Koti Uutisia Viikon kappale: Tarroistakieltäytyjäliitto – Parempaa väkivaltaa

Viikon kappale: Tarroistakieltäytyjäliitto – Parempaa väkivaltaa

6

Vaaliviikonlopun kappaleeksi sopii vasemmistolaisesta väkivallasta, eli niin sanotusta paremmasta väkivallasta kertova biisi.

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä.

6 KOMMENTIT

 1. Sopii hyvin tämän päivän tapahtumiin jossa kierot vasemmistolaiset olivat järjestäneet Narinkkatorille alaikäisiä pentuja hyökkäämään Marco DeWitin kimppuun.

  Joku yläasteikäinen räkänokka hyökkäsi takaapäin Marcon päälle ja kun Marco joutui antamaan nyrkistä, sai vasemmisto samalla loistavan propaganda-aseen: Marco on nyt “lastenhakkaaja” ja sitä jankutetaan nyt oikein ennätyskierroksilla vasemmiston rinkirunkku-somekuplassa.

 2. Katsoin videon, jossa lapset kiusaavat Marco De Witiä. Sääliksi kävi koiraa, jota pidettiin kai jonkinlaisena pelottena tai maalitauluna äärimmäisen stressaavassa ja meluisassa tilanteessa. Kuka on koiran omistaja?

 3. Tuosta narinkkatorin huliganismista juttelin hyvän ystäväni kanssa tänään, hän on vanhana ay aktiivina vasemmistoliiton kansanedustaja ehdokkaana. Hän tuomitsi jyrkästi huliganismin ja fyysisen koskemattomuuden loukkauksen tilaisuudessa. Vaikka poliisi loisti poissaolollaan mitä hän ihmetteli torilla järjestetyn tilaisuuden luonteen vuoksi, paikalla olivat muutkin puolueet. Lisäksi pitää muistaa että tilaisuus on yksi niistä tapauksista missä nautitaan lain erityistä suojaa eli tapaukset käsitellään raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Kaveri tykkäsi että voimajuomien ja kontaktiliimojen voimalla liikkuva joukko oli ulkoa johdettu ja huonosti kotona kasvatettu. Totesi että vanhoina hyvinä aikoina olisi yhteisössä vanhemmat miehet remmillä ja vitsasksilla suorittaneet kasvatuksen loppuun. Intialaisilla poliiseilla on semmoiset metrin puolentoista mittaiset rottinkisauvat käytössä, kerran kun pyyhkäsee niin joukko on hallinnassa ja kova korvaisinkin kuuntelee.

 4. Muun muassa Lethal Weapon -rainasta kuuluisa Mel Gibson ei joutunut oikeuteen väittäessään että musiikin ja viihdeteollisuuden mekka Hollywood on varsinainen lasten rituaalimurhaajien ja pedofiilien käärmeenpesäke. Hys hys..

  Sitaatti asiasta kertovalta sivustolta. Sivustolla ei kerrota että Hollywoodin kerma ovat melkein kaikki juutalaisia:

  “He (Mel Gibson) said key players in the movie business “get their kicks from destroying the sanctuary of children” as they “thrive on breaking every God-given taboo known to man.”
  “They have a blatant disregard for the good of the people. “Destroying people’s lives is just a game to them – the more pain they can cause, the better the thrill. “Children a just sustenance to them.
  “They feast on the pain and fear, and the younger, the better.”
  “These people follow their own religion and use it for moral guidance. “It’s not the sort of religious teachings you folks would ever hear about..

  smilecelebs.com/2017/12/01/mel-gibson-hollywood-elites-kill-innocent-children-drink-their-blood/

Comments are closed.