Koti Uutisia Kotimaa Vihreiden kunnallisvaaliehdokas toivoo suomalaisnaisen raiskausta

Vihreiden kunnallisvaaliehdokas toivoo suomalaisnaisen raiskausta

14

Tampereen Vihreiden jäsen Tommi Jokinen toivoo Facebookissa suomalaisnaisen tulevan raiskatuksi ”ikäänkuin opetusmielessä.” Jokinen on vuonna 2017 ollut Vihreiden jäsenenä ehdolla kunnallisvaaleissa.

Jokisen kommentti liittyy eduskunnassa käytyyn keskusteluun, jossa eräs kansalainen arvosteli Vihreiden kansanedustajaa Iiris Suomelaa. Tästä tuohtuneena Jokinen päätyi unelmoimaan, että Vihreitä arvostelevat suomalaisnaiset tulisi raiskata. Ilmeisesti tämä olisi tarpeeksi selkeä opetus puolueen arvostelemisesta.

Myös Suomela on esittänyt Twitterissä mielenkiintoista tilastoa suomessa tapahtuvista raiskauksista. Suomelan mukaan maassa tapahtuu 50 000 raiskausta vuosittain, mutta vain noin kahdestasadasta tulee tuomio. Suomelan tilasto perustuu Amnestyn tutkimukseen, jossa jokaikinen pienikin kinastelu tulkittiin väkivallaksi naisia kohtaan, ja Suomela tulkitsi tätä omalla tavallaan muokkaamalla sen omassa päässään raiskaukseksi.

Lähteet: Facebook, Twitter

14 KOMMENTIT

 1. Jos sama olisi tullut jonkun kansallismielisen suusta, olisi Twitterin liberaalit älypuhelinaktivistit saaneet jo paikan räjähtämään. Vihreä logiikka on sitä, ettei sellaista ole olemassakaan.

 2. Ei taitaisi Jokinen itse kyetä tuollaiseen vaikka kuinka söisi seisoppaa.

 3. Se ontuo iiriki noilla kriteereillä raiskattu eduskunnasaki jo monta kertaa..

 4. Nää on täysiä sirkuspellejä, eihän tää Suomelan lehmä suostu puhuttelemaan eduskunnan puhemiestäkään puhemiehenä, vaan puheenjohtajana 😀 Ensivaaleissa pääasia on, ettei vihreillä, vasemmistolla tai SDP:llä ole hallitukseen mitään asiaa.

 5. Todellisuudessa Suomelalla on hyviä että huonoja puolia. Hän haluaa että raiskausepäilyjä katsottaisiin hiukan tarkemmin poliisien keskuudessa, mutta jo tuomittujen raiskaajien tuomioiden pituudella ei ole paljoa väliä.
  Tosin Jokisen kommentti oli kyllä hiukan yliampuva. Mitä opettavaista on tulla raiskatuksi? Että pitäisi olla hiljaa? Että pitäisi olla tiedostamatta mitä hallitus sanoo? Ylpeys näköjään sokaisee jokaisen, joka sitä saa.

 6. Julkisesti somessa esitettynä tällainen toive jonkun raiskatuksi tulemisesta on hyvin lähellä yllytystä rikokseen. Kun otetaan huomioon Tommi Jokisen asema äänestäjien valitsemana edustajanaan valtuustossa, tulisi kynnyksen tulkita lausuma yllytykseksi madaltua oleellisesti.
  Tunnetaan myös käsite “Hyvät tavat”, lausuma rikkoo hyviä tapoja selkeästi, vain barbaari tai muuten ns. pihalla oleva on toista mieltä.

  Valitettavasti politisoitunut virkamieskunta sallii ylimielisten vihreiden kulttuurimarxistien rikkoa lakia ja sääntöjä jatkuvasti, tämä vain lisää erityisesti vihreiden maantavaksi muodostunutta oikeutta rikkoa lakia koska he kuvittelevat olevansa joka asiassa oikeassa ja “ympäristönsuojelun” oikeuttavan mihin tahansa tekoihin.

  Normaalin tilan oikeudenkäytön ja viranomaistoiminnan suhteen palauttaminen olisi tärkeä ja ensimmäinen aste kohti normaalia yhteiskuntaa. Tapahtuuko se rauhanomaisesti onkin aivan toinen kysymys, poliisin, oikeuslaitoksen ja puolustusvoimien sisällä on rajua jakautumista isänmaallisiin ja kulttuurimarxisteihin.

  Muuten, on aika pirun kummallista, että luontoa ja ympäristöä edustavat yksilöt ovat pääosin niitä, jotka luonto ensimmäisenä karsisi pois epäkelpoina yksilöinä (tämä viestinä Vanhan kellarin veteraaneille, joita ruoho ja alkoholi ei vielä ole poistanut joukosta).

 7. Tommilla on todennäköisesti kokemusta opetus mielessä raiskaamisesta. Ettei tomppa vaan olis uussuomalaisten neuvon antaja

 8. Juutalainen raiskaajatar, lasten hyväksikäyttäjä-opettaja, teeskenteli mielisairasta jotta saisi lievän tuomion:

  https://www.timesofisrael.com/israel-to-speed-up-extradition-of-malka-leifer-in-sex-abuse-case/

  “The repeated delays in the case have strained relations with Australia, one of Israel’s closest allies. Leaders of Australia’s pro-Israel Jewish community have also expressed frustration.

  Those frustrations have been amplified by the alleged involvement in the case of Health Minister Yaakov Litzman, a member of the ultra-Orthodox community. ”

  https://www.youtube.com/watch?v=izoBoQ-6zac

  “Pitkä taistelu saada juutalais-pedofiilitär siirrettyä Israelista Australiaan ja tuomiolle. Hän pakeni syytöksiä Israeliin”.

  Pt 2: Undercover in Israel in secret operation to expose alleged paedophile principal Malka Leifer

 9. uutalainen raiskaajatar, lasten hyväksikäyttäjä-opettaja, teeskenteli mielisairasta jotta saisi lievän tuomion:

  timesofisrael.com/israel-to-speed-up-extradition-of-malka-leifer-in-sex-abuse-case/

  ”The repeated delays in the case have strained relations with Australia, one of Israel’s closest allies. Leaders of Australia’s pro-Israel Jewish community have also expressed frustration.

  Those frustrations have been amplified by the alleged involvement in the case of Health Minister Yaakov Litzman, a member of the ultra-Orthodox community. ”

  https://www.youtube.com/watch?v=izoBoQ-6zac

  ”Pitkä taistelu saada juutalais-pedofiilitär siirrettyä Israelista Australiaan ja tuomiolle. Hän pakeni syytöksiä Israeliin”.

  Pt 2: Undercover in Israel in secret operation to expose alleged paedophile principal Malka Leifer

  Vastaus

 10. “..tämä vain lisää erityisesti vihreiden maantavaksi muodostunutta oikeutta rikkoa lakia koska he kuvittelevat olevansa joka asiassa oikeassa ja ”ympäristönsuojelun” oikeuttavan mihin tahansa tekoihin.”

  Suomessa hallitusvalta on tosiaan ottanut asenteen että ei ole mitään tasavertaisuutta lain edessä, tai edes yhdenvertaisuutta ihmisoikeuksien tai viranomaiskohtelun suhteen.

  Ihmiset on jaettu kasteihin, vähän saman tapaan kuin Neuvostoliitossa oli. Jotka ovat hyödyksi korruptiolle, heitä suojellaan. He jotka haluavat muutosta mädännäisyyteen, epäoikeudenmukaisuuksiin, kansanvaihtoon, veronmaksajien varojen eskaloituvaan käyttöön aivan muuhun kuin veronmaksajien tai edes Suomen kansan tarpeisiin, tai syyttäjäviranomaisten ja poliisilaitoksen politisoitumiseen sekä vallassa olevien rikosten suojeluun, joutuvat “ajatusrikollisten” kastiin orwellilaista uuskieltä poliittisen vastustuksen nujertamiseksi käyttävien valtaapitävien toimesta.

Comments are closed.