Koti Uutisia Virolaispoliitikko: “Jos olet musta, lähde kotiin”

Virolaispoliitikko: “Jos olet musta, lähde kotiin”

9

Viron konservatiivisen kansanpuolueen edustaja toivoo, että maa pysyisi valkoisena ja vapaana maahanmuutosta.

UK_Martin_Helme
Martin Helme.

Viron konservatiivisen kansanpuolueen jäsen Martin Helme on kertonut olevansa huolissaan siitä, että kehitys Ruotsissa rantautuu myös Viroon. Suuri maahanmuuttajien määrä maahan johtaisi lisääntyviin ryöstöihin ja pahoinpitelyihin virolaiskaupungeissa.

“Viro ei saa koskaan antaa asioiden mennä niin pitkälle kuin Ruotsissa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa. Maahanmuuttopolitiikallamme tulee olla yksi sääntö: jos olet musta, lähde kotiin. Sen vaikeampaa se ei ole. Näin tällaisia ongelmia ei koskaan pääsisi alun alkaenkaan syntymään”, Helmen kerrotaan sanoneen Postimees-lehden mukaan.

Osallistuessaan Ruotsin levottomuuksia käsitelleeseen TV-haastatteluun Helmen sanotaan todenneen seuraavaa: “Mielestäni Viron tulee aina olla valkoinen maa.”

 

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Hyvä, toivottavasti Viro ei toista samoja virheitä, mitä esim. Ranska, I-B, tai Ruotsi on tehnyt.

  ”Mielestäni Viron tulee aina olla valkoinen maa.” Huvittavaa kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos joku suomalaispoliitikko olisi sanonut noin.

 2. Suoraselkäistä puhetta, mutta valitettavasti Virossa taitaa olla yleisellä poliittisella tasolla sama liberalistinen mädännäisyys vallalla, kuin muissakin euroopan maissa, niinpä lausunnot mahtavat jäädä yksittäisten politiikkojen mielenilmauksiksi ilman sen kummempaa vaikutusta, valitettavasti.

  Demokratia kun vaan ei toimi.

 3. Vähän ehkä yleistävä mielipide. Eihän “musta” ja “valkoinen” voi olla mikään absoluuttinen kriteeri maahanmuutolle, vaikka käytännössä huomattava osa mustista ovatkin Suomelle hyödyttömiä, jopa haitallisia kansalaisia.

  Esimerkiksi itse olen enemmän huolissani Suomessa romanialaisten (jotka varmaan luetaan valkoisiksi) rötöstelyistä kuin mustista ihmisistä. Romanialaisten kanssa jännätään, milloin rahan “aggressiivinen kerjääminen” muuttuu avoimeksi ryöstelyksi sekä väkivallalla uhkaamiseksi sekä sen toteuttamiseksi vanhuksiamme kohtaan.

  • Tuskin Romanian valtaväestön edustajat täällä paljoakaan rötöstelee. Hehän ovat Romanian mustalaisia, joita tänne kesäisin tulee bisneksiään hoitamaan.

  • Romaniasta saapunut ROMANI on eri asia kuin romanialainen. Ja romanejahan nämä aggressiiviset kerjääjät poikkeuksetta ovat! Itse en ainakaan lue romaneja (mustalaisia) valkoisiksi. Romanialaiset ovat valkoisia.

 4. No totta kai minäkin “tiedän” että romanialainen ja romani ovat eri asioita. Jätin asian vain täsmentämättä, koska romanialaisten valtaväestöön kuuluvat turistit ja liikemiehet ovat aika harvinaisia Suomessa, tai ainakaan eivät katukuvassa mitenkään näy.

  Toiseksi tietysti tahdoin tällä ilmaista, että Romanian mustalaiset ja Suomen mustalaiset ovat aika lailla kulttuuriltaan eroavaisia.

  • Romanit eivät ole romanialaisia, menepä vaikka kysymään romanialaiselta mitä mieltä hän on romaneista. Romanit ovat samaa verta missä päin maailmaa tahansa, eivätkä millään tasolla ole ainakaan eurooppalaisia. Epämiellyttävä kansa, lähtöisin Intiasta.

   • Taitavat vieläpä olla intiasta karkoitettujen rikollisten jälkeläisiä, mikä osaltaan selittänee näiden vastenmielistä käytöstä.

Comments are closed.