Koti Uutisia Video: villiintyneet afrikkalaiset pahoinpitelevät valkoisia Lontoossa

Video: villiintyneet afrikkalaiset pahoinpitelevät valkoisia Lontoossa

3

YouTubessa julkaistiin pari viikkoa sitten video, jolla näkyy monikulttuurisen Lontoon katastrofaalinen tilanne. Videolla ei näy mistä tapahtumat alkavat, mutta joukko afrikkalaisia ja muita maahanmuuttajia jahtaa sekä pahoinpitelee joukolla paria valkoista.

Videolta on nähtävissä, kuinka alakynnessä valkoiset jo lukumääräisesti ovat joissain osissa kaupunkia. Lopussa muukalaiset kerääntyvät tajuttomana makaavan pojan ympärille ottamaan valokuvia.

3 KOMMENTIT

    • Mitä pahaa ne viidakot ovat tehneet että niitä pitäisi noin rankaista? Ne muodostavat kuitenkin ison osan planeetan hiilinielusta ja viidakkojen säilyttäminen ja suojelu onkin aika kriittinen asia planeetan tulevaisuuden kannalta. Miljoonittain sivistymättömiä asukkaita sinne johtaisi katastrofaaliseen tilanteeseen kun viidakkoja alettaisiin kaatamaan, vielä nykyistä kovemmalla tahdilla, asumuksia ja polttoainetta sekä viljelymaata varten.

  1. Sama on meininki kuin Etelä-Afrikassa. Valkoiset ovat heikoillá, koska he ovat sivistyneitä ihmisiä. Toki suurkaupungissa asuva tietää sen reaaliteetin, että väkivallan kohteeksi joutuminen on kohtailaisen mahdollista. Tämä koskee ainoastaan valkoisten kanssa sitä, että toinen valkoinen örveltää humalassa ja haastaa riitaa.
    Neekereiden kanssa asiat ovat toisin. Kyse on valkoisiin kohdistuvista viharikoksista ja tietoisesta hyökkäämisestä valkoisen miehen tai naisen kimpuun, joka kävelee kadulla naama peruslukemilla omassa kotikaupungissaan. Valkoisten tulee aseistautua itsepuolustuksellisesti ja käyttää voimaa suoraan ja radikaalisti noudattaen “jyrkkää puollustusta”. Mitä enemmän neekereiden nenät ovat lintassa sen parempi. On näytettävä, että “homma” alkaa maksamaan, eikä kyse ole enää lammasjahdista vaan susi -sellaisesta.

Comments are closed.