Koti Uutisia Viikon kappale: Malum – Ikuisen Vihan Tulessa

Viikon kappale: Malum – Ikuisen Vihan Tulessa

6

Viikon kappaleena kuullaan turkulaisen black metal yhtye Malumin kappaleen “Ikuisen Vihan Tulessa” akustinen versio. Yhtye on perustettu vuonna 2013 ja julkaisuja kertynyt jo kolmen täyspitkän ja useiden pienempien julkaisujen verran. Ikuisen Vihan Tulessa kappaleen alkuperäinen versio löytyy yhtyeen EP:ltä “Awakening of the Black Flame” joka on julkaistu vuonna 2016.

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä.

6 KOMMENTIT

 1. Tämähän on kuin juutalaista talmudia ja kabbalaa. Luulin kansallissosialistien ja Vastarinnan vastustavan juutalaisuutta? Tämä on luusereiden meininkiä. Saatana on jo pelin häivnnyt ja vihaa sitä.

  • Metallipiireissä lienee esoteerikkoa ja satanistia. Itse en ymmärrä esoteerikkona, miten Saatana liittyy kansallissosialismiin, mutta eipä tässä kappaleessa kansallissosialismista mitään puhuttukaan. Kyllä kaikille uskomuksille pitää olla tilaa. Politiikka ja uskonto ovat kaksi eri asiaa.

   Ei pitäisi yrittää liittää mitään uskontoa kansallissosialismiin. On nähty, että jotkut (etenkin satanistiset tahot) ovat kovasti omimassa aatetta itselleen ja kertomassa itsevarmoina mitä se hengellisesti on, tehden näin ison vahingon aatteen imagolle ja uskottavuudelle. Kansallissosialismi ei ole “kultti” vaan luonnonjärjestykseen perustuva ideologia.

  • Miksi kaikkien kansallissosialistien tulisi olla kristittyjä? Eihän se 30-luvullakaan niin mennyt

    • Tarkoitin tietenkin uuspakanuutta enkä saatanapalvojia. Kukaan natsi ei palvonut Saatanaa tietääkseni. Teille kristityille tietenkin kaikki muut ovat saatananpalvojia

   • Eivät he heilanneet mitään saatanaa niin kuin tässä kappaleessa vaikkeivät kristittyjä olisi kaikki ollutkaan. Voisi soittaa jotain muuta korkeatasoista musaa, vaikka jotain buddhalaista tai muuta itämaista. Se oli suuntaus monella myös. He tiesivät että Veda kulttuuri oli arjalaista. Gautama Buddha oli arjalainen. Saksalainen Deuter on hyvää ja arjalaishenkistä auringonlapsien musaa jos joku kristillisyydessä tökkii.

    https://www.youtube.com/watch?v=-2WmtMG47Zc
    https://www.youtube.com/watch?v=MIWnIV9my5A&t=663s

    Mutta tuo black metal on hirvittävää kuraa ja siinä bädin logossakin on kaiken näkevä silmä eli aika masonista.

Comments are closed.