Koti Uutisia Kotimaa Vihreiden uusi poliittinen tavoiteohjelma: lisää pakolaisia ja alempi äänestysikä

Vihreiden uusi poliittinen tavoiteohjelma: lisää pakolaisia ja alempi äänestysikä

12

Vihreät ovat julkaisseet uuden poliittisen tavoiteohjelmansa. Puolue tahtoo alentaa äänestysikää niin, että myös 15-vuotiaat saisivat jatkossa äänestää ja tehdä kansalais- ja kuntalaisaloitteita. Lisäksi puolue tahtoo moninkertaistaa Suomen pakolaiskiintiöt.

Pakolaiskiintiön lisäämisen ohella vihreät tahtovat helpottaa laillista maahantuloa ja “perheenyhdistämistä”. Puolue tavoittelee myös niin sanotun humanitäärisen viisumin palauttamista. Lisääntyneen maahanmuuton ohella vihreät haluaa korottaa työmarkkinatukea ja peruspäivärahaa.

Epäselväksi jää, kuinka ison loven joukkomaahanmuutto yhdistettynä suurempiin tukiin tekisi valtion budjettiin. Selvää ei ole sekään, paljonko vihreiden joukkomaahanmuuttopolitiikka kustantaisi veronmaksajille muina yhteiskunnan menoina.

Lähde: Uusi Suomi

12 KOMMENTIT

 1. kauas kauas on vihreät kaikonneet siitä, mikä oli heidän alkuperäinen agenda.
  Samanlaisia kullanpalvojia ja hillotolpille pyrkiviä kuin muutkin puolueet.
  Kenenköhän ministeri oli, joka antoi Talvivaaralle luvan toimia vastoin lakia ja kuka raivolla sen rakentamista lobbasi?

  • Heidän alkuperäinen agenda on ollut laajentaa kulttuurimarksististä kenttä, ja siinä he ovat onnistuneet.

 2. Näen tällä kaksi päätavoitetta:
  1) Pedata tilannetta kohti lapsiavioliittoa ja muiden ikärajojen laskemista (jos voi jo äänestääkin niin miksi ei voisi muutakin?, slippery slope)

  Itse olen sitä mieltä että vain avioliitossa oleva perhe (jossa on lapsia ja joka ei asu vuokralla) saisi äänestää, 1 ääni per perhe. Eli helvetin paljon pienempi porukka kuin nyt. Mm. minä en saisi äänestää.

  2) Saada lisää liberaaleja äänestäjiä. Mitä nuorempi, sitä helpommin judemedian ja teollisuuksien mainonnan hyväksikäytettävissä.

 3. Tarkoittaako tämä että jatkossa 15 vuotias on täysikäinen?

  Tämä yhdessä pakolaispolitiikan kanssa tarkoittaa että ulkomalaiaset voivat jatkossa harjoittaa seksiä laillisesti lähes mieltymystensä ikäisten tyttöjen kanssa. Vain 13 vuotiaan kanssa harrastettu seksi on kielletyä. Mieleen nousee kysymys siitä petaako vihreät seksiturismia maahanmuuttajille vai määrääkö pedofiiliuskonto jo puoluetta.

  • Täysi-ikäisyys ja suojaikä ovat kaksi eri asiaa.
   Saahan alle 18-vuotiaskin vaikka minkälaisen kulkupelin kortin hankittua itselleen ja olla osana liikennettä, se ei tarkoita että hän olisi täysi-ikäinen.
   Todennäköisintä on, että tarkoitetaan vain äänioikeutta, jonka ikärajaa laskettaisiin, jotta voitaisiin enemmän uunottaa porukkaa jo nuorempina.

 4. Vihreiden päätavoite on saada Suomeen miljoonia loisia Afrikasta ja Lähi-Idästä.

  • Ja jotkut näkevät punaista kun lukevat mitä vihreät ajavat takaa. Ainoa vihreä heidän toiminnassaan taitaa olla hometta. Aivosellaista. Tuo otsikkokuva olisi hieno aktivismitarra liimattavaksi jok’ikisen vihervassuritoimiston oveen.

 5. Eipä ihme että mestari Linkola ja Paloheimo erosivat alkuperäisestäkin vihreistä jo aikaa sitten.Vihreät eivät aja luonnonsuojelun asiaa paskan vertaa eikä vasemmisto suomalaisen työväestön etuja.Nämä puolueet ovat kuin irvikuvia alkuperäisestä asiastaan.Todella kummallista.

 6. En muista tarkkaan, mutta muistaakseni Hitler kirjoitti Taisteluni-teoksessaan, että miehen ei tule liittyä poliittiseen liikkeeseen ennen kolmenkymmenen vuoden ikää. Muistaako joku kirjan lukenut (tai riimuradiosta kuunnellut) tuon kohdan?

  En kannata äänestysiän laskua edellämainitusta syystä.

 7. Jokainen maassamme loisiva apina yritetään saada äänioikeutetuksi “kansalaiseksi”. Tällä hulluudelle ja itsetuholle on saatava stoppi. Lopulta tämä läpimätä systeemi toki tulee romahtamaan omaan kuvottavuuteensa. Sääliksi melkein käy helsinkiläisiä. Täällä maaseudulla ei minareettikutsu raikaa eikä pulloposkiset, hyvinsyöneet somalit haise.

Comments are closed.