhmälle geopoliittisten asioiden selittäminen on täysin turha.

    • Tyypillistä kaltaisillesi; olet tyhmä, et ymmärrä jne. Kun perustelut loppuu, mennään heti henkilökohtaisuuksiin. Aivopestyille terveen järjen selittäminen on täysin turhaa.

 3. Älä viitsi. Laukkuryssä myi USAlaiselle kultakauppiaalle väärennetyn kutaharkon v. 2012 ja yksityinen firma osti kaasua Venäjältä ja sinä aikoinasi väitit että nämä tapaukset todistavat, ettei USAlla ole kultavarantoja ja että valtionkassa on tyhjä. Ammuin jo silloin kaikki väitteesi alas, enkä ala toistamaan sitä. Kas kun olet sen unohtanut, se todistanee että siellä teollisuusalueen näpyttelyhallissa istuu useampi “Leo”. Vai joutuiko se wanha Siperiaan, kun hävisi väittelyn pahan ihmissyöjänatsin kanssa?

  Jos jostain haluat julistaa, niin miten olisi Venäjän valtion kassavaje? Siitäkin kirjoittelin, kun ihan alettiin puolustusmenoistakin supistelemaan kun viimeisin suursotaharjoitus söi koko puolustusbudjetin. Sitä ennen oli jo leikattu koulutuksesta, terveydenhoidosta ja jopa lähes olemattomasta sosiaaliturvasta samaan aikaan kun machoiltiin Kerchinsalmen miljardiluokan siltahankkeella. Machoilu on kallis harrastus.

  Valeuutisia maailmalta:

  http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231921-venajan-reservirahaston-pohja-nakyy-jo-varat-loppuvat-ilman-taydennysta

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001918926.html

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001619253.html

  https://www.nextbigfuture.com/2017/03/russia-cuts-military-budget-25-from-65.html

  http://intersectionproject.eu/article/economy/two-lean-years-russias-budget-2018-20

  http://www.businessinsider.com/struggling-russia-cuts-military-spending-could-weaken-its-forces-2018-5?r=US&IR=T&IR=T

  http://carnegie.ru/commentary/66454

  Eipä mulla muuta, jatka keskenäs ja slaloom arabikgum.

 4. Netanyahun Putin vierailun jälkeen Iranin diplomaatit tapasivat Putinin ja näiden neuvotelluiden tuloksia täytyy nyt seurata tarkasti lähipäivinä. Kaikki liittyy Syyrian eteläisten alueiden vapautusoperaatioon joka on sujunut erittäin hyvin ja suurin osan sillä terrojen hallussa olleista kaupungeista on antautunut viimeisen parin viikon aikana Venäjän neuvottelemana ilman taisteluja, viimeksi eilen sen alueen pääkaupunki Daraa.

  Israel on hermona kun sen tukemat terroristiarmeijat antautuvat ilman taisteluja ja Syyria armeija lähestyy Golania. Näyttää että vain ISIS ja muutama muu hajanainen terroryhmä taistelee. Israel on tehnyt päivittäin provokaatioiskuja Syyrian armeijaa ja sen liittolaisia vastaan.

  Kysymys kuuluu nyt onko Putin laittanut ISraHellin kuriin vai antanut sille luvat uusille iskuille, vai onko neuvoteltu joku diili missä Syyria saa valloittaa vapaasti loput terroalueet ja Usa vetäytyy Syyriasta, kunhan myös Iran vetäytyy Syyriasta…?

  https://www.almasdarnews.com/article/iranian-diplomat-meets-with-putin-after-netanyahus-departure/

  Taisteluiden tilanne kartalla.

  https://syriancivilwarmap.com/

 5. Jos Suomen täytyy kysyä lupa Putinilta, että voitaisko tässä alkaa kansallissosialisteiksi, on selvää ettei Putin ole nationalisti vaan imperialisti, jotka ovat kaikki kommunisteja.

  Jaa, Sofi Oksanen taas vauhdissa. Kommunismispesialisti, joka ei takuuvarmasti osaa sanoa, mikä etninen ryhmä oli vähän niin kuin yliedustettuna NL:n ensimmäisissä ja pahimmissa kokoonpanoissa. Puhelee, sanotaan ensimmäisen vaiheen suomettumisesta, mikä on sama kuin Tukholman syndrooma, eli panttivanki alkaa myötäilemään terroristin näkemyksiä väkivallan pelossa.

  Toisen vaiheen suomettuminen alkaa siitä, kun panttivankidraaman mentyä ohi ja virkavallan saavuttua aletaankin syyttämään hyökkäämättä jättänyttä panttivankia virkavallan täydellisestä saamattomuudesta ja pupupöksyisyydestä. Olisi luullut Naton jotain keksivän Suomen hyväksi, mutta ei mitään. Ai niin, mutta Natohan onkin samaa porukkaa NL:n kanssa niinkuin Oksanen ja Bäckman joista toinen on jalat levällään Lontoossa ja toinen jalat levällään Moskovassa.

  Heidän suurin ja yhteinen vihollinen on tavallinen kansalainen, joka on läpäissyt tuon Bonnier Erkon toisen vaiheen testin ja on ylpeä siitä vähästä mitä on tehnyt ja mistä on tullut.

Comments are closed.