Koti Uutisia Viikon levy: Sielunvihollinen – Kuolonkylväjä

Viikon levy: Sielunvihollinen – Kuolonkylväjä

3

Kotimaisen black metallin Popedaksikin kutsuttu Sielunvihollinen on juuri julkaissut tuoreen “Kuolonkylväjä” albuminsa, joka on kolmas täyspitkä tältä vuonna 2011 perustetulta yhtyeeltä. Lyyrinen anti yhtyeellä on alusta saakka ollut anti-islamistinen, kuten tälläkin levyllä, unohtamatta tietenkään antikristillisyyttä ja satanismia joka on myös vahva osa yhtyeen sanomaa. Levyn on julkaissut kotimainen Hammer of Hate ja sen voi ostaa täältä http://www.kvlt.fi/item/sielunvihollinen-kuolonkylvaja-cd tai digitaalisena yhtyeen omilta Bandcamp -sivuilta https://sielunvihollinen.bandcamp.com/album/kuolonkylv-j

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä.

3 KOMMENTIT

  1. Kamalaa paskaa! Miten tämmöstä kuraa viitsitään edes laittaa näille sivuille?

  2. Aika paskaa, klassinen on todellista valkoisen rodun musiikkia. Ja tämä eurooppalainen (tai usalainen) satanismi on kristinuskon spin-off. Plösöä ja ryhditöntä sakkia nämä bläkkisfanit, tuli nähtyä näitä valumassa Steelfestiin kun olin Hyvinkäällä työkeikalla.

  3. Tämä sopisi CIA:n käyttöön. Nehän huudattaa vastaavaa ählyterroristeille kuulustelujen välillä.

Comments are closed.