Koti Uutisia Videoita Kultaisen aamunkoiton toiminnasta

Videoita Kultaisen aamunkoiton toiminnasta

2

Alla on esillä joitain videoita kreikkalaisen kansallismielisen Kultainen aamunkoitto -puolueen viimeaikaisesta toiminnasta.

Joulukuussa puolue julkaisi lyhyen tiedotteen, jossa se vastaa kahden eri pääministerin, Samarasin ja Tsiprasin, hyökkäyksiin Kreikan kansallismielisiä vastaan. Videolla puhuu kansanedustaja Ilias Kasidiaris.

Joulun alla lapsiperheitä kokoontui puolueen toimistolle.

Tammikuussa puolue otti kantaa Makedonian maakunnan nimikiistaan, joka on jälleen noussut ajankohtaiseksi aiheeksi Kreikassa. Mielenosoituksessa ryhmä poliitikkoja joutui pakenemaan poliisisaattueessa kansallismielisten “Petturi”-huutojen saattelemana. Protesti liittyy nykyisen Makedonian valtion ja Kreikan historiallisen Makedonian maakunnan väliseen nimikiistaan, joka alkoi Jugoslavian hajoamisen jälkeen.

Yllä on vain pieni osa puolueen viimeaikaisesta toiminnasta. Kultaista aamunkoittoa voi seurata puolueen englanninkieliseltä nettisivulta osoitteessa XAGR.net/en.

2 KOMMENTIT

  1. Kohtahan olis taas vuosittainen IMIA-suurmarssi Ateenassa. Onko kellään siitä tarkempaa tietoa?

  2. Tähän asti olen ajatellut et kaikkia täytyy auttaa ja ajattelen edelleen että kaikki ansaitsee turvalliset olot, mutta olin lapseni kanssa sairaalassa samassa huoneessa oli pakolais perhe lapsensa kans, tuntui aika huonolta kun nämä ihmiset täällä suomen sairaalassa katsoi minua suomalaista naista lapseni kanssa, kuin halpaa makkaraa, siinä oli ikävää olla yksin ison lauman “silmätikkuna”

Comments are closed.