Koti Artikkelit Vastarintaliike Videoita kesän aktivismista

Videoita kesän aktivismista

8

Vastarintamedia julkaisee kaksi videota Vastarintaliikkeen heinäkuisista aktivismitapahtumista Jyväskylässä ja Porissa.

Heinäkuun lopulla Vastarintaliike järjesti jälleen julkista toimintaa Jyväskylässä. Tällä kertaa rallikansan pariin jalkauduttiin katupartioimaan.

Turvallisuuden parantamisen ohella haluamme katupartioinnilla näyttää, ettei viranomaisten ja median harjoittaman mustamaalaamisen tule antaa vaikuttaa suomalaisten järjestäytymiseen. Tahdomme rohkaista suomalaisia ottamaan enemmän vastuuta oman kansan ja kotikaupunkien tulevaisuudesta!

Vastarintaliikkeen katupartio jalkautui kaupungille kello 23:n jälkeen. Jyväskylän perjantai-ilta vaikutti pääosin rauhalliselta, vaikka juhlijoita oli liikkeellä erittäin paljon.

Illan aikana partio joutui kuitenkin puuttumaan joihinkin ahdistelutilanteisiin, jotka raukesivat sanallisesti. Myös yksi maahanmuuttajien suomalaiseen kohdistama pahoinpitely-yritys estettiin. Tilanteessa useampi maahanmuuttaja käyttäytyi aggressiivisesti yhtä suomalaista kohtaan, mutta aktivistit ehtivät väliin heti ensimmäisen potkun jälkeen.

Lue alkuperäinen aktivismiartikkeli TÄÄLLÄ!

Heinäkuun puolessavälissä Vastarintaliike järjesti toimintapäivän Porissa SuomiAreena-tapahtuman yhteydessä.

Vastapainoksi eliitin karnevaaleille Vastarintaliikkeen aktivisteja ja jäseniä sekä Porin ryhmästä että ympäri Suomen jalkautui Valtatie 2:n ylittävälle sillalle lippujen ja banderollin kanssa noin tunnin ajaksi. Banderolliin oli ikuistettu Adolf Hitlerin kuva tekstillä “Eläköön voitto”. Meille ei ole ongelma kunnioittaa eurooppalaisia suurmiehiä siitä huolimatta, ettei sen katsota olevan “poliittisesti korrektia”.

Oltuamme paikalla noin tunnin kuvaajia ilmestyi jonkin matkan päähän, ja eräästä sillalta ajaneesta autosta kuvattiin meitä pidempäänkin. Paikalle ilmestyi myös poliisi. Poliisit seurasivat autolla ja moottoripyörällä kävellen liikkuneita aktivisteja heidän autoilleen, ja tiedustelivat sitten loppupäivän ohjelmaamme.

Tämän jälkeen ajettiin Porin keskustaan jakamaan Vastamedia-lehteä lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Koska lauantai oli Pori Jazz -tapahtuman pääpäivä, ihmisiä keskustassa riitti, vaikka SuomiAreena oli jo päättynyt.

Parin tunnin lehtienjaon aikana syntyi monia mielenkiintoisia ja pitkiäkin keskusteluja ihmisten kanssa aiheista laidasta laitaan, ja vastaanotto oli pääsääntöisesti positiivista. Lehtiä meni jopa tuhatkunta kappaletta, ja ihmiset olivat kiinnostuneita lukemaan lehden aiheista. Tähän vaikuttivat kenties omalta osaltaan Nizzan tapahtumat.

Ihmisten tietoisuuteen alkaa pikkuhiljaa hiipiä ajatus siitä, että vastaavat veriteot Suomessa voivat tapahtua lyhyenkin aikavälin sisällä ja että täällä on turha tuudittautua mihinkään.

Lue alkuperäinen aktivismiartikkeli TÄÄLLÄ!

 

Vastarintaliike

8 KOMMENTIT

 1. Moron!
  Olen noin pari vuotta lueskellut SVL:n sivuilta juttuja,
  itselläkin on suurin osa samansuuntaiset ajatukset tosin en
  kuitenkaan aivan kaikista asioista en ole samaa mieltä.
  Kuitenkin tarvitaan vastavoimia tälle nykyajan hulluudelle ettei
  kaikenmaaiman pridevasemistoanarkistit ota koko maata haltuun.
  Suoraselkäistä toimintaa teillä näyttää olevan,siitä pisteet!

   • En oikeastaan ole.
    Luontoharrastajana ja kai jonkinlaisena kansallismielisenä
    on ollut mukava lukea teidän juttuja.?

    • Jos ei aktiivinen elämä Vastarintaliikkeessä kiinnosta mutta kuitenkin pidät järjestön toimintaa hyvänä asiana, osta ihmeessä tukijäsenyys Kadulle.comista. Se ei velvoita sinua mihinkään, mutta rahallinen apu on aina paikallaan.

  • Missä kohdin näkemyksesi eroavat järjestön näkökannoista? Ehkä me voidaan tässä kommenttikentässä keskustella asia halki 🙂

   • En ole TK, mutta vastaan tuohon kysymykseen liittyen näkemysten eroamiseen. Itselläni näkemykset eivät sis merkittävästi eroa, mutta olen paljon seurannut erilaisia kansallismielisiä liikkeitä/foorumeita ja selkeästi suurin näkemysero joillakin on “demokratian vastaisuus” ja “totalitaarinen hallinto, diktatuuri” yms. Joskus myös näkemyseroja on rotuasiassa, mutta pääasialliset näkemyserot ovat “demokratia vs. totalitarismi”.

    Oma mielipide nykyisestä demokratiasta on, että se ei toimi, koska media käytännössä sanelee väestölle että ketä pitää äänestää ja miten ajatella. Paperilla demokratia kuulostaa ihan hyvälle, mutta lehdistö ja media asettuu silloin epäsuorasti diktaattorin asemaan. Jonkunlaista diktatuuria on aina olemassa, muodossa tai toisessa.

    • Vastarintaliike ei kannata mielivaltaista diktatuuria. Valtaa jaettaisiin yhteispohjoismaalaiselle parlamentille ja senaatille, minkä lisäksi erityisen tärkeistä laeista päätettäessä sovellettaisiin kansanäänestyksiä. Vastustamme vallan periytymistä suvussa, ja kannatamme meritokratiaa eli sitä, että vastuu ja valta jaetaan kykyjen perusteella.

     Kannattaa lukea Vastarintaliikkeen poliittinen manifesti. Tätä aihetta käsitellään neljännessä julkaistussa artikkelissa.

 2. Loistavia tempauksia, ja hienoa, että Vastarintaliike on aktiivinen myös silloin, kun muu Suomi viettää kesälomaa!

Comments are closed.