Koti Uutisia Videoita venäläiskansallismielisten treeneistä

Videoita venäläiskansallismielisten treeneistä

8

Kansallismieliset urheilupiirit ovat viime vuosina lisänneet suosiotaan ympäri Eurooppaa. Erityisesti Itä-Euroopassa on paljon urheiluun keskittyviä kansallismielisiä ryhmiä. Esimerkiksi Venäjällä syntynyt White Rex on vallannut alaa laajalti sekä paikallisryhminä että levittämällä urheilun ilosanomaa kansallismielisten keskuuteen.

YouTubessa on paljon videoita näiden urheiluryhmien toiminnasta. Tarjoamme lukijoillemme nyt kaksi videota katsottaviksi. Katsokaa videot, motivoitukaa, nouskaa ylös ja lähtekää salille!

8 KOMMENTIT

 1. Ai että näillä slaaveilla on niin nättiä toimintaa!

  Alemmassa videossa on muuten Oleg valko-venäläisestä Kamaedzica-yhtyeestä, kannattaa kuunnella jewtubesta. Hyvää musaa tekevät.

 2. Jos tässä saa yhtään mainostaa niin itse haluaisin suositella Athlean X kunto-ohjelmia jotka ovat aivan loistavia! Minulla itselläni on jo pari ohjelmaa ostettuna ja voin omasta puolestani sanoa että ne on parasta mitä aloitteleva kuntoilija voi hankkia. Niissä ohjelmissa on kaikki liikkeet selostettu videoiden sekä vinkkien kera hyvin tarkasti ja mukana on aina haastepäiviä joista pystyy hyvin testaamaan onko tullut oikeasti treenattua tarpeeksi kovaa, vaiko vain lepsuiltua salilla.

  Varsinkin Xero-ohjelma on paras kun siinä ei tarvita mitään laitteita. Sitä ohjelmaa voi suorittaa vaikka vankilan sellissä jos PolPo alkaa tosissaan vainoamaan. Todella kovia liikkeitä jotka pistää lihakset kasvamaan huolella.

  Myös Youtubessa on Athlean X kanavalla paljon hyviä treenivideoita ja vinkkejä joista varsinkin aivan vasta-alkaja, kuin myös kokeneempikin löytää paljon hyviä neuvoja jotta välttää turhat loukkaantumiset ja muut väärät tavat tehdä liikkeitä.

  Ja niille jotka epäilee, niin kokeilkaapa itse. Tässä on pari haastetta jotka voi tehdä samantien ja testata onko oikeasti kova äijä vai ei:

  11-11-11 haaste
  https://www.youtube.com/watch?v=RSoo78V84YY

  Athlean 400 haaste
  Tee 100 toistoa 4 eri liikkeellä ja pyri suorittamaan ne alle 14 minuutissa. Kovimmat tekee tämän alle 10 minuutissa.
  https://www.youtube.com/watch?v=w56Xp5B5BBg

  • No minun henkilökohtainen mielipide on, että tämäntyyppiset kaupalliset peri-amerikkalaiset “get ripped as fuck in 90 days” on jollekkin sohvalta nousevalle aloittelijalle sitä karmeinta myrkkyä. Suht. kovalla volyymilla toteutettavia treenejä, joissa heikompikuntoisella palaa rasvan sijasta aika äkkiä motivaatio, jolloin lopputuloksena on nopean kehityksen sijasta parhaimmassakin tapauksessa rahojen menetys ja karvas pettymys. Aika harva tuon tyyppistä HIIT-treeniä jaksaa yksin toteuttaa pitkällä tähtäimellä, joka olisi se avain kehitykseen. Noissa sivuilta löytyvissä mainos-pätkissä näkyi olevan läsnä myös rinnallevedon kaltaisia liikkeitä joita aika vaikea kuvitella kenenkään oppivan tekemään minkään videon perusteella oikeaoppisesti saatikka turvallisesti.

   Onko tässä nyt keksitty vähän pyörä (vai CrossFit?) uudelleen?

   Mutta jos aloittelija haluaisi oikeasti alkaa tekemään jotain, niin suosittelisin alkamaan vaikka perinteisestä 5X5 tyylisestä voimanosto-ohjelmasta. Tästä löytyy useampiakin variaatioita googlettamalla, eikä maksa mitään ja jokaiselta salilta löytyy varmasti levytanko ja painoja eli helppo toteuttaa. Raskaat moninivelliikkeet tuovat nopean voiman kehityksen ja lihaksen lisäksi myös aineenvaihdunnallisen ja hormonaalisen vasteen, joten jos ruokailu nyt ei ihan päin helvettiä ole, niin kyllä se rasva palaa siinnä sivussa aloittelijalta. Toinen ihan “kova” aloittelijan ohjelma on legendaarinen “golden six” jota muinainen brittiläinen Strikeforce-lehtikin taisi tovereille taannoin suositella.

   Näistä voisi varmasti kokonaisen artikkelinkin kirjoitella, mutta jätetään nyt tähän. Muistakaahan syödä ja hyviä treenihetkiä 😉

 3. Kohta varmaan joku neropatti alkaa taas selittää PVL:n venäjämyönteisyydestä. Tosiasiassahhan Venäjä on monessa asiassa suunnannäyttäjä ja inspiraation lähde, ei tietenkään kaikissa asioissa.

  Valtaväestölle se taitaa olla se “köyhyys” joka saa heidät halveksimaan venäläisyyttä ja asennoitumaan pois itäeurooppalaisesta kansallismielisyydestä kohti Lännen liberaalia globalismia – tässä vertailussa unohdetaan se, että tosiasiassa monet venäläisetkin elävät nykyään paremmin kuin entisajan kuninkaalliset.

  Itä-Eurooppa on maksanut kovan hinnan kansallismielisyydestään, ja on ihan turha odottaa että Suomi tai mikään muukaan maa saisi ilman kärsimystä säilyttää itsenäisyytensä ja kansa rotunsa.

 4. Kyseessä PPDM Straight-Edge niminen porukka. Kiinnostavan oloinen ryhmä. Kannattaa tsekata heidän sivunsa myös VK:n ja Facebookin puolelta. Taisi tosin olla juurikin White Rex, joka kritisoi kyseistä poppoota siitä, etteivät osallistu “taisteluun” vaan keskittyvät pääasiallisesti lihastensa treenaamiseen ja siihen liittyvään ala-kulttuuriin. Oli miten oli, ainakin päihteetöntä ja aktiivista elämäntapaa voi suositella tavoitteista riippumatta kaikille. Ei tämänkään skenen sisällä ollenkaan turha aihe.

  Alla myöskin video heistä ja heidän periaatteistaan. Saatavilla myös tekstitykset.
  https://www.youtube.com/watch?v=BWwm14MGl3E

Comments are closed.