Koti Uutisia Viesti saksalaisnaisille: älkää pukeutuko paljastaviin vaatteisiin

Viesti saksalaisnaisille: älkää pukeutuko paljastaviin vaatteisiin

5

UK_paljastavat_vaatteet

Saksan Baijerissa erään koulun johtaja on joutunut lähettämään oppilaiden vanhemmille kirjeet, joissa oppilaita pyydetään olla pukeutumatta paljastaviin vaatteisiin.

“Syyriasta tulleet pakolaiset ovat suurimmalta osalta muslimeja ja puhuvat arabiaa. Heillä on oma kulttuurinsa. Koska koulumme on heti naapurissa, jossa pakolaiset majailevat, siveellisiä vaatteita tulisi käyttää. Paljastavat topit tai paidat, shortsit tai minihameet voivat aiheuttaa väärinkäsityksiä”, kirjeessä lukee.

Koulun turvatoimia on myös lisätty: “Pakolaisilla ei ole oikeutta tulla koulun alueelle. Opettajia on enemmän valvomassa tiloja, kun välitunnit pidetään.” Kirjeessä myös varoitetaan saksalaisia opiskelijoita siitä, että he eivät saa “tuijottaa tai ottaa kuvia pakolaisista”. Niin ikään “halventavia ilmauksia tai huomautuksia pakolaisten rodusta ei tulla hyväksymään millään tavalla.”

Jotkut vanhemmista eivät ottaneet positiivisesti vastaan kirjeen sisältöä. Paikallinen poliitikko, joka halusi pysyä nimettömänä, taas kommentoi kirjettä tarpeellisena: “Kun muslimipojat menevät uimaan uimahalleihin ja kun he näkevät tyttöjä bikineissä, he voivat järkyttyä.”

Lähde: NewsObserver

5 KOMMENTIT

 1. Monikulttuurisuus
  >pakotetaan kantaväestö väkisin hyväksymään mamujen kulttuuria, koska muuten rasisti,fasisti,natsi yms.
  >mamujen ei tarvitse hyväksyä kantaväestön kulttuuria.

  • Ja vielä tohon vois lisätä vielä, että suvakit muuttakaa pois Euroopasta. 🙂

 2. ”Syyriasta tulleet pakolaiset ovat suurimmalta osalta muslimeja ja puhuvat arabiaa. Heillä on oma kulttuurinsa. Koska koulumme on heti naapurissa, jossa pakolaiset majailevat, siveellisiä vaatteita tulisi käyttää. Paljastavat topit tai paidat, shortsit tai minihameet voivat aiheuttaa väärinkäsityksiä”, kirjeessä lukee.

  Siis ei jumalauta, milloin tämä nöyristely ja “mukautuminen” loppuu? Topit, shortsit ja minihameet eivät tee mitään muuta kuin paljastavat sen, millaisia viettien vietävissä olevia elukoita nämä “pakolaiset” ovat.

 3. Samaan suuntaan ollaan täälläkin menossa. Jossain koulussa SUOMI-paitaakin kiellettiin pitämästä. Selvää provokaatiota pitää SUOMESSA SUOMI-paitaa jumalauta!!!….pulassa ollaan

Comments are closed.