Koti Uutisia Kotimaa Vihapuheen metsästäjiksi valjastetut poliisit eivät viihdy työssään

Vihapuheen metsästäjiksi valjastetut poliisit eivät viihdy työssään

6
poliisi

Uuden poliisikyselyn tulokset vahvistavat, että poliisien mielestä poliisityön tarkkuus ei ole riittävän hyvällä tasolla. Tätä mieltä oli peräti 60 % poliisivastaajista. Siitä huolimatta poliittiset päättäjät ovat kovalla vimmalla ajamassa Suomeen niin sanottuja vihapuhelakeja, jotka eittämättä työllistäisivät poliisia jatkossa vielä entistä enemmän. Samalla kun työn tarkkuus kärsii, viihtyvyys poliisin työssä on sukeltanut.

Noin 60 % vastaajista kertoo, että heidän työviihtyvyytensä on heikentynyt viimeisen kahden vuoden aikana. Eittämättä kansan alati muuttuva suhtautuminen poliisin politisoitumiseen, johtuen esimerkiksi poliittisen oppositioryhmän kieltohankkeesta sekä kansalaisten sananvapauden rajoittamisesta, on omiaan vaikuttamaan myös työssä viihtymiseen. “Väärien mielipiteiden” jahtaaminen tuskin ainakaan helpottaa poliisin työtaakkaa.

– Vain välttämätön tehdään, ja tällä hetkellä merkitystä näyttää olevan vain tutkinta-ajoilla, ei tutkinnan laadulla, eräs nimettömäksi jäänyt poliisi toteaa kyselyssä.

Kyselyssä käy myös ilmi, että poliisi sortuu tilastoiden kaunistelemiseen rikosten selvittämisen kustannuksella. Myös jengirikollisuus on poliisien mukaan lisääntynyt. Ennen tämä poissaolollaan loistanut vitsaus on nykyään alati kasvava huoli myös peruskansalaisen elämässä etenkin suurkaupungeissa.

Vaikka ongelmia aktiivisesti peitellään, kysely oli omiaan paljastamaan, kuinka politisoitunut poliisi keskittyy enenevissä määrin tavallisen kansalaisen elämän kannalta aina vain tyhjänpäiväisempiin asioihin samalla sivuuttaen oikeat rikokset.

Lähde: MTV

6 KOMMENTIT

 1. Rupeavat tajuamaan että omakin jälkikasvu on vaarassa nykyisen kehityksen jatkuessa ja kumminkin se perimmäinen vaisto pistää aina suojelemaan omia lapsiaan joka ruotsissa on esim propagandan ansiosta saatu melkeinpä unohtumaan!

 2. Olisiko tässä ideana savustaa suomalaisia pois Poliisista. Siis kyseessä olisi henkilöstön vaihto. Sama ilmiö kuin kansanvaihto, mutta pienemmässä mittakaavassa.

 3. Rivipoliisi on ok. Olen heidän kanssaan tehnyt paljon yhteistyötä ja he jakavat Suomalaisten murheet. Hekin ovat isiä ja äitejä. Vassaripoliitikot ovat ajaneet heidän työmotivaationsa maanrakoon. Moni kiroaa hiljaa mielessään. Jos näette poliisin ongelmissa esim matun kanssa, auttakaa poliisia.

  • Polpo ongelmissa maahantunkeutujan kanssa?
   En varmasti auta
   Polpo = kansanpetturi

Comments are closed.