Koti Artikkelit Videoita Vastarintaliikkeen Turun-katuaktivismista

Videoita Vastarintaliikkeen Turun-katuaktivismista

7

Suomessa vietettiin 18.–24.3.2019 kansanmurhan vastaista viikkoa, jolloin kansalaisia muistutettiin valkoisiin kohdistuvasta väestönvaihdosta sekä monikulttuurisesta väkivallasta. Kampanja oli vastaveto YK:n ja Punaisen ristin ”rasisminvastaiselle viikolle”.

Samalla Vastarintaliike lanseerasi suurta huomiota saaneet valtapuolueita parodisoineet vaalimainoksensa, joita on käsitelty niin suojelupoliisissa, eduskuntapuolueiden kokouksissa, sisäministeriössä, kaupunginvaltuustoissa, paikallislehdissä kuin myös valtakunnallisessa mediassa. Lataa ja tulosta kampanjamateriaali TÄÄLTÄ.

Teemaviikko alkoi katuaktivismilla Turun keskustassa (1, 2). Kampanja onnistui tavoitteessaan synnyttää julkista keskustelua valtapuolueiden korruptiosta ja maahanmuuttolinjauksista. Voit katsoa Turussa kuvatut videot alla.

Muista, että “vaaliesitteiden” jakaminen jatkuu eduskuntavaaleihin asti – ja myös sinä voit osallistua kampanjamateriaalin jakoon!

7 KOMMENTIT

  1. Mitähän se punatakkinen nainen oikein peppukipuili? Joo-o, se puhui kyllä suomea ja melko hyvääkin, mutta pahoitti jostain syystä mielensä. Niinkin pahasti että uhkasi haastaa oikeuteen. No, elämä on valintoja. Hänenkin osaltaan.

    • Rotumuukalaiselle taisi iskeä alemmuuskompleksi. Eiköhän ne jollain tasolla itsekin tiedosta olevansa roskasakkia, vaikka älykkyysosamäärä onkin henkisen jälkeenjääneisyyden tasolla.

      • Sillä oli selkeästi hyvä vitsi tuloillaan, mutta itseilmaisussa oli jonkinasteisia vaikeuksia.

  2. Eli tavoite todenmukaisilla vaaliesitteillä saavutettiin, valtakunnallinen näkyvyys, hienoa!

Comments are closed.