Koti Uutisia Ulkomaat Vihapuheen valvonta käy kalliiksi – Facebookille 52 miljoonan lasku moderoijien mielenterveysongelmista

Vihapuheen valvonta käy kalliiksi – Facebookille 52 miljoonan lasku moderoijien mielenterveysongelmista

3
facebook

Oikeudenkäynnin asiasta käynyt Facebook on kertonut suostuvansa maksamaan yhteensä 52 miljoonan dollarin edestä hyvitystä nykyisille ja entisille moderoijilleen, jotka alkoivat kärsimään mielenterveysongelmista työnsä takia. Tämä kattaa yli 11 000 ihmistä, joilla ilmeni työnsä seurauksena masennusta, addiktioita, PTSD:tä ja muita mielenterveysongelmia. Jokainen heistä tulee saamaan 1 000-50 000 dollaria korvauksia.

Facebook pyrkii nyt saamaan kehitetyksi tekoälyn, joka osaa tunnistaa jaetun “vihamielisen” materiaalin ja automaattisesti poistamaan sen.

Lähde: HuffPos

3 KOMMENTIT

 1. Tämä keinoäly tulee poistamaan seuraavanlaista rasistista vihapuhetta, joka on ilmeisen vääränlaista poliitista oppositio-populismia:

  “Sekä Suomen luonto että kansa voivat parhaiten, kun maa ei ole pakattu täyteen väestöä. Vähäinen tai olematon maahanmuutto sekä kohtuullinen syntyvyys ovat parhaita keinoja paikallisten ympäristöarvojen turvaamiseksi.
  Afrikan ruoka- ja vesipula ovat afrikkalaisten omien päätösten seurauksia. Jos valitaan perustaa 12-lapsisia perheitä maassa, joka ei elätä nykyistäkään väestöä, ongelmiahan siitä tulee, mutta se on tie, jonka he ovat valinneet. Tästä syystä Afrikan väestöräjähdyksen seurauksista, kuten nälästä, sodista tai kulkutautien leviämisestä, tulisi puhua afrikkalaisten elämäntavan sivuoireena, ei luonnonvoimana, jonka uhriksi voimattomat afrikkalaiset jäävät.
  Tuhovoimaisen elämäntavan vaikutukset tulee eristää, ei laajentaa heidänkin riesakseen, jotka ovat toteuttaneet kestävämpää syntyvyyttä. Punavihreä politiikka on, että Afrikan väestöräjähdys laajennetaan Eurooppaan siirtämällä ylijäämäväestöä tänne kun oman elinympäristön kantokyky on synnytetty puhki. Tämä pitäisi huolen väestönkasvun jatkumisesta ja siitä, että afrikkalaisten ei tarvitse tehdä väestöräjähdykselle mitään, koska pakoteitä omien päätösten seurauksilta on. Kestävän kehityksen tie on nimenomaan eristää väestöräjähdys Afrikkaan.
  Länsimaisen rahan ja teknologian rooli väestöräjähdyksessä on hyväksyttävä, ja tarvittaviin toimenpiteisiin siihen liittyen on ryhdyttävä. Afrikan hurja kasvu alkoi länsimaisen lääketieteen ja ruoka-avun saavuttua alueelle, koska lapsikuolleisuuden laskusta huolimatta perhekokoja ei pienennetty. Ennen länsimaista sekaantumista Afrikan väestö pysyi luonnostaan pienenä, koska ei ollut mahdollista elää yli ympäristön kantokyvyn. Sen sijaan, että jatkamme rahan kaatamista Afrikkaan, mikä aiheutti ongelman alun alkaenkin, on aika laittaa hanat kiinni, jotta afrikkalaisten olisi palattava elämään resurssiensa mukaan.”

  Lähde: Kantasuomalainen.net

  PS. Zuckerbergin kaveri sai patentin WO2020696969AI – ihmisen kehon työpanos louhitaan kryptovaluutaksi : uusi globaali valuuttajärjestelmä?

  http://www.kantasuomalainen.net

 2. KORJAUS
  Zuckerbergin kaveri on Bill Gates

  Patentti on WO2020060606A1

 3. Itseäni risoo se että (((Facebookista))) ja (((Twitteristä))) on tullut puolivirallisia ilmoituskanavia Suomen hallituksellekin ja maailman poliitikoille noin yleensäkin. Nämä sivustot ovat täysin juutalaisten hallinnassa, mutta niin ovat sätkynukkepoliitikotkin…

  Toivottavasti pääsemme pian irti juutalaisesta saastasta kokonaan, sen kaikissa muodoissa. Juutalainen pyrkii tappavan propagandansa levittämiseen sekä totuuden sensuroimiseen.

Comments are closed.