Koti Uutisia Vihreiden kansanedustaja jäi kiinni valheesta

Vihreiden kansanedustaja jäi kiinni valheesta

6

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari oli maanantaina käymässä Helsingin Kiasmalla, missä laittomat siirtolaiset pitävät neljättä päivää telttamielenosoitusta karkotuksia vastaan. Paikan päältä Kari kuvasi videon, jolla hän kertoo siellä olevan “naisia ja lapsia”. Kari latasi videon Facebook-seinälleen, mutta poisti sen sieltä jo tunnin päästä saamansa palautteen vuoksi.

Nykysuomi.com kirjoittaa toimittajansa käyneen paikalla useampaan otteeseen ja tämän ottaneen yhteensä noin 70 valokuvaa. Yhdessäkään valokuvassa ei kuitenkaan näy naisia eikä lapsia, eikä toimittajakaan sellaisia ollut nähnyt. Myöskään Karin videolla ei näy naisia eikä lapsia.

Alla Karin kuvaama video:

 

Lähde: Nykysuomi.com

6 KOMMENTIT

  1. Älä huoli Emma, valehtelu kuuluu ammattiisi, joten et ole yksin.

  2. On kyllä vajukin näköinen eukko. Nuoria miehiähän tuolla vaan pyörii, olen Suomi Ensin- liikkeen streamilta katsonut, kun ovat käyneet kuvaamassa tuota matuleiriä. Toki sitten on joitakin suomalaisia marxistinaisia, jotka kiimassa tuolla vonkaavat irakisapelia.

    • Nyt siellä on arabimiehiä ja muutama kulttuurimarxilainen ämmä, 9:n kuukauden kuluttua varmaan jo jokunen sekarotuinen mukulakin. Aikookohan Emma antaa oman kontribuutionsa Suomen muukalaistamiseen mokuttamisen lisäksi myös henkilökohtaisen lisääntymisbiologian kautta? Kun kehitymaalainen saa täkäläisen mokuttaja-akan raskaaksi, on se kansalaisuusautomaatti kehitysmaalaiselle.

  3. “Ja hauki on kala.” Jotkut vihreät tytöntylleröt ovat suhteellisen hyvänäköisiä, mutta sisusta on aivan jotain muuta. Sitten vielä ihmetellään, miksi naisia ei arvosteta.
    Valehtelu on noilla niin verissä, etteivät edes osaa rakentaa kulisseja, eli pahvista tehtyjä lapsia ja naisia. Nuo takana olevat körmyt eivät ole naisia ja lapsia. Ei niin känniin voi kukaan itseään juoda.
    Tiedän yhden papinkin, joka kirkkain silmin todisti, että suurin osa pakolaisista on kristittyjä. Niin varmaan. Nehän hukutettiin Välimereen kaikki mitä saatiin, mutta kuten aina, joku jää aina kertomaan.

  4. On se käsittämätöntä touhua, että matut saavat metelöidä pääkaupunkimme keskustassa päivä- ja yökausia.

Comments are closed.