Koti Uutisia Viikon meemit #2

Viikon meemit #2

15

Tässä olisi uuden viikoittaisen loppukevennystradition toinen osa. Muistutamme herkkiä lukijoita, kukkahattutätejä ja muita mielensä pahoittajia siitä, että tässä on kyse huumorista ja sarkasmista.

Alla oleva humoristinen materiaali ei edusta Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen virallista linjaa.

 

 

 

 

 

15 KOMMENTIT

 1. En tiedä kumpi nauratti enemmän….Assad vs. McCain vai tuo 3 drinkin jälkeen 🙂
  Ehkä kuitenkin, tuo ANTIFA-anustappi 😀 😀 😀

  • Juu, ehkä toi Antifa starter kit 🤣 Anustappi ja äidin laittamat eväät. Soveltuu myös hyperventilointiin ja pussikaljakäyttöön. Siihen voi kerätä myös poliisiheppojen kakkaa matkamuistoksi (jos pelkkä kakan kuvaaminen ei riitä).

    • Kahdella Oulun kaupunginvaltuuston jäsenellä on sakkotuomio kannabiksesta. Vassarilla vain käytöstä, Junes Lokalla myös kannabiksen kasvatuksesta.

     • Toimittajalta jäänyt taustatyö tekemättä…Juneksella pohjois-afrikkalaisia geenejä, joten hyvin epäammattimaista linkittää vastarinta ja Junes, sillä Junes ei liene jäsen 😀

    • Joo, huumeidenkäyttövälineet puuttuu antifa starter kitistä. 🙂

    • En tiedä Aatun, Mussolinin, Pekka Siitoimen tai Kai Aallon (Oulun führer) geeneistä, mutta kukaan näistä ei ole kovin arjalaisen näköinen. Sen sijaan Seppo Lehto olisi ainakin ulkonäöltään ja ilmeisesti myös ajatusmaailmaltaan sopiva Vastarinnan johtoon.

 2. Lainaten kommentoijaa nimeltä “Juutalainen” : 😀 ja XD

  8/8 meemejä.

 3. Pakko samaistua toiseksi alimpaan kuvaan 😀 taino, ei siihen tarvita edes hörppyä.

Comments are closed.