Koti Uutisia Pohjoismaat Vinkkejä pedofiilinmetsästäjille: Näin tunnistat kohteen

Vinkkejä pedofiilinmetsästäjille: Näin tunnistat kohteen

1
Kuva: FBI.

Yleisradio uutisoi, että kansainvälinen pedofiiliyhteisö on ottanut käyttöön symboleja ja rituaaleja, joista perverssit voivat tunnistaa toisensa. Ylen mukaan sama alakulttuuri on rantautunut jo myös Pohjoismaihin. Hyväksikäyttäjien alakulttuurin tunteminen voi auttaa kuitenkin myös pedofiilinmetsästäjiä.

Pedofiilinmetsästäjät ovat useissa maissa ottaneet oikeuden omiin käsiinsä, sillä lastenraiskaajien rikostuomiot ovat lähes aina olemattoman pieniä. Pedofiileille asetetaan ansoja muun muassa tekeytymällä lapsiksi chat-palveluissa ja sopimalla tapaaminen syrjäiselle paikalle.

Yleisradion uutinen tarjoaa metsästäjille uusia työkaluja perinteisten ansojen rinnalle. Yle uutisoi pedofiilien omaksuneen tunnuksekseen spiraalikolmion, jonka variaatioita yllä oleva kuva esittelee. Voit siis tunnistaa potentiaalisen pedofiilin, jos tällä on spiraalikolmio esimerkiksi korussa, vaatteessa tai some-tunnuksessa. Mitä naiivimmin kolmio on piirretty, sitä nuorempia uhreja pedofiili saalistaa.

Lisäksi pedofiilit järjestävät kummallisia kynttilärituaaleja julkisilla paikoilla kahdesti vuodessa, kesäpäivänseisauksen (20.-22.6.) ja talvipäivänseisauksen (21.-22.12.) aikoihin. Tuolloin pedofiilit vievät kynttilöitä alastomia lapsia esittävien patsaiden eteen. Mikäli kotikaupungissasi on alastonta lasta esittävä patsas, voi pedofiilin siis tunnistaa kynttilästä rituaalipäivänä.

Lähde: Yle

1 KOMMENTTI

  1. On aivan varmaa, että tästä artikkelista joku älähtää: Minut on aivan selvästi tunnistettavissa artikkelin vihjeiden perusteella.

Comments are closed.