Koti Uutisia Viktor Orbán: suojaamme Unkarin kansaa

Viktor Orbán: suojaamme Unkarin kansaa

2

UK_Orban

Unkarin pääministeri Viktor Orbán puhui Unkarin kansalle asiasta, jonka hän sanoi olevan maan tärkein tehtävä vuonna 2016. Orbán kertoi, että hän on tilannut rakennusmateriaalia, jotta rajan turva-aitaa voidaan vahvistaa. Rajalle on myös lisätty kapasiteettia niin paljon kuin vaaditaan, jotta uutta aitaa saadaan tarvittaessa nopeasti valmiiksi.

Pääministeri kertoi, että Unkari ajautui viime vuonna hetkelliseen kaaokseen maahantulijoiden vuoksi, mutta maan onnistui suojata itsensä viime hetkellä. Orbán sanoi, että muualla Euroopassa maahantulijat ovat aiheuttaneet suunnattoman kaaoksen, ahdistuksen, pelon, rikosten aallon ja terrorin. Lisäksi Orbán vahvisti, että tarvittaessa tehdään sellaisia lakimuutoksia, jotka estävät terroritekoja maassa.

Pääministeri kiitti maan armeijaa ja poliisia sekä esitti kiitoksensa myös muille Visegrád-maille – Puolalle, Tšekeille ja Slovakialle – koska nämä ovat tukeneet Unkaria silloin, kun muu Eurooppa kritisoi heitä. Lisäksi Orbán kiitti yleisesti kaikkia unkarilaisia siitä, mitä he ovat tehneet maansa hyväksi, sillä tämän vuoksi Unkari on tällä hetkellä Euroopan vakain maa.

Orbán kritisoi lisäksi EU:ta sen aikeista yrittää jakaa jäsenmaihin väkisin kiintiöpakolaisia. Hän myös vannoi, ettei Unkari ota ainoatakaan vastaan.

Lopuksi pääministeri sanoi: “Meidän kaikkein tärkein tehtävämme on suojata Unkarin kansan, unkarilaisten perheiden ja asukkaiden turvallisuutta. Velvollisuutemme on estää maahantulo niiltä, joiden kanssa emme halua elää yhdessä. Brysselistä tullaan esittämään diplomaattisia, oikeudellisia ja poliittisia puolustuksia, mutta Unkarin eteläraja tarvitsee armeijan ja poliisin puolustusta. Siksi olen tilannut lisää aidanrakennusmateriaalia ja lisännyt rajalle kapasiteettia.

Lähde: Paavotajukangas.com

2 KOMMENTIT

 1. Kuka suojelisi Suomen kansaa? Ei meidän oma poliittinen eliittimme ainakaan.

 2. Muistakaa sionistisen maailmanvallan luomat harhautukset:

  • “natsi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  • “anti-semiitti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  • “rasisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
  • “seksimi”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
  • “juutalainen”: loukkaava epiteetti kaikille maailman “juutalaisille”, jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

  Älkää välittäkö, jos teitä haukutaan tai yritetään leimata joksikin: kyseessä on vain mielen- ja vallanhallinnan yritys, joka nostaa päätään sionistien ja heitä rahoittavan pankkimafian huomatessa mielipidemonopolinsa eli medioiden menettäessä otettaan massoihin. EKP (Euroopan keskuspankki), BIS (Maailman pankkien keskuspankki) ja The Fed (USA:n keskuspankki) kuuluvat kaikki tähän rikollisliigaan, joka pyrkii orjuuttamaan maailman kansat maksattamalla valtionlainojen korot kansalaisten työllä eli verotuloilla. Tarvitsemme välittömän eron saatanallisesta EU:sta ja yhteisvaluutta eurosta! Rahanluontioikeus ja kansanvalta takaisin valtiollemme; pois kasvottomilta EU-byrokraateilta, lobbareilta ja yksityispankkiireilta, joita kukaan meistä ei ole valtaan valinnut!

Comments are closed.