Koti Uutisia Kotimaa Viisi maahanmuuttajaa tuomittiin raiskauksesta Seinäjoella

Viisi maahanmuuttajaa tuomittiin raiskauksesta Seinäjoella

11

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi viisi parikymppistä maahanmuuttajaa vankeuteen seksuaalirikoksista, jotka tapahtuivat heinäkuun 20.–21. päivä Seinäjoella.

Miehistä neljä sai ehdottomat tuomiot. Abdullatif Shafai sai kolme vuotta, Ghiasuddin Waisuddin Ghossudin 2,5 vuotta, Nabi Ahmadi kaksi vuotta ja kolme kuukautta, ja Nawshad Chinigol tuomittiin kahdeksi vuodeksi. Lisäksi viides mies sai puolen vuoden ehdollisen tuomion salakatselusta ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Tekoaikaan 19-vuotias nainen oli tutustunut yhteen maahanmuuttajista netissä ja kutsunut tämän myöhemmin kotiinsa. Teot tapahtuivat naisen kotona. Syyttäjän mukaan yksi miehistä myös sylki uhrin päälle raiskauksen aikana.

Lähde: Iltalehti

11 KOMMENTIT

 1. Tyhmä saa olla, että vapaaehtoisesti lähtee näiden rotumuukalaisten matkaan. Kuritushuonetta raiskareille ja karkoitus maasta vähintään. Ei haittaa yhtään jos saisivat linnassa lopullisen selkäsaunan.

  • Kukaan ei varmaan edes ikinä viitsi tälläisiä asioita tsekata, koska elävät siinä kuplassaan, eivät edes viitsisi ajatella että meidän kaltaisillamme olisi tunteita koska vain heidän tunteet ovat niin aitoja..
   Eivät sitten muuta voi ajatella kuinka “hyviä ja kilttejä ihmisiä me, juuri me, olemme kun päästämme nämä rotumuukalaiset tänne.”, täysin pää perseessä..

 2. Onneksi vankilan arvojärjestys tullee opettamaan heille joitakin realiteetteja, seksuaalirikolliset kun ovat siellä alinta pohjasakkaa.

  • Ei nuo “rikastajat” joudu mihkään yleisille osastoille, tai seksuaalirikolliset muutenkaan.

  • Suomessa nämä ovat jo hyvin lähellä ellei jo absoluuttisestikin vallassa tuolla häkkimaailmassa. Se on ikävä asia, sillä sietäisivät saada isän kärestä moiset.

   Toinen asia on nämä naiset. On todella valitettavaa, mikäli heitä ei ole osattu kotona valistaa. Todella ikävää.

   Sen sijaan, mikäli kyseessä on oma valinta elämän arvojen suhteen, niin seurauksena tämä on valinnoista täysin luonnollinen eikä pitäisi aiheuttaa suurempaa porua millään suunnalla aikuisen ihmisen ollessa kyseessä.

 3. Ei tästä voi oikein syyttää tuota alempaa ihmiskastia. Niiden kulttuurissa opetetaan pienstä pitäen että nainen joka kulkee yksin, se on kaikkien käytettävissä. Ja vielä valkoinen nainen… se suorastaan pitää raiskata koska on vielä vääräuskoinenkin.

  Tässä tapauksessa, kuten niin monessa muussakin, suurin vastuu on ensisijaisesti naisella itsellään. On hänen syytään että miehet olivat hänen kotonaan. Ilman tutustumista ja kotiinsa päästämistä, ei tätäkään olisi tapahtunut. Ja vähintään yhtä suuri vastuu on naisen vanhemmilla. 19 vuotiaalla ei vielä ole täyttä käsitystä elämästä tai sen realiteeteista. Eivätkä vanhemmat olleet kasvattaneet tai valistaneet tätä nuorata naista muiden uskontojen vaaroista tai matujen käytöksestä sekä virkamiestemme elväperäisen rajavalvonnan lieveilmiöistä jotka ovat tulleet jäädäkseen.

  Tässä kohta sanoisin että tämä oli Darwinismia parhaimmillaan. Ehkä nainen oppi että ei kannata kaveerata. Ja ehkä naiset tuttavat sekä sukulaiset nyt osaavat pitää pientä välimatkaa matuihin. Ja toivottavasti naisen vanhemmat ymmärtävät minkä suuren virheen he tekivät kun eivät valistanet lastaan.

 4. Huhupuheet väittävät, että kyseessä ollyt uhri ei olisi ollut ihan täysin “oikeustoimikelpoinen”
  En olisi asiasta kovin yllättynyt, sillä lapsiin ja toistaitoisiinhan noilla on isot intohimot..

 5. Jos ois vanhat ajat niin tylsällä kirveellä nuppi pois.nyky aikana vois olla sakin Hivutus metrisellä koivu halolla,ja “sen” vois halolla vähän likistellä pöllkyä vasten.eiköhän oppisi.

 6. Kulttuurimarxistit, jotka ovat tämän rikollisinvaasion takana, ansaitsevat kuolemantuomion.
  Raiskaajat elinkautisen ja maastakarkoituksen.
  Vihollinen piiloutuu ns. medioiden taakse, mutta vihollisen kädenjälki on näkyvillä.

 7. Ihan naurettavia tuomioita. Yhdysvalloissa eivät pääsisi vankilasta vähään aikaan.

  Surullinen tarina mutta josko joku nyt taas viisastuisi sen luettuaan.

Comments are closed.