Koti Uutisia Viikon kappale: Tarroistakieltäytyjäliitto – Tarrasota

Viikon kappale: Tarroistakieltäytyjäliitto – Tarrasota

1

Tällä viikolla lähdemme kepeämmälle linjalle ja esittelemme täysin puskista ilmestyneen Tarroistakieltäytyjäliiton kappaleen “Tarrasota”. Esittäjästä ei minkäänlaisia tietoja mistään löytynyt, mutta musiikki on selkeää ja varsin yksinkertaista punkrokkia, samoin kuin kappaleen lyriikat. Tämä huumoripläjäys on samalla myös Viikon kappale numero 20.

“Tarrasodan vastainen kannanotto piffin kielellä. Tekstitetty suomeksi.

Tarroistakieltäytyjä on henkilö, joka kieltäytyy tarrojen käsittelystä tai yleisestä tarrojen liimaamisesta. Yleensä henkilö kieltäytyy toimimasta tarrojen liimaajana tai joissakin tapauksissa kieltäytyy ottamasta mitään roolia, joka tukisi tarrojen liimaamista. Ensimmäisessä tapauksessa tarroistakieltäytyjä saattaa suostua esimerkiksi tarrattomaan palvelukseen tarravoimissa. Jälkimmäisessä tapauksessa tarroistakieltäytyjä kieltäytyy kaikista tehtävistä tarravoimissa.”

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä.

1 KOMMENTTI

Comments are closed.