Koti Uutisia Kotimaa Vihreiden kansanedustajan Jani Toivolan taksilasku kansalle 22 000 euroa

Vihreiden kansanedustajan Jani Toivolan taksilasku kansalle 22 000 euroa

14

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on ajanut jo 22 000 eurolla taksia vaalikauden aikana kansalaisten laskuun. Huoli verovaroista ja ympäristöstä on ollut tämän homoseksuaalisen “tasa-arvoritarin” toiminnassa olematonta.

Toivola on häikäilemättömästi käyttänyt eduskunnan taksikorttia myös silloin, kun hän on ollut eduskunnan tehtävistään poissa. Esimerkiksi joulukuun ja kesäkuun välillä 2016–2017 hän käytti eduskunnan taksikorttia kokonaiset 45 kertaa, vaikka häntä ei eduskunnassa näkynyt.

Taksimatkustaminen ei ole edes Toivolan suurin vilppi veronmaksajia kohtaan. Hän on ollut poissa kaiken kaikkiaan 140 täysistunnosta, vaikka hänelle tästä maksetaan kansanedustajan palkkaa. Jokainen voi miettiä, mitä kävisi tavalliselle kansalaiselle, jos hän jättäisi menemättä töihin 140 kertaa.

Lähde: MTV

14 KOMMENTIT

 1. Tässä voisi sanoa hyvinkin ilkeitä asioita tuosta otuksesta ihan perustellusti, mutta jätämpä sanomatta.

  • ♫ Apina se on, apina se on! ♪

   Adios, Infected Dick-Suckers!

 2. Iltasanomissa oli otteita taksilaskuista, matkat olivat suurimmiksi osiksi alle 3km ja niitä oli runsain määrin.
  Näköjään on huonossa kunnossa afrikan poika, kun ei moista matkaa jaksa kävellä.
  Tuskin kaikki olivat edes liitoksissa eduskuntatyöhön suurimmilta osin yksityisiä reissuja.
  Mutta mikäs siinä parasiitin porskuttaessa kaltaistensa lailla, kaikki maksetaan duunarien selkänahasta.

 3. Nyt kun tää asia on nostettu esille, saattaa sairasloma yllättää tämänkin vihreän, niin kuin pomonsa! Ei kestä pää! Oli kirjoittanut blogin asiasta ja puolusteli tietenkin siinä itseään ja matkojaan! Vain hölmöt uskoo, minä en!

 4. Muistatteko kun Jani Masentui? Silloin kun hän tuli äidiksi.

  Nyt hänen SeTa-toverinsa Touko myös masentui.

  Apropoo, tiedättekös mikä on Suomen yleisin syy akuutin masennuksen puhkeamiselle?

  No sehän on HI-V-diagnoosi.

  • Vihreänä olo edutuskunnassa on tunnetusti savolaisittain kovvoo hommoo. Menee ihan läpsimiseksi ja se uuvuttaa. Uupuneena ei saa kävellä tai käyttâä julkisia.

 5. Hyvin toimittu, vihreä homoneekeri! Lisää sellaista!

  Homoneekeri toimii kiitettvästi, kun kusee sheepleä silmille. Jos sheeple ei herää kusetuksesta silmille se on sheeplelle aivan oikein. Miten nopeampi “eliitti” tuhlaa kaiken siten suurempi todennäköisyys että sheeple alkaa heräämään. Jos vihreä homoneekeri tuhlaisi 88 miljardia se olisi tavallaan sankariteko, koska sellainen tuhlaus toivon mukaan olisi katkaissut “kamelin selän”. Sheeple mahdollisesti (ei väistämättä) herää ja alkaa miettimään asioita vasta kun nälkiintyy, jos silloinkaan. Tunnen yhden köyhän vanhuksen. Kysyin, voisitko allekirjoittaa kannatuskortin? Vanhus vastasi: en allekirjoita koska olen aina äänestänyt demareita. Johtopäätös: liian vähän kusetusta!

 6. Vanhat änkyrävassarit äänestävät vasemmistoa, koska se on “henkinen koti” Vaikka vasemmisto ei enää kohta vuosikymmeniin ole ajanut työtä tekevien sorrettujen asiaa, vaan on muuttunut lähinnä soijalattea litkivien vihervasemmistolaisten yliopistoihmisoletettujen maailmanparannuskerhoksi.

  Haalarityöläiset ja muut vanhat Lokomon hitsarit taasen äänestävät demareita, koska “niin on meidän suvussa aina tehty”. Kuitenkin SDP on jo 80-90 taitteessa ajautunut, jonnekin kokoomuksen ja vihreiden välimaastoon ja vähät välittävät suomalaisduunarin toimeentulosta, tai tuhosta.

  Näitä vanhoja tupajumeja sivusta tarkkailleena..olen valistuneesti arvannut, että kyseessä on, jokin perverssi versio Tukholma-syndromasta. (Fifty Shades of Red)

 7. Älkää kutsuko tuota SeTa-sakkia Vihreiksi. Olkoot he täst’edes totuudenmukaisesti Ruskeat.

 8. Ei saa harjoittaa Jania kohtaan vihapuhetta, hän on triplavähemmistöön kuuluva neekeri, homo ja burn out. Aivan selvää tulevaa puheenjohtaja/ministeri/pääministeri/presidentti ainesta. Lahjoittaa anarkisti/anttifantti Waltsulle suukon kanssa uuden diorin huivin kun paha nazi vei suun edestä edellisen miekkarissa.

  • “Ei saa harjoittaa Jania kohtaan vihapuhetta”

   Kyllä saa, minulla ei ole mitään sitä vastaan….

Comments are closed.