Koti Uutisia Ulkomaat Vierasrotuiset ylittävät rajoja esteettä, eläimet tapetaan rajalle

Vierasrotuiset ylittävät rajoja esteettä, eläimet tapetaan rajalle

8

Tuore kohu osoittaa, kuinka absurdi tilanne vallitsee Euroopassa. Päivä toisen jälkeen ulkoeurooppalaiset muukalaisrotuiset maahantunkeutujat ylittävät maidemme rajoja ilman seurauksia, mutta kun eläin tekee saman, uhkaa tätä välitön kuolema.

Kohu koskee tiineenä olevaa Penka-nimistä lehmää, joka ylitti Bulgarian ja Serbian välisen rajan ja palasi takaisin EU:n alueelle ilman vaadittavia papereita. Nyt lehmää ja vielä syntymätöntä vasikkaa uhkaa kuolema.

Asia on saanut aikaan pienimuotoisen protestin, jossa eläinoikeusaktivistit vaativat Brysseliä sallimaan Penkan jatkaa elämäänsä, vaikka tämän rajaseikkailu rikkoi EU:n sisäisiä sääntöjä.

Tapahtumasta kiinnostuneet voivat seurata kehitystä Twitterissä. https://twitter.com/hashtag/savepenka?src=hash

Lähde: RT

8 KOMMENTIT

  1. Eurooppa on syvältä sairas: se on mädätetty ajattelua ja kulttuuria myöden. Kuinka kauan kansalle menee läpi se valkoisen miehen syyllistäminen kun kaikki yhteiskunnassa viittaa vierasrotujen vaikutukseen ja terveen valkoisen elämäntavan saastuttamiseen ja raaistamiseen.

    He tulevat vielä maksamaan, jotka pystyttivät valhein tämän luonnottoman yhteiskuntakokeen.

  2. Voi Penka-lehmä parkaa. Ei pysty käsittämään tätä hulluutta.

  3. Onks se tää Beavis & Butthead-skitso joka myös juutalaisina esiityi, kun yrittää dissata Juhania ja olla niin v*tun bossee täällä? Ooks sä se sama vajakki, kun kiljui suunnilleen riemusta kun joku täällä, tais olla Finn, kertoi ett hänellä on joku fyysinen vamma?

    Tiedäks lukihäikkä että henkisesti terve ei nauti toisten tuskasta, mut nyt sä oot näemmä jo lehmän teurastusta täällä toivomassa. Pitäskö olla halal vai riittääkö jos hirtetään piikkilangalla? Mee takas takkuun kertoon sankaritarinoita suolistos toiminnasta.

    • Joo, ne on mukamas niin olevinaan “natseja” vastaan, mutta oikeesti ne taitaa olla vaan vähän ihastuneita “natseihin”, niin paljon niitä kumminkin kiinnostaa mitä tekevät, puhuvat ja keitä kuuluu liikkeeseen. 🙂

Comments are closed.