Koti Uutisia Aktivismi Vihreät pyytää suojelupoliisilta turvaa Vastarintaliikkeen kampanjaa vastaan

Vihreät pyytää suojelupoliisilta turvaa Vastarintaliikkeen kampanjaa vastaan

11
Vastarintaliikkeen jakamaa Vihreiden ”vaalimateriaalia”. Klikkaamalla kuvaa voit itsekin tulostaa ja jakaa esitteitä kotikaupungissasi!

Kulttuurimarxistipuolue Vihreät on käärmeissään Vastarintaliikkeen katuaktivismista Turussa viime lauantaina. Puolue on ottanut yhteyttä suojelupoliisiin yrittäessään estää Vastarintaliikkeen kampanjoinnin eduskuntavaalien alla.

Asiasta kirjoitti Vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen blogissaan otsikolla ”Vaalirauha on turvattava”. Lukuisat vihreät poliitikot raivostuivat lauantaina, kun Vastarintaliikkeen aktivistit jakoivat kaupungilla vaaliesitteitä, joissa Vihreiden maahanmuuttopoliittisista näkemyksistä kerrottiin ilman turhia korulauseita ja kaunistelua.

Miettinen kertoi suuttuneensa siitä, että kansallissosialisteilla on ylipäätään oikeus levittää poliittista sanomaansa julkisessa tilassa. Puoluesihteeri väitti, että aktivistien läsnäolo oli ”uhkaavaa” ja että puheen pitäminen sekä lentolehtisten jakaminen ”vaaransivat ihmisten turvallisuuden”.

Koska aktivismi aiheutti puoluesihteerin mukaan vaaratilanteen, poliisilla olisi hänen mielestään ollut kokoontumislain nojalla oikeus hajottaa Vastarintaliikkeen kokoontuminen. Miettinen kuvaili tilannetta ”turvallisuusuhaksi demokratian ytimessä”.

Puoluesihteeri syytti Vastarintaliikettä yhtäältä siitä, että aktivistit kuvasivat valtapuolueiden vaalityöntekijöitä sekä toisaalta siitä, että aktivistit olisivat väitetysti ”estäneet Turun Sanomien valokuvaajaa kuvaamasta”. Miettinen ei toisin sanoen osannut päättää, oliko julkisella paikalla kuvaaminen sallittua vai ei.

Paljon puhuttu tilanne, jossa aktivisti ”esti” Turun Sanomien kuvaajaa.

Puhuessaan Turun Sanomien kuvaajan ”estämisestä” Miettinen viittasi rauhanomaiseen tilanteeseen, jossa eräs aktivisteista meni seisomaan kameran eteen hetkeksi.

Vihreitä turhautti erityisesti se, ettei paikallispoliisi suhtautunut tarpeeksi dramaattisesti tilanteeseen. Poliisin mukaan ”jotkut näyttivät olleen hyvilläänkin” Vastarintaliikkeen läsnäolosta, mikä ei miellyttänyt kulttuurimarxisteja.

Koska paikallispoliisi ei suostunut rikkomaan kansallissosialistien kokoontumis- ja sananvapautta, hakee Vihreät nyt tukea suojelupoliisilta. Puolue toivoo, että virkavalta aloittaa ”demokratian itsepuolustuksen”, mikä merkitsee poliittisten oikeuksien riistämistä niiltä, joiden arvoihin globalismi ja pakkomonikulttuurisuus eivät kuulu.

”Väkivaltaiselle uusnatsijärjestölle, joka on jo kahdessa oikeusasteessa lakkautettu, ei ole tilaa demokratiassamme eikä kaduillamme. Odotan poliisilta valmiutta päättäväisiin toimiin vaalirauhan turvaamiseksi ja ylipäänsä ihmisten turvallisuuden takaamiseksi”, Miettinen jyrisi.

Lähde: Vihreät

11 KOMMENTIT

 1. Jokin vihreä aivoja syövä mato on ilmeisesti pesiytynyt vihervasurien keskuuteen; niin uskomatonta potaskaa tämäkin viherpiipertäjä suoltaa.

 2. Ainahan sitä voi haluta. Haluaisin minäkin Suomesta kaikki matut pois, muta eivät poliisit sillekkään mahda mitään.

  Sitäpaitsi, tämä lentolentinenhän on todella hyvä.

 3. Voi hirveää. Ihmiset olivat siellä Turun torilla hengenvaarassa kun pahat uusnazit tulivat paikalle.

  • Kyllä siinä yksi jos toinen vihreä saikin pelätä henkensä edestä esim. paperiviiltoja, PVL:n vihailmeitä ja ajatusrikoksia. Olisivat ensihätään tekeytyneet vaikkapa kuolleiksi. Hirveä tapaus.

 4. Soijapojilla on kovat piipussa ja lujaa näyttää menevän. Outoja pelkotiloja näillä ”suvaitsevaisilla” ihmisillä.

  Europolin mukaan 2016 Hollannissa äärioikeisto yritti polttopulloiskua moskeijaan, muttei se onnistunut. Onkohan mitään tuon vakavampaa sattunutkaan sen koomin. Ei ainakaan Suomessa.

  Miksi nämä pers’reiän rassarit rakastavat keskiaikaista kulttia, joka ei katso hyvällä naisia eikä hinttejäkään? Kuinka perkeleen sekaisin pitää olla? Eivätkö nämä tahdo myös rauhaa, toisin kuin islam, joka on pelkkää väkivaltaa ja machoilua. Pedofilia toki kuuluukin jo LTIPEDOBBQHIVJIHAD²-touhuun, joten sen ymmärrän.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here