Koti Artikkelit Yhteiskunta Videoita edellisvuosien 612-tapahtumasta

Videoita edellisvuosien 612-tapahtumasta

14

Ensimmäisen kerran vuonna 2014 järjestetty 612-tapahtuma kokoontuu jälleen itsenäisyyspäivänä jo kolmannen kerran Töölöntorille, josta siirrytään Hietaniemen sankarihautausmaalle.

Ensimmäisellä kerralla tapahtumaan osallistui järjestäjien arvion mukaan noin 200 kansallismielistä, ja marssia pidettiinkin erittäin onnistuneena. Tapahtuman jälkeen Vastarintaliikkeellä oli vielä oma itsenäisyyspäiväjuhla, jossa kuultiin useita puheita. Tapahtumaraportissamme kirjoitettiin tuolloin:

“Itsenäisyyspäivän soihtumarssi oli uudenlainen aloite suomalaisilta isänmaallisilta, ja sen järjestäminen vaati rohkeaa mieltä, ennakkoluulottomuutta sekä riskien ottamista, todettiin puheessa. Vastarintaliikkeen viime vuosina kaduilla tekemä työ lienee rohkaissut myös liikkeen ulkopuolisia suomalaisia näkyvämpään toimintaan suomalaisuuden vuoksi. Kansallismielisyys ei ole näkymätöntä, passiivista tai alistuvaa. Kansallismielisyys on aktiivista, näkyvää ja voimakasta!”

Seuraavana vuonna monet toimittajat ja äärivasemmistolaiset olivat raivoissaan edellisen vuoden menestyksekkäästä 612-tapahtumasta. Äärivasemmistolaiset alkoivat jo hyvissä ajoin uhkailla tulevan tapahtuman osallistujia Internetissä. He jopa peruuttivat oman aiempina vuosina järjestämänsä “eliitinvastaisen” tapahtumansa saapuakseen vastustamaan itsenäisyyspäivän kulkuetta.

Äärivasemmisto luuli pelottelevansa osallistujat jäämään kotiin, mutta h-hetkellä kävikin niin, että isänmaalliseen kulkueeseen osallistui moninkertainen määrä ihmisiä verrattuna “rasisminvastaiseen” häirikkötapahtumaan. Äärivasemmisto yritti muun muassa heitellä poliisin takaa soihtuja kulkueeseen osallistuneiden päälle, mutta lopulta kaikki 130 häirikköä päätyivät putkaan, josta he oman tiedotteensa mukaan saivat luteita.


Video: Kohdassa 0:23 monikulttuurisuusfanaatikko yrittää paiskata soihdun kulkueeseen osallistuneiden päälle.

“Järjettömän hyökkäyksen jälkeen alkoi tietysti historiallisen mittava uhriutuminen, kun virkavalta ei jäänyt katsomaan tavaran nakkelua sivusta. Ensin parkui vain väkivaltavasemmisto itse, ja seuraavaksi kuoroon liittyivät esimerkiksi Helsingin Sanomat ja Meillä on unelma -tapahtuman järjestänyt Radio Helsinki”, Magneettimedia kirjoitti tuolloin.

Huonosta kelistä ja äärivasemmiston uhkailusta huolimatta vuoden 2015 tapahtumaan saapui järjestäjien arvion mukaan 700 osallistujaa.

Edellisten vuosien tapaan 612.fi-yhdistys järjestää tänä vuonna soihtukulkueen Helsingin Hietaniemen sankarihautausmaalle itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2016 klo 18.30.

 

Toimitus

14 KOMMENTIT

 1. Tämä on kyllä yksi hienoimmista tapahtumista pitkään aikaan.

  Onko mahdollista että tulevaisuudessa tämä sama soihtukulkue laajenisi myös muillekin paikkakunnille? Olisi aivan mahtava voimannäyttö kun ympäri Suomea jokaisessa isommassa kaupungissa olisi itsenäisyyspäivänä oma isänmaallinen soihtukulkue.

  Se jos mikä loisi sellaista vahvaa tunnelmaa jolla näytettäisiin maanpettureille että meidän rivit kasvavat vuosi vuodelta ettekä te voi meitä enää pysäyttää!

  • Tätä minäkin toivon. Ettei kaikki olisi aina niin pääkaupunkikeskeistä. Aina kun sinne sankoin joukoin siirrytään, se vahvistaa voimassa olevan järjeselmän valtaa koska: me kulutamme ajoneuvoja, julkisia kulkuvälineitä, tietöä, raideliikennettä, energiaa jne.

   Se että homma hajantuisi olisi kokonaisuutta ajatellen parempi vaihtoehto. Ja kyllä iitä kansainvälisen lehdistön kirjeenvaihtajia saa paikalle muillekkin paikkakunnille. Ja vaikkei saisi, niin se että “10 paikkakunnalla oaoistettiin mieltä” otsikkona kansainvölisessä lehdistössä on jo jotain.

   • Se voisi toimia jos tähän osallistuisi kymmeniätuhansia ihmisiä kuten Puolan itsenäisyyspäivän marssille. Tämä Puolan tapahtumahan järjestetään useammassa eri kaupungissa ja se on myös huomattavasti poliittisempi kuin kaikesta politiikasta riisuttu 612. Nyt tapahtumaan kuitenkin osallistunee alle 1000 ihmistä, joten sen hajottaminen saisi tapahtuman vain näyttämään huonommalta, vaikka sitten tulisikin yhteensä yli tuhat kymmenessä eri paikassa.

 2. Hienoa, olen mukana tänäkin vuonna!

  Toivottavasti maanpetturi-perussuomalaiset ymmärtävät pysyä kaukana isänmaallisesta tapahtumasta.

  Muistakaa, että tärkein kunnianosoitus isänmaan puolesta kaatuneille on se, että varmistamme, etteivät he kaatuneet turhaan. Tätä he varmasti itsekin toivoisivat!

  Otetaan tämä maa takaisin suomalaisille!

 3. Vois tulla paikalle taas. Edellisinä vuosina tapahtuma on ollut ehkä vähän liian maltillinen ja mitäänsanomaton. Ehkä puhujat jo tänä vuonna kykenee puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä…

  Muistaakohan muuten Hännikäinen solmia kengännauhat, ettei vahingossa kompastu lumihankeen? Se ois ikävää, koska sillä hetkellä hän ei voisi keskittyä hyökkäilemään muita kansallismielisiä vastaan netissä.

  • Hännikäinen on mikä on, mutta toivoisin ettei tämä hieno soihtukulkue henkilöityisi liiaksi häneen. On huono juttu jos ihmisiä jättää tulematta paikalle vain siksi kun ne ajattelee että minähän en sen “Hännikäisen kulkueissa” marssi metriäkään.

   Minusta on tärkeää saada paikalle kaikki mahdolliset kansallismieliset jotta tästä tulisi eräänlainen ilmiö joka kasvaessaan tekisi valtamedian ja vasemmiston “kaikki soihtukulkueessa ovat natseja” propagandan mahdottomaksi.

   Kun kulkueessa (ja kulkueissa myöhemmin myös muilla paikkakunnilla) on tuhansia suomalaisia, ei suomalaisvastaisten toimittajien onneton natsileimasin enää toimi ja samalla avoin kansallismielisyys tulee entistä “muodikkaammaksi” eikä tavalliset kansalaisetkaan enää pelkää vasemmiston antamia naurettavia leimoja.

   • Skenehuhujen mukaan Kännikäinen ei ole enää tämän marssin keulakuvahahmo juurikin oman käytöksensä vuoksi, mutta se varmaan nähdään sitten paikan päällä pitääkö tämä paikkansa.

    Olen kyllä samaa mieltä että kaikesta riisuttu tapahtuma on mitäänsanomaton. Rehellisesti puhuva tapahtuma olisi parempi – ehkä me kuitenkin nähdään muös rehellistä sanomaa samana päivänä.

   • Eihän ne “natsileimat” toimi nytkään kuin niihin, jotka niitä pelkäävät. Minusta olisi parempi, ettei kansallismielisiksi alunperin ryhtyisikään sellaisia ihmisiä, jotka ovat niin heikkoja, että pelkäävät vastustajien haukkumasanoja.

    Hännikäinen oli muuten pari päivää sitten julkaissut jälleen jonkun selittelytekstin suomalaisvastaiselle medialle, jossa irtisanoudutaan radikaaleista kansallismielisistä. http://timohannikainen.blogspot.fi/2016/11/miten-paskapuhe-leviaa.html

    Hitto miten noloa kiillotella omaa kilpeään muiden kustannuksella. Miten tuon hevosenkyrvän edes annetaan olla mukana tuossa 612-tapahtumassa?? Onko tuo Hännikäinen jonkun mielestä edustava henkilö vai miksi se keikkuu siellä ja antaa lausuntoja medialle 612-tapahtumasta?

    Miksei 612-tapahtuma irtisanoudu Hännikäisestä?

    Mutta toki olen mukana tässä kansallissosialistien aloitteesta syntyneessä 612-kulkueessa tänäkin vuonna kuten olin myös molempina aiempina vuosina. Olin muiden kansallissosialistien kanssa mukana myös silloin ensimmäisenä vuonna kun valtaosa näistä persuista/sisulaisista ei ollut lähelläkään.

 4. Nähdään Töölön torilla! Samana päivänä on kylillä sitkeästi vellovien huhujen mukaan on muutakin kansallismielistä toimintaa, joten ehkä me nähdään jo ennen 612-marssia 😉

 5. Kaikki Helsinkiin itsenäisyyspäivänä! Otetaan tila haltuun eliitiltä ja muilta maanpettureilta takaisin suomalaisille!

Comments are closed.