Koti Uutisia Video: viidakkoveitsihyökkäys amerikkalaisella juna-asemalla

Video: viidakkoveitsihyökkäys amerikkalaisella juna-asemalla

6

Varhain maanantaina kaksi veljestä oli odottamassa junaa chicagolaisella asemalla, kun monikulttuurinen ryhmä hyökkäsi heidän kimppuunsa käyttäen apunaan jopa viidakkoveitseä.

26- ja 17-vuotiaat veljekset istuivat penkillä odottamassa junaansa, kunnes paikalle saapui seitsemän heille entuudestaan tuntematonta latinoa ja mustaa. Paikalle saapunut ryhmä vaati veljeksiä tekemään jengimerkkejä, mutta nämä kieltäytyivät, sillä he eivät kuuluneet mihinkään jengiin. Tästä seurasi se, että ryhmä kävi veljesten kimppuun ja yksi hyökkääjistä hakkasi uhrejaan viidakkoveitsellä.

26-vuotias uhri sai hyökkäyksessä vakavia vammoja ja joutui sairaalahoitoon. Todennäköisesti mies jäi henkiin siksi, koska junan saapuminen johti hyökkääjien pakenemiseen. Heidät saatiin kuitenkin myöhemmin kiinni.

Videon tapauksesta voi katsoa YouTubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=7xid9-FfmUQ

6 KOMMENTIT

  1. On ne kovia kavereita, ainakin jos otsasta koittaa. Laskin seitsemän kaveria ja kaksi pimatsua. Mitenkähän olisi käynyt mies miestä vastaan. Tai edes kaksi yhtä vastaan.

    Mikähän siinä onkin että ryhmässä aina tyhmyys tiivistyy. En sano Joukossa, koska tunnen monta fiksua Joukoa.

  2. “happened on Chicago’s Brown Line Kedzie CTA station”

    Välttäkää ruskeita alueita. Ovat nykyään vaarallisempia kuin heikot jäät.

  3. Jossakin vaiheessa tulee olemaan arkitodellisuutta myös suomessa, mutta sitä ennen tulee valmistautua vastarintaan ja kouluttautumalla, niin että yksi vastaa kymmentä monikulttuurista.

Comments are closed.