Koti Uutisia Viikon kappale: Sabaton – Talvisota

Viikon kappale: Sabaton – Talvisota

6

Viime perjantaina tuli kuluneeksi 80 vuotta talvisodan päättymisestä, joten viikon kappaleena kuullaan länsinaapurista tulevan Sabatonin tribuutti talvisodalle.

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä.

6 KOMMENTIT

  1. Aikuiselle miehelle tulee välillä tippa linssiin kun kuuntelee tuon biisin. Kiitos noille miehille jotka puolustivat rajoja silloin.

  2. Olemme kaiken velkaa kauniin Isänmaamme puolustajille, meidän pitäisi osoittaa ansaitsevamme tämä maa pitämällä huolta omasta kansastamme ja sen jatkuvuudesta, kulttuuristamme, luonnostamme ja koko meidän kulttuuriperinnöstämme. Tällä hetkellä näitä asioita tuhotaan meidän silmiemme edessä, eikä suurin osa suostu edes näkemään sitä. Tulee todella haikea mieli, kun kuuntelee veteraanien iltahuutoa… kiitos teille vapaustaistelijat, suomalaiset miehet ja naiset sekä ulkomaalaiset vapaaehtoiset, kaikki nuoret eivät teitä ole unohtaneet ja varmasti ei myöskään heidän jälkikasvunsa unohda.

  3. Mitä näkemyksiä. Historialle ei voi mitään. Loistava bändi joka on oikeasti ottanut selvää historiasta. Eräs kansanryhmä haukkuu heitä natseiksi mutta kannattaa juunnella ja ottaa selvää asioista ennen kun lähtee arvostelemaan. Ei mulla muuta….

Comments are closed.