Koti Uutisia Ulkomaat Viro haluaa suojella lapsia kulttuurimarxismilta

Viro haluaa suojella lapsia kulttuurimarxismilta

7
Kuvituskuva.

Viron opetusministeriö valmistelee uutta muutosta opetussuunnitelmaan lasten varhaiskasvattamisesta. Uusi opetussuunnitelma korostaa Viron kielen ja kulttuurin oppimista, sekä opettaa kansallista ylpeyttä.

Uusi suunnitelma sisältäisi mm:

 • tytöt ja pojat nähdään kahtena erillisenä fysiologisena sukupuolena. Tämä otetaan huomioon lasten leikeissä ja kasvatuksessa.
 • perheiden monikielisyys nähdään haittaavana tekijänä lapsen kielellisessä kehittymisessä
 • viron kielen merkitystä pyritään korostamaan. Lasten tulisi kuulla myös vapaa-aikanaan huoliteltua vironkieltä aikuisten puhumana
 • lastentarhan opettajien ja avustajien tulee olla äidinkieleltään viroa puhuvia. Tämä nähdään lapsen leikkimisen ja oppimisen kannalta positiivisena tekijänä
 • lapsia halutaan ohjata kansanperinteiden pariin, kunnioittamaan kansallisia merkkipäiviä, sekä muistamaan juhlallisuuksin kansallissankareita
 • vierasperäisille lapsille esitellään virolaisen kulttuurin tunnuksia, valtiollisia symboleita, kansallisesti tunnettuja henkilöitä ja asianmukaista käyttäytymistä kansallisen tilanteen mukaan

Opetussuunnitelma on luonnollisesti nostattanut vastakkaisia mielipiteitä EU-liberaalien keskuudessa, missä heidän internationaali-mielipiteensä on sivuutettu kansallisten ja lasten etujen nimissä. Opetussuunnitelmaa vastustavan Tallinnalaisen Tammetõrun -päiväkodin opintopäällikkö Evelyn Neudorfin mukaan:

“Kansainvälistyvässä maailmassa olisi tärkeää painottaa myös monikulttuurisuutta. Jokaisen lapsen pitäisi taustastaan riippumatta saada tuntea, että hänen kieltään ja kulttuuriaan arvostetaan.” Tallinnan yliopiston kasvatustieteellisen instituutin johtaja Tiia Õun kertoo lähdeviitteiden puuttumisesta ja lastentarhanopettajien vapauden rajoittamisesta.

Opetus- ja tiedeministeriö on joutunut hillitsemään pahimpia EU-liberaalikiihkoilijoita. Ministeriö sanoo, että kyseessä on vasta luonnos, johon saattaa tulla vielä muutoksia. Ministeri Mailis Reps sanoo: “voi mennä vielä kaksikin vuotta ennen kuin lopullinen varhaiskasvatuksen opetussuunnitelma valmistuu.”

Suomessa varhaiskasvatuksen opetussuunnitelmat ovat päinvastaiset Viroon uuteen suunnitelmaan nähden, joka lähentelee enemmänkin Evelyn Neudorfin esittämää mielipidettä. Suomessa nähdään monirotuinen lastentarha hyvänä kasvuympäristönä lapsille, samalla kansallinen identiteetti pyritään kadottamaan vieraiden kulttuurien kustannuksella. Kantasuomalaisille lapsille opetetaan hyväksymään pakkomonikulttuurisuus luonnollisena asiana ja samalla häpeämään omaa historiaansa, sekä veren perintöään. Sen sijaan rotumuukalaisia kannustetaan olemaan ylpeitä kulttuuristaan, perimästään ja kielestään.

Lähteet: yle (1,2)

7 KOMMENTIT

 1. Kommunismi on kielletty Virossa. Tämä selittää järkevät päätökset.

  • Jep, ja myös Eestin lisäksi Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Romaniassa, Ukrainassa, Georgiassa ja Unkarissa. Eli puhutaan entisistä nk. “sateliittivaltioista”; itäblokin maista.

   Suomessapa oli viime eduskuntavaaleissakin oikein KAKSI kommaripuoluetta ehdolla. Ja minunkin molemmat vaarit sotivat kommunismia vastaan toisessa maailmansodassa…

  • EU edustaa sosialismia, jolla pyritään kommunismiin. Neuvostoliitto samankaltaisena järjestelmänä ei toiminut ja neuvostokansat itse lopettivat sen. Nyt venäläiset ja muut kyseiseen valtioliittoon osallistuneet valtiot pitävät nykyisiä järjestelmiä parempina.
   EU:n kulttuurimarxistiset valtiot, etulinjassa Suomi, pitävät uusneuvostoliittolaista EU:ta toimivana vaihtoehtona. Viron kulttuurimarxismin vastainen linja lasten varhaiskasvatuksessa edustaa realismia ja oikeaa isänmaallisuutta.

   • »Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

    Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!»

     • Ei mitään judeo-kristillisyyttä ole olemassakaan, sillä se on mahdotonta: juutalaisuus ja kristinusko ovat toistensa vastakohdat. Kyse on tuolloin pelkästä sionismista ja juutalaisuudesta. Voidaan puhua myös nk. “kryptojuutalaisuudesta” eli piilojuutalaisuudesta.

  • Niin sen pitäisi olla kielletty meilläkin. Toki vihervasurikommarit voivat ajatella vapaasti ja jopa laukoa sairaita kommarimaisia aatteitaan julkisestikin, mutta minkäänlaista valtaa maan asioihin päätöksenteossa niillä ei tulisi olla.

Comments are closed.