Koti Uutisia Aktivismi Vihreät pyytää suojelupoliisilta turvaa Vastarintaliikkeen kampanjaa vastaan

Vihreät pyytää suojelupoliisilta turvaa Vastarintaliikkeen kampanjaa vastaan

22
Vastarintaliikkeen jakamaa Vihreiden “vaalimateriaalia”. Klikkaamalla kuvaa voit itsekin tulostaa ja jakaa esitteitä kotikaupungissasi!

Kulttuurimarxistipuolue Vihreät on käärmeissään Vastarintaliikkeen katuaktivismista Turussa viime lauantaina. Puolue on ottanut yhteyttä suojelupoliisiin yrittäessään estää Vastarintaliikkeen kampanjoinnin eduskuntavaalien alla.

Asiasta kirjoitti Vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen blogissaan otsikolla “Vaalirauha on turvattava”. Lukuisat vihreät poliitikot raivostuivat lauantaina, kun Vastarintaliikkeen aktivistit jakoivat kaupungilla vaaliesitteitä, joissa Vihreiden maahanmuuttopoliittisista näkemyksistä kerrottiin ilman turhia korulauseita ja kaunistelua.

Miettinen kertoi suuttuneensa siitä, että kansallissosialisteilla on ylipäätään oikeus levittää poliittista sanomaansa julkisessa tilassa. Puoluesihteeri väitti, että aktivistien läsnäolo oli “uhkaavaa” ja että puheen pitäminen sekä lentolehtisten jakaminen “vaaransivat ihmisten turvallisuuden”.

Koska aktivismi aiheutti puoluesihteerin mukaan vaaratilanteen, poliisilla olisi hänen mielestään ollut kokoontumislain nojalla oikeus hajottaa Vastarintaliikkeen kokoontuminen. Miettinen kuvaili tilannetta “turvallisuusuhaksi demokratian ytimessä”.

Puoluesihteeri syytti Vastarintaliikettä yhtäältä siitä, että aktivistit kuvasivat valtapuolueiden vaalityöntekijöitä sekä toisaalta siitä, että aktivistit olisivat väitetysti “estäneet Turun Sanomien valokuvaajaa kuvaamasta”. Miettinen ei toisin sanoen osannut päättää, oliko julkisella paikalla kuvaaminen sallittua vai ei.

Paljon puhuttu tilanne, jossa aktivisti “esti” Turun Sanomien kuvaajaa.

Puhuessaan Turun Sanomien kuvaajan “estämisestä” Miettinen viittasi rauhanomaiseen tilanteeseen, jossa eräs aktivisteista meni seisomaan kameran eteen hetkeksi.

Vihreitä turhautti erityisesti se, ettei paikallispoliisi suhtautunut tarpeeksi dramaattisesti tilanteeseen. Poliisin mukaan “jotkut näyttivät olleen hyvilläänkin” Vastarintaliikkeen läsnäolosta, mikä ei miellyttänyt kulttuurimarxisteja.

Koska paikallispoliisi ei suostunut rikkomaan kansallissosialistien kokoontumis- ja sananvapautta, hakee Vihreät nyt tukea suojelupoliisilta. Puolue toivoo, että virkavalta aloittaa “demokratian itsepuolustuksen”, mikä merkitsee poliittisten oikeuksien riistämistä niiltä, joiden arvoihin globalismi ja pakkomonikulttuurisuus eivät kuulu.

“Väkivaltaiselle uusnatsijärjestölle, joka on jo kahdessa oikeusasteessa lakkautettu, ei ole tilaa demokratiassamme eikä kaduillamme. Odotan poliisilta valmiutta päättäväisiin toimiin vaalirauhan turvaamiseksi ja ylipäänsä ihmisten turvallisuuden takaamiseksi”, Miettinen jyrisi.

Lähde: Vihreät

22 KOMMENTIT

 1. Jokin vihreä aivoja syövä mato on ilmeisesti pesiytynyt vihervasurien keskuuteen; niin uskomatonta potaskaa tämäkin viherpiipertäjä suoltaa.

 2. Ei nämä tyhjäpäät ymmärrä, että kielloilla ei ole mitään vaikutusta 😀

 3. Ainahan sitä voi haluta. Haluaisin minäkin Suomesta kaikki matut pois, muta eivät poliisit sillekkään mahda mitään.

  Sitäpaitsi, tämä lentolentinenhän on todella hyvä.

 4. Puoluesihteerillä taisi mennä pikku pissa housuun kun kuunteli PVLn puhetta!

 5. Voi hirveää. Ihmiset olivat siellä Turun torilla hengenvaarassa kun pahat uusnazit tulivat paikalle.

  • Kyllä siinä yksi jos toinen vihreä saikin pelätä henkensä edestä esim. paperiviiltoja, PVL:n vihailmeitä ja ajatusrikoksia. Olisivat ensihätään tekeytyneet vaikkapa kuolleiksi. Hirveä tapaus.

 6. Soijapojilla on kovat piipussa ja lujaa näyttää menevän. Outoja pelkotiloja näillä “suvaitsevaisilla” ihmisillä.

  Europolin mukaan 2016 Hollannissa äärioikeisto yritti polttopulloiskua moskeijaan, muttei se onnistunut. Onkohan mitään tuon vakavampaa sattunutkaan sen koomin. Ei ainakaan Suomessa.

  Miksi nämä pers’reiän rassarit rakastavat keskiaikaista kulttia, joka ei katso hyvällä naisia eikä hinttejäkään? Kuinka perkeleen sekaisin pitää olla? Eivätkö nämä tahdo myös rauhaa, toisin kuin islam, joka on pelkkää väkivaltaa ja machoilua. Pedofilia toki kuuluukin jo LTIPEDOBBQHIVJIHAD²-touhuun, joten sen ymmärrän.

 7. Emma “Mätähammas” Kari on valittu Ruskeiden (ent. Vihreät) eduskuntaryhmän johtoon.

  “Tällä joukkueella voimme tehdä entistä voimakkaammin työtä Suomen suunnan kääntämiseksi kestävämpään ja inhimillisempään suuntaan.”

  Tuntuu äärettömän pelottavalta jo pelkkä ajatus siitä, mitä nämä mielisairaat, itsetuhoiset kommunistit aikaiseksi vielä saavat. Siis tahdotaan vielä enemmän, voimakkaammin ja nopeammin tuhota hyvinvointia valkoisilta suomalaisilta, jotka tätä yhteiskuntaa pystyssä pitävät. Nyt ainoa oikea ratkaisu olisi 180° käännös, eikä jatkaa vielä sokeammin tuhon tiellä!

  Sääliksi käy isojen kaupunkien suomalaisia, sillä ne on jo tuhottu lähes peruuttamattomasti.

 8. Humanismi ja altruismi ovat ne mielenterveyden häiriöt, jotka loppupeleissä ovat euroopan suurin uhka

  • Ihan alkupeleissähän altruismissa ei ole mitään vikaa. Termillä siis tarkoitetaan muiden asettamista tärkeämpään asemaan kuin mihin itsensä laittaa. Siis oman perheen, yhteisön ja ystävien auttamisessa ei ole mitään vikaa, vaikka siihen joutuu uhrauksia tekemäänkin henkilökohtaisella tasolla. Mielestäni hyvin pyyteetöntä, nöyrää ja kunnioitettavaa toimintaa. Tekisi mieleni melkeinpä sanoa että vanhurskasta myös. Nykyihmisestä on tullut niin itseriittoinen ja kopea. Tieteestä on tullut uusi Jumala: lääkärit ja tiedemiehet valkoisine, puhtaine takkeineen hyvin kuvaavat tätä. Ihmisestä on tullut typerä ja ahne. Tuohon kun vielä lisätään täydellinen vieraantuminen luonnosta, niin meillä on juuri tämä tappava yhdistelmä edessämme.

   Humanistejahan me kaikki olemme, niin kun eräs aikoinaan sanoi. Itse en pidä afrikkalaisia, irakilaisia tahi afgaaneja ihmisinä, joten…

   • Pitänee tarkentaa, että tarkoitin väärinkohdistettua altruismia. Yhteisön, kansan, aatteen asettaminen oman edun edelle on luonnollisestikin jokaisen kansallissosialistin velvollisuus ja kunnia.
    “Humanismilla” viittasin nykyään vallalla olevaan rappio/pseudo-tieteeseen ja vääristyneeseen ajatuksenkulkuun.

    • Ehkä Juhankin kannattaa mennä lässyttämään sitten tyhjää jonnekin muualle? Jos ei tuon enempää viitsi substanssia l. sisältöä viesteihinsä laittaa “isänmaallinen”, niin lisäisin ahneuden, tyhmyyden ja luonnosta vieraantumisen rinnalle vielä laiskuuden. Liian harvoin suomalaista miestä enää kiinnostaa mitään tehdä maansa hyväksi. Ennen oltiin rajalla aseiden kanssa, nyt armeijan pojat kantavat hyökkääjien kassit ja poliisit vielä nuolevat perseet siihen päälle. Kannattaisiko nyt toimia, sinä nuori, suomalainen mies?

     • Ja vittuakos sinä minun kimppuuni ryntäät? Jos oman tekstisi sisältö kattaa lähinnä oletettavasti “poliittisesti samoin suuntautuneen” lyttäämisen ja menneiden haikailun…siinäpä sitä substanssia kerrakseen 😀
      Ei ole ihme, ettei ns.kansallismielinen skene kykene kokoamaan rivejään, kun jopa kansallissosialistisella sivustolla keskitytään lähinnä potkimaan “veljiä” munille. Jos tuo sama energia uhrattaisiin johonkin hyödylliseen, niin ehkei tarvitsisi haikailla menneitä. “Kun miehet oli miehiä ja yskänlääke maistui pahalta”

     • Mitäs se pikku-Jussi/juha täällä vieläkin itkee? Sinulle vain huomautettiin ettei kannata ehkä kirjoittaa mitään, jos asiasisältö on 0.

      Kyllähän se taatusti on tukalaa siellä harmaassa betonikopissa mustalaisten, juoppojen, narkkareiden, somalien ja lähi-itäläisten kanssa hikoilla. Mene ostamaan Clas Ohlsonilta vaikka tuuletin sinne kopperoosi, jos eivät ole jo loppuneet sieltä Citystä.

      Ei ihme että Hivsinki (ent. Helsinki) on jo laskettavissa Afrikan maaksi.

 9. Ohisalo kertoi haluavansa ministerinä kääntää paitsi turvapaikkapolitiikan suuntaa, myös tapaa, jolla ihmiset aiheesta puhuvat. Me voimme torjua vihapuhetta. En pelkää puhua näistä teemoista vihreiden puheenjohtajana. Mä en pelkää trolleja, mä en pelkää natseja…”

  (IS, 15.5.2019)

  Eli vielä lisää siis ruskeita ja mustia loisia, sillä 100 000 vuodessa ei riitä? Mielenkiintoista.

  Eikös “trolli” ja äärimmäisemn loukkaava “natsi” ole “vihapuhetta” myös?

 10. Kirjailija esittää kirjaansa jonka nimi on oikeasti “EI VIHREILLE”. Varoitus: naurulihakset voivat kipeytyä:

  https://www.youtube.com/watch?v=lMfYjKauHbs
  “Institute of Public Affairs
  8.64K subscribers
  The Institute of Public Affairs launch of Ian Plimer’s new book from Connor Court Publishing, ‘Not For Greens’, in Melbourne on Tuesday 22 July 2014.”

  Suomennos kirja-esityksen alkupäästä:

  “Ilmasto on monimutkainen. Sitä ei aiheuta eräs molekyyli nimeltä hiildioksidi. Kuinka paljon hiilidioksidia ihmiset tuottavat ilmakehään? Jokaista 85000 molekyylia kohti yksi hiilidioksidimolekyyli on ihmisen tuottama. Ja vain tuo yksi aiheuttaa ilmastonmuutosta, ei ne muut, mukaan lukien 32 luonnon tuottamaa hiilidioksidimolekyyliä. Tämä on absurdia. Tämä on mitä meillä on vastassa. Tämä ei ole tiedettä. Meillä on vastapuolena uskonto. Uskovaisen mieltä ei voi muuttaa todistusaineistolla, sillä he ovat päätyneet käsitykseensä olemalla irrationaalinen..”

 11. Kirjassa kerrotaan näkemys että syy miksi Vihreiden touhut ovat outoja luonnonsuojelun kannalta on se, että Vihreiden rahoitus tulee tahoilta jotka haluavat luoda kohdemaahan halpatyövoimaa. Kun energian hinta nousee, menee yhtiöitä konkurssiin, ja työmarkkinoille tulee lisää työnhakijoita. Energian hinnan nousu palvelisi vaikkapa Venäjän kaasuyhtiöitä.

  Olisiko tässä tutkimus-sarkaa vaikkapa Jessikka Arolle? Järjen mukaan on teoriassa mahdollista että Jessikka on osa samaa hämäystä, viemässä huomiota Venäjän valtio-omisteisten kaasuyhtiöiden rahoittamilta Vihreiden järjestöjen propagandalta länsimaissa?

  Kaukaa haettua?

Comments are closed.