Koti Uutisia Aktivismi Video: Vastarintaliikkeen veneoperaatio Tukholmassa

Video: Vastarintaliikkeen veneoperaatio Tukholmassa

3

Kuten monet Kansallisen Vastarinnan lukijoista jo tietävätkin, Pohjoismainen Vastarintaliike suoritti viime lauantain Tukholman mielenosoituksen aikana veneoperaation maan eduskuntatalon edessä. Operaatio suoritettiin, koska poliittinen poliisi oli päättänyt viime hetkillä muuttaa liikkeelle luvattua mielenosoituksen kulkureittiä. Tästä johtuen liikkeen johto päätti, että mielenosoitus pidetään paikallaan sen sijaan, että oltaisiin kävelty valehtelevien poliisien määrittelemää reittiä pitkin.

https://vk.com/video-155682474_456239078

3 KOMMENTIT

 1. Tämä ei kyllä vieläkään aukea. Videosa on vissin joku outo formaatti tai sitten linkki videoon ei toimi. Kuva etusivulla kyllä näkyi.

   • Kiitos, nyt näkyy. Tuo linkki käyttäytyy hauskasti. Jos sitä klikkaa että se korvaa vastarinnan sivun ja aukaisee vk:n sivut niin video näkyy. Ja sen jälkeen näkyy vk:sta myös muut videot. Mutta jos hiiren oikealla klikkaa linkkiä ja avaa sen uuten ikkunaan, niin se vaatii kirjautumisen.

    Mitä itse videoon tulee niin se oli hauska. Nimittäin siinä poliisi katselin ja kuvasi rannalta. Eikä helikopterikaan ikein voinut muuta kuin pörrätä. Puhuja ei huutanut mikrofoniin joka oli hyvä asia. Veden päällä kulkiessaan äänestä tulee usein puuromainen. Nyt selkeästä artikuloinnista saivat nauttia kaikki kävelevät ihmiset. Ja muutama veneileväkin.

    Joo-o, hyvä ja aurinkoinen päivä jonka kävelijät muistavat pitkään. Silmiini ei muuten osunut yhtään keskisormen näyttäjää. Olisiko Ruotsi jo valmis muutokseen?

Comments are closed.