Koti Uutisia Viikon kappale: Empire Falls – Kill Your Local Drug Dealer

Viikon kappale: Empire Falls – Kill Your Local Drug Dealer

2

“Drugs are bad, mm’kay” totesi South Parkin Mr. Mackey ja tottahan se on. Amerikkalainen hardcore pumppu Empire Falls vetää viikon kappaleena ytimekkään “Kill Your Local Drug Dealer” kappaleen!

Kansallinen Vastarinta julkaisee viikon kappaleen aina loppuviikosta. Kappaleet eivät ole poliittisia kannanottoja, eikä Vastarintaliike välttämättä allekirjoita kaikkia kappaleissa esitettyjä näkemyksiä

2 KOMMENTIT

  1. Monesti nähnyt kun jotkut tuomittee pössytteliät ja trippaajat niin nää samat tyypit vetää viinaa kahdella kädellä ja ryynejä krapulaan,on se niin väärin.

    Kill yuor local press media monopol olisi myös hyvä sanoitus

  2. Mitäs jos tehtäis kaikki pössyttely ja tiesmikä lailliseksi mutta vain rekisteröitymällä käyttäjäksi joka sitten johtaa siihen että mitään verorahoillakustannettuja hoitoja ei saa julkiselta puolelta. Eli saa käyttää mutta ei tuu apua ongelmiin. Ja tämä sama tupakkaan ja alkoon. Jos maksa poksahtaa on se vain veikeä tapaus ja kaikki terveydenhuollon kustannukset aineiden käyttäjän täydelle omavastuulle. Tietenkin sitten näiden rekisteröityjen käyttäjien rangaistukset aina koppituomioina ja kustannustehokkaimmalla tavalla yhteistyössä venäjän palveluntarjoajien kanssa vaikka siperiassa. Käyttäjäksi voitaisiin rekisteröidä myös huumetestien tuloksen perusteella. Helppoa!

Comments are closed.