Koti Uutisia Viktor Orban: “Taistelkaamme Sorosta vastaan kaikin keinoin!”

Viktor Orban: “Taistelkaamme Sorosta vastaan kaikin keinoin!”

1

Vastikään julkaistulla videolla juutalainen globalisti ja liikemies George Soros toteaa muun muassa, että Unkarin “sortotoiminta on pahempaa kuin mitä se oli kylmän sodan päätyttyä”. Videolla Soros väittää Unkarin pääministerin Viktor Orbánin sortavan maan oppositiota.

“Minua hän ei voi tavoittaa, mutta hän sortaa oppositiota kannattavia ihmisiä”, sanoi Soros.

Tähän Orbán kuitenkin vastasi kärkevällä lausunnolla, jossa hän varoitti Sorosta yrityksistä manipuloida Unkarin seuraavia vaaleja. Orbán sanoi, että maan on kaikin mahdollisin keinoin varmistettava, ettei Soros pääse vaikuttamaan tulevien vaalien äänestystulokseen.

“Minun velvollisuuteni on käyttää kaikkia valtiollisia keinoja tähän, mukaan lukien turvallisuus- ja tiedustelupalvelujen apua – –. Olemmekin tilanneet tiedusteluraportin koskien Sorosin Unkarin ja koko Euroopan vastaista valtakoneistoa ja -rakenteita”, kommentoi Orbán Unkarin valtiolliselle televisiolle.

Orbánin mukaan raportti Sorosin ei-valtiollisista ja muista hänen omistamistaan järjestöistä Unkarissa ja Euroopassa valmistui viime viikolla. Raportin lopputulemia Orbán ei kommentoinut haastattelussa sen enempää. Orbán sanoi kuitenkin odottavansa Sorosin maahanmuuttoystävällisten verkostojen edustajien asettuvan ehdolle seuraavissa vaaleissa.

“He tukevat eri julkaisuja, levittävät propagandaa, tukevat ‘ihmisoikeusryhmiä’ ja maksavat sadoille, tuhansille ihmisille”, kommentoi Orbán ja jatkoi: “Kun vaalit alkavat, he tulevat perustamaan ‘ihmisoikeuskeskuksia’, jotka tulevat tekemään kampanjaa, mikä merkitsisi sitä, että Soros on hivuttautunut sisälle Unkarin vaaleihin.”

Unkarin seuraavat vaalit järjestetään huhtikuussa 2018. Kaikkia mielipidemittauksia johtaa Orbánin hallituspuolue Fidesz.

 

Lähteet: Nordfront.se, Reuters

1 KOMMENTTI

Comments are closed.