Koti Uutisia Virolaispoliitikko haluaa laillistaa revisionismin

Virolaispoliitikko haluaa laillistaa revisionismin

6

Virolainen kansallismielinen poliitikko on luvannut osana kampanjaansa laillistaa holokaustirevisionismin ja sen sijaan kieltää neuvostomiehityksen kieltämisen.

Georg Kirsberg, joka tavoittelee paikkaa Viron paikallisvaaleissa konservatiivisen kansanpuolueen riveissä, kertoi Viron yleisradiolle: “Dekriminalisoimme holokaustin kieltämisen ja aloitamme oikean opetuksen Kolmannesta valtakunnasta.”

Jewish Telegraphic Agency uutisoi huolestuneena, kuinka viime vaaleissa parlamenttiin päässyt puolue on ehdottanut lakia “Virolle vihamielisten” venäjänkielisten tahojen karkottamiseksi, mikä mahdollistaisi valtaosan juutalaisista karkotettavan. Puolue kannattaa myös kieltoa uusien moskeijoiden ja ortodoksikirkkojen rakentamista vastaan.

Puolueen johtaja Martin Helme kommentoi, ettei holokaustirevisionismin laillistaminen ole puolueen virallinen kanta vaan Kirsbergin oma, mutta ettei hän näe tässä kuitenkaan mitään väärää.

 

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Renegade Tribune

6 KOMMENTIT

 1. Revisionismi ja ns. holokaustin kiistäminen ei ole Virossa laitonta nytkään.
  Tässä linkki sivustolle, jossa kahden kustantajan suoraselkäistä (ja -nenäistä!) historiaa käsittelevää kirjallisuutta esitellään. Kirjallisuudesta ei ole ketään tuomittu, vaikkakin ZOG-sortovalta on tehnyt parhaansa haitatakseen kustannustoimintaa.
  Työ jatkuu! Eläköön voitto!

 2. Totuus ei tarvitse lakeja suojakseen. Kohta varmaan (((ISIS))) (Israeli Intelligence Service aka MOSSAD) aloittaa false flag -iskut Virossa. Vähän kuten sionusti Breivik suoritti goyimin verilöylyn kun Israel-Palestiina konflikti oli tapetilla Norjassa. (((Sattumaa))) toki.

 3. Juutalaisjärjestö painosti jokin aika sitten Amazonin poistamaan kymmeniä revisionismi-teoksia valikoimistaan. Brother Nathanaelin Jewtube-kanavalla video aiheesta.

  Juutalaisten kirjaroviot on vaan niin paljon parempia, sanoisi antifa.

 4. israel kaiken takana kanssa täysin samaan mieltä ja joka on fakta joka vähääkään viitsii tutkia! Jokainen jutku vittuun jonnekin pienenelle saarelle voivat siellä loosissa sitten imeä vauvojen munia!!

 5. Sellainen mikä lailla kielletään ei kestä päivän valoista tarkastelua. Sen voi arkipäivästää, sillä että raaputusarpojen raaputtamien on lailla kielletty, koskapa ohuen pinnan alla olevan “väärän tuloksen” on pysyttävä piilossa.

Comments are closed.