Koti Uutisia Viitasaarella SPR:n propagandatilaisuus keskiviikkona

Viitasaarella SPR:n propagandatilaisuus keskiviikkona

2

UK_SPR_logo

Viitasaarella järjestetään ensi keskiviikkona keskusteluilta Muikunlahteen perustettavasta vastaanottokeskuksesta. Tilaisuus pidetään Haapaniemen koululla, entisen keskuskoulun tiloissa, 11. marraskuuta. Tapahtuma alkaa kello 18.

Tapahtuman järjestävät Viitasaaren kaupunki ja Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri.

 

Lähde: Keskisuomalainen

2 KOMMENTIT

  1. Näitä matukeskuksia aukeaa niin paljon että kohta spr ym. lopettavat tällaiset propagandatilaisuudet ja kylmän rauhallisesti jyräävät kansan mielipiteen sitä edes kuuntelematta. Nyt on jo nähty että keskuksia perustetaan salassa ja avataan yhtäkkiä kuntalaisten vastustuksesta huolimatta.

  2. Meillä ei ole tässä maassa kuin yksi ainoa keino, millä saamme maamme pelastettua ja lopetettua tän matu-tulvan. Se on ero eeuusta. Ilman sitä Suomen valtio tuhoutuu ja siirtyy kokonaan ylikansallisten yhtiöitten omistukseen. Eduskunnan tsuppareilla ne määräävät meidän lait ja omistamiensa vartiointipalveluiden kautta valvovat ne. Sillon kukaan ei saa enää oikeutta tässä maassa. Meidän oma Koiviston tekemiä valtiopetoksia edeltävä perustuslaki takaa, että jokainen on lain edessä saman arvoinen ja vastaa kaikista rikoksistaan itse. Se myös poistaa kaikilta ministereiltä ja presidenteiltä syyte suojan ja mahdollistaa kenen tahansa kansalaisen nostaa syytteen heitä ja ketä tahansa virkemiestä vastaan heidän tekemistä rikoksista. Valtiopetos ei vanhene ikinä. Eikö jo olisi aika laittaa kaikki suurimmatkin konnat vastaamaan tekonsa? Kansanliike Suomen Puolesta on sitä varten perustettu.

Comments are closed.