Koti Uutisia Vihreiden skånelaisedustaja: “Jos asiat menevät päin helvettiä, voin aina muuttaa lasteni kanssa...

Vihreiden skånelaisedustaja: “Jos asiat menevät päin helvettiä, voin aina muuttaa lasteni kanssa Israeliin”

1

Malmön kaupunginvaltuuston vihreä demokratia-, tasa-arvo- ja ihmisoikeusvastaava Nils Karlsson julkaisi 20. huhtikuuta Twitterissä päivityksen, josta ilmenee, ettei Ruotsin syöksykierre kohti lopullista romahtamista ole hänelle tai hänen perheelleen ongelma. Koska hänen vaimonsa ja lapsensa ovat juutalaisia, voivat he Karlssonin mukaan aina muuttaa Israeliin.

– Jos asiat menevät suoraan sanottuna päin helvettiä, lapseni voivat silloin muuttaa Israeliin. Mikäli hakaristi nousee täällä valtaan, he ovat vapaita lähtemään sinne. Jos Hamas, natsit tai salaliittoteoreetikot astuvat vallankahvaan, perheeni on aina tervetullut Israeliin. Israelia tarvitaan, jollei muuten, niin tästä syystä, kirjoitti Karlsson.

Kommenttiin siitä, että Karlssonhan “on vain skånelainen”, hän vastasi:

– Ei asia ole niin yksinkertainen! Vaimoni ja lapseni saisivat kuitenkin Israelin kansalaisuuden ongelmitta niin halutessaan.

Karlssonia sekä hänen juutalaisperhettään hyödyttää luonnollisesti se, että he voivat aina muuttaa kotimaahansa välittämättä siitä, kuinka alas Ruotsi vajoaa. Karlssonille juutalaisvaltion olemassaolo on siis olennaisen tärkeää, sillä se hyödyttää häntä itseään. Ruotsalaisilla ei kuitenkaan ole romahduksen tullessa mitään muuta maata, jonne muuttaa.

Simon Johansson puolestaan kehotti Karlssonia ja tämän perhettä muuttamaan pois Ruotsista jo nyt. Tähän Karlsson vastasi kuitenkin, että Ruotsi on myös hänen ja hänen perheensä maa. Johansson vastasi Karlssonille lakonisesti:

– Ei, ulos täältä.Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Ei muuta kuin tervemenoa sitten sinne. Tästä pystyynnostetusta porsaasta ei ole kuin muutama sivukuva kallosta. Nenänsä ja poskipäidensä puolesta ei ole tyypillinen edustaja muutta korvat kavaltavat.

    Ehkä olisi kaikille parempi että tämä “Rysky-II” muuttaisi sinne. Ja molemmissa paikoissa inteligenssi nousisi.

Comments are closed.