Koti Uutisia Viidakon asukkaat sotkevat Pariisin

Viidakon asukkaat sotkevat Pariisin

0

UK_Viidakko_Pariisi

Pariisin poliisi on joutunut tyhjentämään ei-valkoisten uuden Pariisin eli Viidakon sen jälkeen kun paikalliset valittivat, että alue on muuttunut “ulkoilmavessaksi” ja että tunkeutujat ovat terrorisoineet paikallisia jengiväkivallalla.

Naamioituneet mellakkapoliisit hajottivat leirin maanantaina ja yllättivät asukkaat. Pian aamuseitsemän jälkeen ei-valkoiset, pääasiassa afgaanit, sudanilaiset, somalit ja eritrealaiset, kerättiin ryhmään, ohjattiin busseihin ja ajettiin muualle.

Ranskan mellakkapoliisi siirsi noin 2 000 ei-valkoista pois Eolen puiston leiristä. Le Monde -sanomalehden mukaan kaikki tunkeutujat yrittävät päästä Britanniaan nauttimaan avokätisistä avustuksista.

Leiri oli pystytetty sen jälkeen kun Pariisin pormestari Anna Hidalgo sosialistipuolueesta ilmoitti, että hän aikoo rakennuttaa Pariisiin “kansainvälisen pakolaisleirin” myöhemmin tänä vuonna. Tunkeutujat ryntäsivät tämän jälkeen eri puolilta Ranskaa Pariisiin, missä he pystyttivät Eolen puistoon uuden Viidakon. Tuberkuloositapaukset alkoivat lähes välittömästi, ja vasemmistolainen lääkäreiden organisaatio Médecins du Monde varoitti, että muitakin tartuntatauteja ilmeni leirissä.

Lähde: The New Observer