Koti Uutisia Video: Vicen dokumentti sukupuolineutraalista ruotsalaisperheestä

Video: Vicen dokumentti sukupuolineutraalista ruotsalaisperheestä

16

Vicen tuoreessa dokumentissa seurataan äidistä, “intersukupuolisesta” isästä sekä kahdesta lapsesta, viisivuotiaasta Nicasta ja kolmevuotiaasta Mikasta, koostuvaa ruotsalaisperhettä. Vanhemmat ovat valinneet kasvattaa lapsensa “sukupuolineutraalisti”.

Vanhemmat lähettävät lapsensa sukupuolineutraaliin ja HLBT-arvoja noudattavaan esikouluun. Esikoulun toiminnanjohtaja on mukana dokumentissa selittämässä opetussuunnitelmaa.

Dokumentissa keskitytään pääasiassa Mikaan ja hänen samanikäiseen ystäväänsä Kåreen. Molemmat ovat syntyneet poikina, mutta heidät puetaan tyttöjen vaatteisiin ja heitä kehotetaan leikkimään tyttöjen leluilla. Lapsista on selvästi nähtävissä, että he ovat epävarmoja, hämmentyneitä ja että he tuntevat olonsa hyvin epämukaviksi.

Dokumentin loppupuolella intersukupuolinen isä (kutsutaan “mapaksi”, ei ruotsin kielellä isää tarkoittavaksi “pappaksi”) tunnustaa sukupuolineutraalin kasvatuksen taustalla olevan politiikan. Hän myöntää jopa, että se, mitä hän lapsilleen tekee, voi olla haitallista. Kasvatustavan haitallisuus ei kuitenkaan ole vanhemmille ongelma, sillä heidän molemmat lapsensa ovat sekä valkoisia että poikia, ja lapset ovat näin “etuoikeutettuja”.

“Hämmennys sukupuoli-identiteetistä on pieni hinta sosiaalisesta edistyksestä”, kommentoi perheen isä.

Dokumentti päättyy siihen, että perhe osallistuu yhdessä homolobbareiden Pride-marssiin.

Traaginen dokumentti on nähtävissä alta:

Lähde: Frihetskamp.net

16 KOMMENTIT

 1. Sairaita ihmisiä hyi helvetti. Lapset huostaan ja äkkiä! Jos viranomaisilla on minkäänlaista moraalia jäljellä, niin nyt todellakin pitäisi hakea lapset turvaan, tämä on avointa lapsen hyväksikäyttöä!

 2. Kuka olisi arvannut että perhe on valkoinen?

  “Tässä teille, valkoiset katsojamme, roolimalleja. Tiedämme teidän samaistuvan helpommin toisiin valkoisiin, siksi aina kun teemme juttuja homoista, transuista yms pidämme huolen että henkilöt ovat aina valkoisia (toki laitamme mielellämme mukaan myös rodunsekoitus-elementin)”

  T: (((Vice)))

 3. Tuosta “isästä” huomaa kyllä heti ensihetkestä lähtien ettei hänellä ole kaikki – tai oikeastaan mikään – kotona. Hyi hemmetti mikä perhe(arvojen tuhoaja).

    • En mitään sellaista implikoinut 😉 Saksalaisia vastaan minulla ei ole mitään. Ja ylipäänsä, videolla ammutaan sotilaita (taistelijoita), ei aseettomia siviilejä 😉

     • Ja jos rautalangasta pitää vääntää niin Anje voi miettiä että minkä aatteen puolustajia siinä videolla esiintyykään? 😉

     • “Ei ole mitään sakuja vastaan” -> lähetä video jossa ammutaan sakuja.

      Kyllä kaikki täällä tietävät että sinua ärsyttää kansallissosialistit ja niiden menestys euroopassa. Vain juutalaisten kirjoittamat sepitykset ja elokuvat tuovat jotain lohtua.

      Mutta kun nyt olet paikalla niin kysyin aikaisemmin että oletko koskaan nähnyt Vastarintaliikettä livenä? Ehkä voisit kertoa, kun kerran sanoit olevasi fanaattinen militantti, mitä parannuksia PVL voi tehdä. Kun kerran olet niin kokenut ja fiksu ja filmaattinen.

      Väitä olevasi “militantti” -> puolusta hinureita/jutkuja/antifantteja/juutalaisia hollywood elokuvia.

      Tulee mieleen nämä “militantit”: http://www.vastarinta.com/video-antifasistit-treenaavat-kamppailulajeja/

     • Olen jutellut vastarintaliikkeen aktivistien kanssa Helsingissä ja Jyväskylässä ihan livenä 😉

      “lähetä video jossa ammutaan sakuja.” Itse asiassa videossa mainitaan että kyseessä oli Puolalaisia SS-miehiä. Ja moderneista uusnatseista ei ole tehty kovinkaan montaa sotaelokuvaa 😛

      Juurihan annoin parannusehdotuksia muutama päivä sitten liittyen mielenosoitukseen Norjasta.

      Ja käytä oikeaa termiä, sanoin olevani militaristi, en militantti. Ja missä kohtaa olen tuonut esille että kannatan hollywood elokuvia? Ja tämäkin linkki oli muuten sarjasta ei elokuvasta. Ja linkkasin sen vain vastauksena sinun “parannusehdotukseesi”. Ja itse asiassa se pääidea mikä siinä oli tuoda esille että väkivalta on kaksipiippuinen ase ja helposti kääntyy itseään vastaan että sen sijaan että linkkailet tänne gif:ejä terminaattoreista niin voisit kertoa miten saataisiin ilman aseita ihmiset muuttamaan kasvatusmetodejaan terveempään suuntaan.

      Ja minua ärsyttää kansallissosialistit koska nimellisen militaristisena järjestönä eivät saa juuri mitään aikaan ja hehkuttavat kuin olisivat jo vallanneet koko maailman. Se tässä on ongelma, jonkin sortin realismin harrastaminen on aina tervettä ettei ole turhia harhaluuloja oman porukkansa voimasta.

      P.S En kannata myöskään militantteja antifastisteja koska aivan samoista ongelmista kärsivät.

     • Saivartelua arvoisa ala-arvoinen juutalainen. “Militarismi, militantti…” annoit ymmärtää olevasi joku HC-rambo tai kannattavasi sitä mutta tulee väkisinkin mieleen noin pehmeistä kommenteista nuo Unicorn Riotin antifa. Melkoinen miliisi huhhuh.

      Juutalaisten tekemä sarja/elokuva, samaa sontaa.

      Minusta väkivaltaa saa ja pitää käyttää tarpeen mukaan. Ja olen sitä mieltä että tuo T2 gif on lääke moneenkin asiaan. Muunmuassa huumediilerit saisi suolata ja raiskaajat. Filippiineillä on jo kokeiltu 😉

      Militantteja antifasisteja nyt ei enää ole varmaan missään. En tiedä, tiedätkö sinä? Mihin sellaiset narukäsi narkkarit edes kykenevät. Puolet porukasta naisia(hyvä jos edes 18v) ja elämäm kolu luusereita jotka ovat monesti rikkaasta perheestä kotoisin.

      Sinun “parannusehdotuksesi” kuulosti aivan jälkiviisastelulta.

     • Näkee että Anje olet varsin nuori miehenalku kun tämän tason settiä heität 😀 Ensinnäkin militaristi ei tarkoita HC-ramboa, enkä missään vaiheessa sellaista väittänytkään. Militarismi ja sotilaallisuus on paljon enemmän kuin vain se että haluaa käyttää väkivaltaa. Ja on helppo huudella että väkivaltaa pitää ja saa käyttää, ja tällaiset ulostulot kertovat että sinä olet huono sotilas. Olen pahoillani mutta niin se vain on. Sotilas käyttää väkivaltaa vain jos on pakko, mutta päämäärä täytyy aina olla ettei sitä tarvitse käyttää. Se on viimeinen vaihtoehto. Ja kunnia, se on tärkein, kunniattomat väkivallan ihannoijat ovat roskasakkia, öykkäreitä. Sotilas suojelee ja auttaa viattomia ja heikkoja, kaikkia, ei vain tietyn ajatusmaailman omaavia.

      Ja sanonpahan vain että “suolaamisesta” ei mitään hyvää seuraa, se on jo nähty. Ja jos filippiinien tilanteesta mitään tiedät niin siellähän ollaan jo sisällisodan partaalla, koska vähän “suolataan”.

      Ja erittäin tärkeä sotilaan ominaisuus on myös muiden kunnioitus. Ja sen juuri osoitit että aliarvioit ja teet aika raakoja yleistyksiä ihmisistä. Se on sinun tuhosi.

      Että ensimmäisenä, jos et aio mennä kokeilemaan sotimista (Esim. Ranskan muukalaislegioona) tai sellaista puolivillaista sotimista (esim. rauhanturvaajana), niin kannattaa lukea Carl Von Clausewitzin “Sodankäynnistä” kirja. Sen jälkeen kannattaa tutustua yleisesti sotilaalliseen kulttuuriin, voin antaa tästäkin neuvoja, ja miettiä kaksi kertaa mitä jatkossa huutelee.

      Toki yhdyn tähän T2 giffiin sillä ihmiskunnan pyyhkiminen maanpäältä voisi olla ihan menevä ratkaisu, ei ainakaan planeetta jää meitä kaipamaan.

     • Jutku pls älä yritä selitellä ja kierrellä kun sanoin selkesti asiat:

      Mielestäni huumediilerit ja raiskaajat voi suolata. Oletko sitä vastaan? Kuka niistä välittää? Rapatessa roiskuu. En mitään mielivaltaista räiskimistä. Hirttäminenkin käy.

      Sanoit olevasi fanaattinen militarismin kannattaja, mutta edelleenkin noin lujasta ruikuttamisesta tulee mieleen vain tuo Unicorn Riot. Kerro sitten omin sanoin millainen militarismin kannattaja olet. Omia kokemuksia?

      Sanoin että väkivaltaa saa ja pitää käyttää tarpeen mukaan. Mikä tässä nyt on ongelma? Mitä alat puhumaan jostakin sotimisesta ja legioonista? Oletko autisti?

      “Toki yhdyn tähän T2 giffiin sillä ihmiskunnan pyyhkiminen maanpäältä voisi olla ihan menevä ratkaisu, ei ainakaan planeetta jää meitä kaipamaan.” -> Haluat tuhota ihmiskunnan? Oletko sekaisin? Mielestäni kerroin selvästi keitä tarkoitin T2 gifillä, mutta sinä haluat mennä hiukan pidemmälle näköjään. Oletko itsetuhoinen?

      Btw: “Ja kunnia, se on tärkein, kunniattomat väkivallan ihannoijat ovat roskasakkia, öykkäreitä.” -> sopivasti nimesit joka ikisen hollywoodin juutalaisen mediamogulin joiden elokuvissa vain mässäillään “natsien” ja valkoisten tappamisella. Kuten myös Israelin armeijan. Ainakin jostakin olemme samaa mieltä 🙂

 4. Ruotsi on kaiken hulluuden kärkimaita ja ensimmäisiä kaikessa siinä, mikä pilaa ihmisen perinjuurin henkisesti, fyysisesti ja moraalisesti. Parempi olisi ampua hengiltä tuollaisen kohtaloon menevät lapset, sillä he ovat suojattomia, avuttomia ja luottavaisia aikuisten ihmisten sairaaseen mädänneeseen ihmiskäsitykseen, jossa kaikki käännetään nurinpäin jättämättä mitään paikoilleen kestäväksi perustaksi kasvamiseen terveeseen aikuisuuteen ja tasapainoiseen elämään yhteiskunnan jäsenenä, jonka elämä ei mene ristiriitaisuuksien vallassa ja psyykkisissä kipuiluissa saamatta edes psykoterapiaa, sillä kun ei ole “oikeaa”, mihin pyrkiä olet elämäsi kanssa umpikujassa helvetin syövereissä ja sen periseinässä-.
  Ruotsin lapset pitäisi kaikki huostaanottaa jonnekin täysipäiseen maahan, mutta kuten me sen niin karmeasti tiedämme tuo juutalainen sairaus on valloittanut koko Länsimaailman ja erityisen ikävänä seikkana on mainittava se, että myös Suomemme on painumassa samaan juoksuhiekan nieluun vääjäämättämästi, koska edes ns. valtion kirkkommekaan ei tunnusta niitä moraalisia oppeja, jotka Martti Luther naulasi Wittenbergin kirkon oveen 500-vuotta sitten. Mutta on yksi vielä jäljellä, joka on ja pysyy. Se on se puhdas arvomaailma, jota tämä sivusto edustaa. Se on ainoa toivomme.

Comments are closed.