Koti Artikkelit Yhteiskunta Virallinen video Kohti vapautta -marssilta!

Virallinen video Kohti vapautta -marssilta!

5

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettiin kansallissosialistinen Kohti vapautta -marssi, josta tulikin sotien jälkeisen Suomen suurin kansallissosialistinen tapahtuma jopa noin 500 osallistujallaan!

Tapahtumaan kutsuttiin perinteisestä suomalaisesta mielenosoitus- ja marssiperinteestä poiketen kaikki halukkaat kansallismieliset järjestöt omine tunnuksineen, mikä osoittautuikin hyväksi ideaksi. Paikalla oli ainakin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, Soldiers of Odinin, Blood and Honour Finlandin sekä saksalaisen Junge Nationalisten -ryhmän jäseniä. Osanottajia tapahtumaan saapui ainakin Ruotsista, Virosta, Saksasta sekä Italiasta.

Vaikka kyseessä ei ole mielenosoitus vaan itsenäisyystaistelijoita kunnioittava marssi, voi tätä verrata normaaliin suomalaiseen mielenosoituskulttuuriin. Harvassa mielenosoituksessa Suomessa on satoja ihmisiä, mutta toista kertaa järjestetty Kohti vapautta keräsi enemmän ihmisiä kuin yksikään aikaisemmin kuluvan vuoden aikana järjestetty kansallismielinen tapahtuma riippumatta siitä, oliko kyseessä konsertti, mielenosoitus tai mikään muukaan tapahtuma. Tämä toimikoon epäilijöille todisteena siitä, että kansallissosialistiselle sanomalle on tilausta.

Tapahtuma ilmoitettiin kokoontuvaksi Helsingin Narinkkatorille, josta se lähtisi liikenteeseen. Pienen alkuohjeistuksen jälkeen marssijat menivätkin neljän hengen riveihin, josta lähdettiin kohti puheidenpitopaikkaa. Noin puoli tuntia kestänyt marssiosuus sujui ongelmitta, vaikka muutamat yksittäiset humalaiset henkilöt yrittivät tulla iholle häiritsemään tapahtumaa. Heidät kuitenkin ohjattiin aina pois.

Marssi saapui Kisahallille, missä pidettiin puheet. Kylmästä kelistä huolimatta ihmiset jaksoivat seistä paikallaan kuunnellen Johannes Murron, Juhani Keräsen, Simon Lindbergin sekä Janne Moilasen puheet. Moilasen puheen loppuvaiheessa osa tapahtumaan osallistuneista sytytti vielä vihreitä soihtuja luomaan tunnelmaa.

Tämän jälkeen tapahtuma päättyi. On hankalaa kuvitella paikalla olleen yhtäkään henkilöä, joka olisi lähtenyt kotiin suu mutrussa, sillä kyseessä oli vuoden mielenkiintoisin ja onnistunein kansallismielinen tapahtuma. Nähdään viimeistään seuraavana itsenäisyyspäivänä samoissa merkeissä – Kohti vapautta!

KohtiVapautta.com

5 KOMMENTIT

  1. Vielä muutama vuosi eteenpäin, niin vapausmarssit keräävät kymmeniä tuhansia osallistujia sekä soihtumeret tulevat olemaan ennennäkemättömiä. Näissä soihduissa palaa toivon liekki.

  2. On erinomaista saada virallinen video tästäkin tapahtumasta ettei Suomen kansan tarvitse olla mädättävän median armoilla. Se että kerrotaan oikeasti mistä on kyse ja näytetään oikesti mitä tapahtui, sillä on merkitystä. On helppoa hallita kansaa jolle on itse kertnut valeita. Nykyisin internetin aikakaudella, valehtelu ei olekkaan niin helppoa.

    Olemme marssimassa koti itsenäisyyttä, 100 vuotta edellisen jälkeen. Ja “se juna” ei enää pysähdy.

  3. Tuli huudettua taas ääni käheäksi. Hieno, mahtava ja upea tapahtuma – kiitos siitä!

    Ja älkää sitten, tytöt & pojat, äänestäkö sitä Huhtasaaren sionistia.

    ELÄKÖÖN VOITTO!!

  4. Tässä maassa tapahtuu asioita näinä aikoina jotka missään nimessä eivät kuulu mihinkään terveeseen yhteiskuntaan.Puolitoista vuotta olen henkilökohtaisella tasolla joutunut todistamaan sen että tietyt toimijat saavat yksittäiselle ihmiselle kohdentaa niin kammottavia toimintatapoja, joiden olisi luullut jäävän taakse vuosikymmeniä sitten.Jos ns. virallisella taholla ihminen leimataan uhaksi pelkästään sen takia että ihminen tietää häneen kohdennetuista rikkomuksista,tiettyjen piirien ollessa kyseessä.Viralliset yhteiskunnan instanssit valjastetaan yhteiseen ajojahtiin jossa kohteella ei ole mitään ihmisarvoa eikä yksityisyyden suojaa.Siksi en peittele itseäni todistajana.Jos puolitoista vuotta sitten olisin lukenut asioista joita itse koen tänäkin päivänä,olisin kirjoittajia pitänyt psykoottisina.Valitettavasti mm. asiat ns.stalkkaamisesta viranomaisten toimesta ym.vielä pahempaa,asianomaisten syyllistyessä herjauksiin tappouhkauksia myöten on arkipäivää,nykypäivän suomessa.Joka tapauksessa en milloinkaan tule `nukkumaan’ pois vielä pitkään aikaan,kehoituksista huolimatta.Nämä tahot ovat itse rikollisia ja tulevat paljastetuksi…

Comments are closed.