Koti Uutisia Viisi poliisia tapettu Black Lives Matter -mielenosoituksessa Dallasissa

Viisi poliisia tapettu Black Lives Matter -mielenosoituksessa Dallasissa

1
Paikalla oli noin 800 Black Lives Matteriin kuuluvaa henkilöä ja tukijaa ja 100 poliisia.
Paikalla oli noin 800 Black Lives Matteriin kuuluvaa henkilöä ja tukijaa sekä 100 poliisia.

Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa neljä sala-ampujaa avasi tulen poliiseja kohti Dallasissa, Teksasin osavaltiossa USA:ssa keskellä vasemmistoradikaalin Black Lives Matterin mielenosoitusta. Tämänhetkisen tiedon mukaan viisi poliisia on kuollut ja kuutta muuta poliisia ja yhtä siviiliä hoidetaan sairaalassa vammojensa vuoksi.

Kolme henkilöä on pidätetty poliisien murhista. Yksi heistä pidätettiin tulituksen jälkeen ja kaksi muuta otettiin talteen pakoautoistaan. Neljäs tekijä pakeni erääseen parkkihalliin, jonne hän linnoittautui ja neuvotteli poliisin kanssa. Hänen mukaansa pitkin Dallasia olisi levitelty pommeja. Heti kello 11:n jälkeen Suomen aikaa parkkihalliin linnoittautunut henkilö ampui itsensä.

Dallasin pormestari Mike Rawlings on kehottanut kansalaisia pysymään poissa kaupungin keskustasta. Kaikki julkinen liikenne on pysäytetty ja jopa lentoliikennettä Dallasiin on rajoitettu.

Black Lives Matter järjesti samaan aikaan mielenosoituksia ympäri Yhdysvaltoja protestoidakseen viimeaikaisia ampumistapauksia, joissa mustia on ammuttu hengiltä pidätystilanteessa.

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. “Yhdysvallat on monikulttuurinen menestystarina.” – Jussi “Mestari” Halla-aho

Comments are closed.