Koti Uutisia Viranomaisten nolo kampanja MV-lehteä vastaan jatkuu

Viranomaisten nolo kampanja MV-lehteä vastaan jatkuu

5

Tällä viikolla uutisissa on ollut runsaasti otsikoita Ylen sananvapausongelmista, joita muut valtamedian toimittajat ovat paheksuneet. Samaan aikaan kuitenkin Suomen viranomaiset jatkavat suositun vaihtoehtomedian päätoimittajan ajojahtia.

Valtiollinen Yle on tänään joutunut yhä kiusallisempaan tilanteeseen, kun kansainvälinen sananvapausjärjestö Toimittajat ilman rajoja on julkisesti ilmaissut huolensa Ylen sisäisistä toimista. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa Suomen sananvapauteen liittyvä ongelma, sillä viranomaiset ovat jo pitkään jahdanneet MV-lehden päätoimittajaa Ilja Janitskinia. Kesällä poliisi jopa yritti painostaa oikeutta tekemään salaisen päätöksen MV-lehden sulkemisesta.

Suomen viranomaiset yrittivät aiemmin saada Janitskinin luovutetuksi Espanjasta Suomeen, mutta yritys epäonnistui nolosti, kun Espanjan oikeuslaitos vapautti Janitskinin lyhyen käsittelyn päätteeksi. Nyt Iltalehti uutisoi, että Suomen viranomaiset olisivat saaneet tahtonsa läpi ja että Espanja olisi päättänyt luovuttaa Janitskinin Suomeen.

MV-lehden tiedottaja Tiina Keskimäki kuitenkin kertoo, että Janitskin on joutunut tekemään “snowdenit” eli menemään viranomaisten tavoittamattomiin siksi aikaa, että laittomat oikeustoimet häntä kohtaan saadaan loppumaan.

Viranomaiset ja valtamedia ovat yrittäneet vaientaa MV-lehteä sen koko olemassaolon ajan. Kansallinen Vastarinta toivoo MV-lehdelle kaikkea hyvää taistelussa Suomen ongelmallista sananvapaustilannetta vastaan!

MV-lehden kotisivut: http://mvlehti.net/
Facebook: https://www.facebook.com/mitavittualehti/
Twitter: https://twitter.com/mitavittualehti

5 KOMMENTIT

 1. Suomen ongelmallisen sananvapaustilanteen lisäksi tilannetta pahentaa valtamedian suoltamat valheelliset uutiset. Kansalaisten tuleekin ymmärtää uutisen ja totuuden ero. Huolestuttavaa on myös se, ettei väärin uutisoitua asiaa totuuden tullessa julki, edes koiteta oikaista.

  Media toimii Suomen sionistihallituksen keppihevosena, kuten äärivasemmistokin. MV-lehti on myrkkyä kansan totaaliselle aivopesulle ja siksi Janitskinin ajojahti, pelottavana esimerkkinä kuinka väärinajattelijoiden käy..todellakin noloa!

  • Totta puhut. Tämä kaikki on todella sairasta. Vähintään nyt pitäisi suomen “nurkka -jumala” kansalle valjeta se, millaisia aikoja elämme tässä ns. “demokraattisessa” maassa. Suomen ns. “perustuslaki” ja sen kirjaimet ovat persepaperia, jota sovelletaan VAIN silloin kun se on eliitille otollista. Kansalaisvapauksia pyritään rajoittamaan “hiekkalaatikko” mielivallalla, joka on täysin poliittishakuista eli kaksoisstandardeilla mennään.
   Maantiedosssa on käsite, “Kaksoisvirran maa”, Suomi on “kaksoisstandardien maa”.
   Eliitti ja valtamedia itse huutaa “katolta” sen, että he ovat hävinneet kamppailun Janiskinia vastaan, pyrkimällä tukkimaan hänen suunsa syytteillä, jotka ovat keitelty lastenkammarissa.
   Eliitti voi kenties voittaa taistelun, (hyvin epätodennäköistä) mutta hävitä sodan.
   Suomalaisten silmät ovat jo auenneet, mitä tuo eufoorinen pakolaispolitiikka on tuonut tulleessan. He ovat nähneet ja näkevät sen joka päivä. Jos menettää älypuhelimensa kerta toisensa jälkeen, sen kyllä huomaa.
   Valheella on lyhyet jäljet ja niiden peitteleminen on mahdotonta ja kun se paljastuu, on käsittämättömän hölmöä ja lapsellista yrittää peittää se toiseen kertaan, kun sen ovat jo kaikki nähneet.
   “Sori siitä!”

 2. Herätys koittaa Suomelle aikanaan. Tässä on hyvä tallentaa nyt historiaa livenä, suorassa lähetyksessä. Tulee aika, kun näitä maanpettureita ja valehtelijoita voidaan nostaa tikun nokkaan. Kehotankin kaikkia muita Suomen kansalaisia, joille maamme on tärkeä, dokumentoimaan ja tallentamaan tätä historiallista aikaa.
  Aivan kuten 100- vuotta sitten, samoin nyt taistelemme itsenäisyydestä. Kansa on jakautunut kahtia. Valtion vihollisiin ja ystäviin. Kenen riveissä seisot?
  Kirjoittakaa, puhukaa, osallistukaa, rukoilkaa, pitäkää meteliä. Nämä ovat aseemme taistelussa pahan voimia vastaan. Välinpitämättömyys on häpeällistä. Toimikaa!

 3. Olisi erinomaista jos jokainen joka on sosialisessa mediassa kääntäisi näitä tekstejä osaamilleen kielille. Oikeudellisuudesta ei ole niin väliä koska kun laittaa lähteen perään niin sieltä sitten jokainen innokas pystyy tarkistamaan tekstin tarkemmin.

  Suomi on tällä hetkellä maailman silmätikkuna sekä Iljan vuoksi mutta myös sananvapauden rajoitamisen vuoksi. Sen on saanut tuntea sekä Vastarinta, Suomi Ensin että monet muut ryhmittymät. Suomea on mös naureskeltu Pellejen vuoksi. Ja poliisin toimintaa on tietyissä maissa verrattu junttaan. Ongelma on siinä maailma ei saa tarpeeksi tietoa meistä ja siitä mitä maassamme tapahtuu. Jos sitä olisi enemmän tarjolla yksittäisille kansalaisille suoraan sosiaalisen median kautta, sana Suomestakin leviäisi nopeammin.

  Yleinen mielipide on rahan ohella ainoa asia jota päättäjämme pelkäävät. Tietysti totuus on yksi. Mutta jos euroopassa yleisesti naureskellaan EU MEP:eillemme ja Suomen johdolla niin se kirvelee enemmän kuin vaalitappio tai syytteeseen joutuminen.

Comments are closed.