Koti Uutisia Viestintäyhtiöt ideoivat sisäministeriön pyynnöstä monikulttuuripropagandaa

Viestintäyhtiöt ideoivat sisäministeriön pyynnöstä monikulttuuripropagandaa

5

Viime viikolla paljastui, että sisäministeriö laittoi alkusyksystä alulle suuren propagandakampanjan, jolla suomalaisten mielipiteitä halutaan ohjata maahanmuuttomyönteisiksi. Syynä oli pelko suomalaisten reaktiosta turvapaikanhakijatulvaan.

Mindfuck_AK

Sisäministeriö järjesti syyskuun alussa tilaisuuden, johon oli kutsuttu Suomen johtavia viestintä- ja mainostoimistoja sekä yritysmaailman edustajia ja järjestöjä. Tarkoituksena oli ideoida ammattimaista propagandakampanjaa, jolla suomalaisten mielipiteitä saadaan muokattua myönteisiksi turvapaikanhakijoita kohtaan.

Sisäministeriön viestintäjohtaja Mika Mäkinen pohjusti tapahtumaa innoissaan. “Meitä tulee paikalle jopa yli 30 ihmistä ja saamme aikaan valtavan myrskyn”, hän muotoili tuolloin. Syyskuun 9. päivänä järjestettiin tilaisuus, jossa ministeriön johdolla ideoitiin esimerkiksi turvapaikanhakijoiden ystävälliseen vastaanottoon ja rasismin vastustamiseen liittyviä projekteja.

On ristiriitaista, että samaan aikaan, kun jotkut suomalaiset mediat ja poliitikot kauhistelevat esimerkiksi “Venäjän propagandaa”, järjestää oma sisäministeriö kulissien takana kampanjoita, joilla halutaan muokata kansalaisten mielipiteitä.

Poikkeuksellisesti Yle paljasti, että mainittu tilaisuus oli järjestetty. Tämä voi viitata siihen, että asian oletettiin paljastuvan jossain vaiheessa joka tapauksessa. Aihetta käsittelevän artikkelin voi lukea kokonaisuudessaan Ylen sivuilta: http://yle.fi/uutiset/sisaministerio_pelastyi_turvapaikanhakijoiden_maaraa__pyysi_viestintagurut_ideoimaan_valtavaa_myrskya/8420824

 

Aiheeseen liittyen: Yle lanseerasi kampanjan “rasismia” vastaan

5 KOMMENTIT

  1. Aletaan olla jo niin syvällä amerikkalaisessa hegemoniassa, että kaksinaismoralismi on jo ihan tavallinen teko median tasollakin. Tosin siihen plussaksi €urostoliiton tuki ja “turva” niin tätä ei osaa ihmetellä.

  2. Huvittaa aina inttäminen “Putin-trolleista”, kun länsimainen media ei ole vuosikymmeniin ollut mikään muu kuin hallinnon propagandaministeriö.

    • Siksi käytetään tervettä järkeä, luetaan uutiset monesta lähteestä ja harjoitetaan sitä medialukutaitoa. Mitään uutista ei pidä uskoa 100%, vaan asiaa kannattaa tutkia monista lähteistä , ei vain yhdestä. Niin joo, ja kannattaa myös ottaa ne mustavalkolasit pois silmiltä, jo pelkästään näkyvän valon spektrissa on montaa eri väriä.

  3. Pakolaiset pitävät suomalaisia roskasakkina, koska heidän maassaan maanpetturit toivottavat tervetulleiksi ties mitkä epämääräiset ainekset tarkastamatta ja laittavat kansan matelemaan tulijoiden edessä ja kohtelevat tulijoita kunniakansalaisina tarkistamatta taustoja ja sortavat kantaväestöään ja haluavat tuhota kulttuurinsa tulijoilla, jotka saavat vielä melko huolettomasti tehdä väkivaltaa ja rikoksia. Tänne varmasti pumpataan Soroksen valloitusarmeijaa eli väkeä, joiden tarkoitus on nimenomaan ohjeistetusti valloittaa maa ja tehdä paljon pahaa. Ties vaikka miten iso osa on näitä valloittajasotureita.

Comments are closed.