Koti Uutisia Videoblogaaja pahoinpideltiin kodissaan

Videoblogaaja pahoinpideltiin kodissaan

6

YouTubessa videoita julkaiseva mies pahoinpideltiin kotonaan viime perjantaina. Hän sai välikohtauksen kuvattua videolle ja julkaisi sen YouTubessa.

Videolla näkyy, kun kaksi romanimiestä hyökkää uhrin kotiin ja ryhtyy pahoinpitelemään tätä. Lopuksi kaksi muuta romania tulee asuntoon ja vie pahoinpitelijät pois. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

6 KOMMENTIT

  1. Toinen on käsittääkseni kantasuomalainen Antti Malila. Kuulemma taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja.

  2. Tuo toiminta kuvaa niin hyvin millaisia nuo mustalaissaastat ovat! Kiertelevät ryöstelemässä vanhuksia, kehitysvammaisia ja muita jotka ovat “haavoittuvaisia” ja “helppoja kohteita”. Kertoo jo jotain kun 25% tuosta paskasakista on kehitysvammaisia ja muut kehitysvammaisen tasolla, ei osaa lukee eikä k

  3. *Eikä kirjoittaa. Nuo mustalaiset ovat jotain niin alhaisia torakoita. Kaikki mustalaiset pitäisi ampua!

  4. Mannet ovat helvetinmoista roskasakkia, joka paikassa mihin menevät, ovat häiriöksi tai vaaraksi muille, usein kännissä ja kamoissa. Viimeksi tänään eräässä kauppakeskuksessa ei saanut kahvia juotua kahvilassa rauhassa, kun romanipaskat tuli lapsineen sinnekin riehumaan ja kakarat viskomaan lelujaan pitkin käytäviä ja vartija paikalle… yllätyn jos näen joskus normaalisti käyttäytyvän mustalaisen. Tuo kusipäisyys taitaa kulkea noilla geeneissä.

Comments are closed.