Koti Aktivismiraportit Viikko 51 Turussa

Viikko 51 Turussa

10
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/12/TkuVko51-1.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/12/TkuVko51-2.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/12/TkuVko51-3.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2013/12/TkuVko51-4.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

Keskiviikkona levitettiin materiaalia Runosmäessä.

Turun aktivistiryhmä antoi pienen panoksensa eläinsuojelutyön tukemisessa lauantaina.

Eläinsuojeluyhdistykset ympäri Suomen tekevät kallisarvoista vapaaehtoistyötä, pyyteettömästi ja kaikkensa antaen, jotta eläinten kokema kärsimys ihmisen piittaamattomuudesta tai pahuudesta johtuen olisi edes hieman pienempi.

Parhaiten voit auttaa lahjoittamalla yhdistyksille rahaa tai tarvikkeita, ryhtymällä kummiksi tai jopa vapaaehtoiseksi.

Tue paikallista eläinsuojelutoimintaasi!

http://www.sey.fi

Liity mukaan toimintaan: turku[at]vastarinta.com

[/one_third_last]

10 KOMMENTIT

 1. Mainiota toimintaa! Toivottavasti vastaavia tempauksia nähdään tulevaisuudessa lisää!

 2. No nyt on esimerkillistä toimintaa, tällaisia tekoja tarvitaan lisää! Varmasti tuokin panos näkyy useamman apua kaipaavan eläimen elämänlaadun parannuksena.

 3. Hienoa! Myöskin köyhille voisi järjestää apua jossain muodossa? Kuten Kreikassa Kultainen Aamunkoitto jakaa köyhille ruokaa. Siitä tulee myönteistä julkisuutta. Vastarintaliikkeen soppatykki Tampereen Keskustorille? Tai lahjakortteja ruokakauppaan kovaosaisille? Jos saatte toiminnan pyörimään, niin voisin vaikka itsekin omalla taloudellisella panoksellani osallistua toiminnan tukemiseen.

  • Aivan totta! “Kreikkalaisvaikute” toki näkyy ja se on pelkästään hyvä asia! SVL laajentaa pikku hiljaa toimintakenttäänsä, ja olen itsekin halukas tukemaan avustustoimintaa. Mikäli tällainen toiminta jatkuu, niin liike on menossa juuri oikeaan suuntaan! 🙂

   • Jees. Puheet ovat puheita ja teot tekoja! Suomessa on paljon hienoja julistuksia, mutta vähän käytännön tekoja. Muutetaan me isänmaalliset tätä “perinnettä” tekemällä rakkaudellisia tekoja lähimmäisiämme kohtaan.

  • Täällä on myos yksi valmiina osallistumaan kustannuksiin ja vaikkapa jakamiseenkin! Oman kansan vähäosaisia tulee tukea.

 4. Hienoa!!! Jos oman alueen köyhiä haluaa auttaa voi lahjoittaa esim omille lapsille pieneksi käyneitä vaatteita tai harrastusvälineitä, meidän kunnassa kirkon diakonian kautta ne löytää tiensä köyhien suomalaisperheiden, varsinkin isojen sekä yksinhuoltaja perheiden lasten luo. Eläinsuojille voi tosiaan lahjoittaa kuka vain. Meidän perhe tukee Etelä-Afrikan köyhdytettyjä valkoisia lapsiperheitä, sekä uutena Kultaisen Aamunkoiton kautta Kreikan lapsia! Itse kun en osaa kieltä enkä tunne ketään Kreikassa niin teen sen New Yorkin chapterin kautta, amazon.comin kautta voi ostaa ruokaa ja lahjakortteja ja laittaa heidän osoitteen toimitusosoitteeksi. Jos joku tietää suoran osoitteen Kreikkaan, niin saa heittää mua meilillä 🙂 Kuulema vauvanruuasta on järkky pula ja korvikkeen! 88! [email protected]

Comments are closed.