Koti Artikkelit Virallinen video Kohti vapautta! -marssilta

Virallinen video Kohti vapautta! -marssilta

20

Suomen kansallissosialistit järjestivät itsenäisyyspäivänä jo kolmatta kertaa Kohti vapautta! -marssin. Paikalla oli noin 400 marssijaa. Päivän teema oli protesti poliittista poliisia (PolPo) vastaan.

Marssi sujui suhteellisen rauhallisesti, sillä vastamielenosoittajat välttivät parhaansa mukaan fyysisiä yhteenottoja. Ainoisiin väkivaltaisuuksiin syyllistyikin PolPo, joka provosoitui mielenosoittajien käyttämistä hakaristilipuista, vaikkei Suomen laki lippuja kiellä.

PolPo onkin saanut vuodenvaihteen tuntumassa kovaa kritiikkiä poliittisesta mielivallastaan, minkä lisäksi Pohjoismainen Vastarintaliike ja kansallissosialismi ovat saaneet valtavasti näkyvyyttä lööpeissä ja johtavien poliitikkojen kannanotoissa. Marssi todisti, että Suomen poliittinen poliisi on kuin onkin vihamielistä eliittiä palveleva kansanpetturi, joka on valmis rikkomaan lakia yrittäessään tukahduttaa toisinajattelun.

Yllä on järjestäjien julkaisema virallinen video tapahtumasta. Marssi osoitti, että suomalainen kansallissosialismi voi paremmin kuin koskaan!

20 KOMMENTIT

 1. Tauno Pasaselle pitäisi pystyttää patsas. Sai 4 kärpästä yhdellä iskulla.

 2. Todella hieno video. Mutta päivä oli vieläkin hienompi. Kiitos siitä että sain olla mukana!

 3. Videolla kiteytyy hyvin tuon punavihreän kaupunginosan hegemonia.
  Ja paras kommentti. Kallion Kakarat.

  • Eipä siellä minusta mikään älytön suvakkihegemonia vallitse. Toki monet hipsterit tai työväenluokkaa fiilistelevät anarkistit muuttavat sinne, koska alue on Punavuoren tavoin trendikäs ja niillä on työläishistoria. Suurin osa asukkaista on ihan normaaleja suomalaisia, eikä siellä kuin muutaman asunnon ikkunoissa näkynyt “anti-natsi”-sanomaa vaikka jotkut yrittivät sitä kampanjoida sinne. Erittäin vähän itse asiassa siihen nähden, että mediakin markkinoi kyseistä ideaa näkyvästi.

   • J.Lokan videosta välittyy vallan toisenlainen kuva kallion rääkyvistä suvakeista joita tuntui riittävän katujen varsilla ja joista yksi oli jopa brodeerannut antifalogon koiranpeitteeseen ja kuvitteli olevansa mölyapina jonka rektumiin on tungettu betonisekoitin. Sääliksi kävi koiraa joka tuntui pelkäävän isäntänsä passiivis-aggressiivista käytöstä.

 4. Upea video ja upea marssi, kiitos suomalaiset, kiitos PVL!
  Kalliossa on eniten kommunistikansanmurhaajien siionistisuvakkikannattajia ja vähiten matuja, kuinka ollakaan. Ei-suomalaisen näköisiä on alle puolet siitä mitä esim. Länsi-Helsingissä, ja noin yhdeksän kertaa vähemmän kuin esim. Itä-Helsingissä ja Keravan suunnassa. On helppo olla suvakkivasemmistolainen, kun ei suostu eikä joudu itse kantamaan tekojensa ja päätöstensä kansanmurhaisia seurauksia.
  Hyvä suomalaiset! Nouskaa vastarintaan suomalaiset!

 5. Todella hieno video, voisi sanoa että parasta ja ainoaa aitoa journalismia mitä on nähnyt sitten Kekkosen ajan.
  Oli kyllä hieno marssi ja porukalla henki korkealla, näillä mennään toverit.

 6. se anarkistien lehmäjäbä päästään sekaisin. varisverkosto kyselee henkilötietoja niistä jotka marssi siis aivan turhaa työtä Dimitri Gurbanov Hän ei muuta osaa.

 7. Roskaväen ulvonta oli ollut kyllä ennätyksellinen. On ilmeistä, että huutomme “Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!” tekee kunniattomalle roskaväelle, pedareille ja muille Soroksen pennuille ennenkokematonta pehvakipua. Hyvä niin!

  PolPo on kyllä älyvapaa järjestö, kun samanaikaisesti yrittää piilottaa rotumuukalaisten törkeitä rikoksia – ja näkyvästi kohdistaa repressiiviset toimet isänmaallisiin kansalaisiin. Juutalaisten sätkynukkena toimiva tyhmä PolPo:n johto ei ymmärrä, että tämä yhdistelmä nakertaa Valtion arvovaltaa peruuttomasti ja kun arvovalta on kerran mennyt – sitä ei voi saada enää takaisin. Ja hyvä niin. Kiitos PolPo siitä, että toimillasi osallistut kansan herättämiseen.

  Marssi oli loppuvuoden kohokohta, suurkiitokset PVL:lle siitä. Eläköön Voitto!

 8. Erittäin hyvä. Antaa edustavan kuvan toiminnasta. Voisi tulla ihan valtavirta kanavilta. Introspektiivinen musiikki joka on linjassa alun suorastaan surumielisen, mutta sielukkaan tunnelman kanssa. Muuttuen loppua kohden kuitenkin sopivasti kliimaksia tukevaksi, toiveikkaaksi ja vapautuneeksi.

 9. Tämä oli Juha Sipilän ja presidentti Sauli runo Niinistön Uuden vuoden puheiden jälkeen aivan ihanaa katsottavaa.
  Kiitos PVL; puolesta hengen, heimon ja maan.

 10. Loistavaa että on saatu osallistujia haastateltavaks! Nyt voi porukka nähdä että me ollaan ihan tavallisia hyväntuulisia mutta huolestuneita ihmisiä ja ennenkaikkea jotain ihan muuta kuin kallion kakarat! 😀

 11. Habituksesta päätellen, tuolla saksan kielellä huutelevalla on “saksalaisuus” vielä hieman hakusessa.
  Hieno videointi, kiitos siitä!

 12. Aivan loistava video, ja Lindbergin puhe saa edelleenkin kylmät väreet aikaan. Kiitos!

Comments are closed.