15 KOMMENTIT

 1. Katselin tuossa HS kommenttiosiota koskien tätä kieltoa, siellä on epäilyttävän yksimielisiä kommentteja siitä, kuinka Vastarintaliikkeen kielto on oikein hyvä uutinen, jotkut kommentit näyttävät siltä, että sama henkilö olisi kirjoittanut ne. En tiedä, enkä pysty todistamaan, mutta olen aika varma että ne roskamediat, jotka pitävät kommenttiosionsa auki tältä osin, sensuroivat kommenttiosion haluamansa mukaiseksi. Mutta pääasia on, että taistelu jatkuu, PVL:lle ja kansallissosialismille löytyy tukea joka puolelta Suomea ja kannatus on kasvussa, vaikka kuinka roskamedia manipuloisi lukijoitaan ajattelemaan toisin. Hovioikeuden päätös oli mielivaltainen ja perustelut täysin naurettavat, milloin PVL on esim. yllyttänyt poliittiseen väkivaltaan??

  • Eihän noissa kiellon perusteluissa mitään lain vastaista ollutkaan – aiheiden käsittely oikeudenkäynnin perusteella oli puhtaasti täysi farssi, sen näkee kuka tahansa, joka lukee tuomiopöytäkirjan. Todella noloa hovioikeuden kannalta, mutta koska tuomio tuli noin heppoisesti eikä ole yhteneväinen hovioikeuden aiempien tuomioiden kanssa esim. Cannonballs-jutussa, jossa kyse oli törkeistäkin rikoksista, niin voi vain vetää johtopäätöksen, että päätöksen teko tehtiin aivan jossain muualla.

   Osuvat meemit, varsinkin tuo viimeinen kuvastaa hyvin tilannetta. Toivottavasti ihmiset jakavat kuvaa siten, että kuvan elossa olevat asianosaisetkin päätyvät näkemään. (Tosin hehän varmaan ovat jo Vastarinnan salalukijoita, eihän tässä muuten oltaisi).

    • >Samaa mieltä. Hovioikeus jälleen alensi raiskaajien tuomioita.

     Niinpä. Helppo nähdä mistä tässä tuomion antamisessa “yleisen hyvän” perusteella on kyse ja millaiset tahot tuon “yleisen hyvän” määrittelevät.

  • Kokemuksesta voin kertoa, että PVLn positiivinen kommentointi ei mene läpi yhdenkään valtamedian sivuilla, ainoana poikkeuksena Uusi Suomi:

   https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/260129-turun-hovioikeus-julistaa-pohjoismainen-vastarintaliike-lakkatettu

   http://kaimykknen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260799-mielipiteenilmaisun-vapaus-ja-vastuu

   Vastarinnan sivuja lukevat niin punarkit kuin polpotkin, yrittäen löytää tarttumapintaa valheilleen ja syytöksilleen. Ja samaan aikaan yliliberaalina pidetyssä Ruotsissa Nordiska Motståndsrörelsen osallistui vaaleihin. Kai tässä on kohta lähdettävä maanpakoon.

   Jos Hamlet eläisi tänä päivänä, toteaisi hän jotta “Paljon on mätää Pirkanmaalla…”

 2. Tuo viimeinen kuva on kyllä ihan supermainio!
  Kiitokset piristyksestä!

 3. Historia toistaa itseään, kiellettiinhän Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue myöskin, ja sen jälkeen kansallissosialistit pääsivätkin valtaan. 🙂

 4. Aika paskoja meemejä… Ihme egoilua, eikös näiden olisi tarkoitus olla hauskoja?

  • Huumori harvoin miellyttää ja naurattaa kaikkia. Unisex-huumori on melko vaikea taiteenala. Yhtä naurattaa (((Sacha Noam Baron Cohenin))) Borat, joka taas on minusta yhtä hauska, kuin nyrkki perseessä, kun taas nyrkki perseessä on keskiarvo vihreän mielestä todella viihdyttävää ja hauskaa. Vanhat ala-asteaikaiset juutalais- ja neekerivitsit naurattavat minua yhä, kun taas monilla palstoilla moderaattorit kokevat ko. vitsit vähemmän viihdyttäviksi….pointtini tuli selväksi? 🙂

   • Omaan samankaltaisen pakanallisen huumorintajun ja arvostan suuresti myös kuivaa ja itseironista brittihuumoria.

    Riku ja alter egonsa Reiska omaavat niin MoniQuolisen huumorintajun, että varmasti arvostaisivat enemmän Aalto/Sillanpää aihepiirin kakka- ja peräruiskevitsejä kera antifasististen päänleikkausvideoiden à la ISIS. Varmasti muutama ammuttu palestiinalainenkin naurattaisi siinä kun joku WW II aikainen Hitlerparodiakin.

Comments are closed.