Koti Uutisia Vihreät nuoret tahtovat “järjestäytyneen rasismin” rikoslakiin

Vihreät nuoret tahtovat “järjestäytyneen rasismin” rikoslakiin

3

Vihreät nuoret kaksi puheenjohtajaansa Jaakko Mustakallio ja Saara Ilvessalo etunenässä ovat aloittaneet kampanjan “järjestäytyneen rasismin” saamiseksi rikoslakiin.

Mustakallio ja Ilvessalo.
Mustakallio ja Ilvessalo.

Kampanjassa vedotaan “kansainvälisten velvoitteiden” tätä vaativan, tarkoittaen maailmanpoliittisen eliitin käsikassaran YK:n rotusyrjinnän vastaista sopimusta ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen linjauksia. Nurinkuristen periaatteiden pohjalta toimivan ihmisoikeustuomioistuimen mukaan kokoontumisvapaus ei ulotu “rasistiseen liikehdintään”.

“Rotusyrjinnän vastainen sopimus” on käytännössä sopimus, jonka tarkoitus on saada valkoiset ensin vähättelemään itseään ja suosimaan muita rotuja. Lopulta sopimus tähtää nykyajan Etelä-Afrikan kaltaiseen tilanteeseen. Siellä valkoiset tungetaan asumaan laitakaupunkien likaisille ja rähjäisille slummialueille. Heidät murhataan raa’asti koteihinsa valkoisten vastaisen rasismin vuoksi, jota ei vihreiden mukaan kuitenkaan ole olemassakaan. YK:n tehtailemassa sopimuksessa vaaditaan selkokielellä kaikkien valkoisten asiaa ajavien järjestöjen toiminnan tukahduttamista ja kieltämistä.

Kampanja on ironisesti nimetty “Huominen ilman pelkoa”. Kampanjan sivuilla annetaan ymmärtää, että mikäli vihreät saisivat tahtonsa läpi, kriminalisoitaisiin väärin ajattelevat löyhät kaveriporukatkin. Sivuilla Rasismirikoslakiin.fi kirjoitetaan, että “tavalliset ihmiset joutuvat pelkäämään yhä enemmän”. Todellinen syy ihmisten pelkoon ei tietenkään ole “rasismi”, vaan alati kurjistuvat yhteiskunnalliset olosuhteet joukkomaahanmuuton ja kapitalismin mukanaan tuoman eriarvoistumisen johdosta.

“Järjestäytynyt rasismi” ei arvattavasti vihreiden mukaan ulotu esimerkiksi SPR:ään, joka apua jakaessaan asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan sillä perusteella, ovatko avustuksen kohteet turvapaikanhakijoita vai etnisesti suomalaisia. Vihreät eivät myöskään tahdo, että muun muassa heidän itsensä suoltama halventava puhetapa ja uhkaava käytös kantasuomalaisia kohtaan joutuvat arvioinnin kohteiksi. He keskittyvät tapansa mukaan tällaisiin kampanjoihin sen sijaan, että he olisivat mukana ehkäisemässä todellista terrorismia ja vierastaistelijoiden terrorismimatkailua.

Myös Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen pitää vihreiden lakihanketta kyseenalaisena. Laki jättäisi rikosoikeuden periaatteiden vastaisesti rajojen ja rangaistusten ennakoitavuuden epäselväksi. Tolvasen mukaan Suomi selviää nykyisilläkin rikoslain pykälillä.

Lähteet: Rasismirikoslakiin.fi, MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. Kävisivät nuokin tutustumassa ihannoimaansa “vapauteen ja liberalismiin” esim Boko haramin tai Syyrian terroristien kanssa. Ei voi tavan maalaistollo ymmärtää miksi kauniin Pohjolamme ja valkoisen kulttuurin säilyminen ja turvaaminen pitäisi asettaa rikoslain piiriin!!!

  2. Eikös jokainen juutalaiseen seurakuntaan kuuluva ole tuomittavissa? Tai aikka kaikki sionismia tukevat henkilöt? Sehän on järjestäytynyttä rasismia parhaimmillaan!

  3. Koko ajatus on päätön. Yhtäältä samat pärstätä julistavat ettei ole olemassa rotuja ja nyt kuitenkin he vaativat rotusyrjintää koskevaa pykälää rikoslakiin. Koko sana rasismi on Lev Bronsteinin alias Leo trotskin masinoima sana jonka avulla hän, hänen seuraajansa ja jopa vastustajansa perustelivat kymmenien miljoonien venäläisten tappamisen. Minua voi kutsua vapaasti rasistiksi, mutta minä määrittelen sanan sisällön itse. Minä en pidä siitä että maahan tunkeutuvat muukalaiset alkavat päsmäröimään niitä tapoja ja perinteitä joihin olen kasvanut ja jotka on hyväksi havaittu. Minä en aio ryhtyä pyllistelemään turuilla ja toreilla jonkun kikkelinleikkaaja jumalan takia ja minä EN HYVÄKSY lasten raiskaamista sanoivatpa hadithit mitä hyvänsä. MINÄ EN ALISTU. Kolmikymmenvuotisessa sodassa ruotsisuomen joukkohjen tunnuslause oli GOTT MIT UNS ja tämän lauseen minä koen omakseni tänäänkin. Paskalle haisevat, sukurutsaiset hiekkaneelerit ja muu sonta porukka voi pysyä poissa. Heitä ei kaivata, heitä ei tarvita, heitä ei haluta.

Comments are closed.